Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 30, 2012

Η Ρεπούση την έβγαλε την ανακοίνωση..; ΔΗΜ.ΑΡ.: Το 40' πολεμήσαν ενάντια στο "ρατσιστικό μίσος"

Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμη; Το ότι οι πρόγονοί μας πολέμησαν το ’40 «κατά του φασισμού και του ναζισμού» (υπό το «φασιστικό» καθεστώς της 4ης Αυγούστου…) το’ χουμε ξανακούσει. Είναι το μόνιμο ρεφρέν των κομμουνιστών παραχαρακτών της Ιστορίας μας.
 
Αλλά ότι πολέμησαν και το… «ρατσιστικό μίσος», ε, αυτό ομολογουμένως πρώτη φορά το ακούμε. «Δράστες» οι… μετακομμουνιστές (και… μετα-ορφανά του Τσαουσέσκου) της ΔΗΜΑΡ. Ιδού το σχετικό μήνυμά τους για την 28η Οκτωβρίου:
«Το Όχι του 1940 είναι το Όχι του σήμερα στην αδράνεια, στην οπισθοδρόμηση και στην καθήλωση της Ελλάδας στο χθες. Είναι ΟΧΙ στο φασισμό, το ναζισμό και το ρατσιστικό μίσος.

Η εθνική επέτειος «βρίσκει τη χώρα μας σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και κρίσιμη στιγμή, με την κοινωνία να δοκιμάζεται σκληρά. Τώρα είναι η ώρα για να υπάρξουν οι πολιτικές εκείνες που θα οδηγήσουν τη χώρα στη διέξοδο και θα προστατεύσουν τους πολίτες».
Καϋμένε παππού που σκοτώθηκες στη μάχη τον Δεκέμβριο του ’40. Και που να ’ξερες ότι πολεμάς για την… πολυπολιτισμική κοινωνία και για την αρμονική συμβίωση με τους… Πακιστανούς, τους… Μπαγκλαντεσιανούς, τους… Αφρικανούς κ.λπ.
Αμαλία Κουτσαβίτη

3 σχόλια:

  1. ελεινοι και τρισαθλιοι τυποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρικιμια εν κρανιω εβραιομπολσεβικοι εαν ο φασιστας μεταξας ειπε "οχι στον Ρατσισμο και τον Φασισμος" ενω ειχε ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ φασιστικα προτυπα,και μιλουσε για Ελληνικο γενος, αιμα και φυλη, τοτε ο συμμοριτοπόλεμος και η επακόλουθη καταστροφή του εαμοβουλγαρισμου τι ηταν "οχι στον διεθνισμό στην εθνοκτονια και τον εβραιομπολσεβικισμο"?

    ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟΝ ΝΕΚΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΑΣΙΚΑ που τους ειχε στείλει ο Μεταξας τους ομοϊδεάτες της Ρεπουση...?


    χαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών