Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 08, 2012

Αρθρογραφία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου: "Οι ανησυχίες των 'προστατών' μας"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σημειωτέον ότι σήμερα ο Τσίπρας εγκαινιάζει το 'εβραϊκό' Ίδρυμα, Ρόζα Λουξεμπουργκ(εβραία κομμουνίστρια που απέτυχε να κάνει 'επανάσταση' στη Γερμανία), που σκοπό θα έχει να καταπολεμήσει το 'νεοναζισμό' στην Ελλάδα...Συμπτώσεις...;

Η είδηση ήταν συγκλονιστική! Από στόμα σε στόμα κάθε Χρυσαυγίτης και κάθε Χρυσαυγίτισσα την μετέδιδε απ' άκρου σ' άκρου στην χώρα. Ο κύριος Σούλτς δεν θα δεχθεί να μιλήσει μαζί μας... Δια του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε το σχετικό δημοσίευμα:
 «Νεοναζιστικό κόμμα που καταφεύγει συχνά σε αποκρουστική βία και που καταπατά όλες τις θεμελιώδεις αξίες του δημοκρατικού φάσματος» χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σε ερώτηση που του έγινε για το πώς αντιμετωπίζει την άνοδο της, ως θεσμικός παράγοντας και ως Γερμανός. Ο κ. Σουλτς υπογράμμισε ότι αισθάνεται υποχρέωση να υψώσει τη φωνή του ενάντια στην άνοδο παρόμοιων αντιλήψεων, ενώ έκανε σαφές ότι δε θα δεχθεί κανενός είδους διάλογο με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής.»
Τάδε έφη ο Χερ Σούλτς στην κοινή συνέντευξη τύπου με τον Αλέξη Τσίπρα, του οποίου το.....
κόμμα δεν έχει, λένε, σχέση με τους κουκουλοφόρους, που διέλυσαν την συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος και πάλι με τις μολότωφ τους, οι οποίες προκάλεσαν τα χημικά, δεν έχουν λένε σχέση, αλλά τους παρέχουν απλά νομική προστασία... Και πριν και μετά τις συλλήψεις!
 Οι «προστάτες» και δανειστές μας
Όμως ο Χερ Σούλτς ανησυχεί και εμείς είμαστε συγκλονισμένοι γιατί δεν θα συνομιλήσει μαζί μας. Αναρωτήθηκε άραγε ο Χερ Σούλτς εάν εμείς επιθυμούμε να συνομιλήσουμε μαζί του; Ο Χερ Σούλτς αποτελεί ένα κορυφαίο στέλεχος των «προστατών» και δανειστών μας. Αυτών, οι οποίοι μας δανείζουν χρήματα με επιτόκιο μεγαλύτερο του 6%, την ίδια στιγμή που πριν μας τα δανείσουν τα έχουν αυτοί δανειστεί με επιτόκιο μικρότερο του 1%. Έτσι, λοιπόν, σαν κοράκι τοκογλυφικό, η Γερμανία της κάποτε μπολσεβίκας και σήμερα Χριστιανοδημοκράτισσας Μέρκελ έχει κερδίσει από την Ελληνική κρίση τα τελευταία χρόνια περισσότερα από εξήντα δισεκατομμύρια ευρώ!
Όμως, ο κ. Σούλτς ανησυχεί από την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Όπως και ο κόκκινος Ντάνυ (κατά κόσμον Δανιήλ Κοέν Μπεντίτ), ο οποίος κόκκινος Ντάνυ είναι "ευαίσθητος" και για αυτό χειροκροτούσε τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στην Γιουγκοσλαβία πριν λίγα μόλις χρόνια. Για να ανησυχούν τώρα όλοι αυτοί από την άνοδο της Χρυσής Αυγής μάλλον κάτι καλό συμβαίνει σε αυτόν τον τόπο. Κάτι, το οποίο προβληματίζονται μήπως χαλάσει τα θαυμάσια "φιλελληνικά" τους σχέδια.
198 χρόνια στα χέρια των τοκογλύφων
Η περίπτωση του νέου Ελληνικού κράτους είναι μία περίπτωση τραγική. Η λεηλασία του θα.......

συνέχεια

1 σχόλιο:

  1. ποιός Σούλτς ρε παιδιά, οβραίος είναι ο άνθρωπος, γιατί ντρέπεται να πεί το πραγματικό του όνομα; έχει ας πούμε, κάτι να κρύψει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών