Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 27, 2012

Όλους τους διεθνιστές-γραικύλους παπάδες έχει βγάλει το σύστημα για να χτυπήσει τη Χρυσή Αυγή...

Δεν μας έφταναν οι δηλώσεις του Ιερώνυμου, του Άνθιμου και του Σιατιστή..
Έχουμε νέο "κρούσμα" τώρα του "αγαπημένου του κατεστημένου" μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρυσοστόμου, που δίνει συνέντευξη στο "Έθνος" (Μπόμπολας...που είναι και στη λίστα Λαγκάρντ του Βαξεβάνη) για να μας πει τα κλασσικά και χιλιοειπωμένα..

Ότι οι Χρυσαυγίτες είναι αρνητές του Χριστού και δωδεκαθεϊστές
Ότι δεν σέβονται το πρόσωπο του Θεανθρώπου καθώς χρησιμοποιούν τον σταυρό για βίες πράξεις.
Για τη "Βαϊμάρη" και την αποδοκομία του στον Μητροπολίτη Σεραφείμ για "συμπορεύεται" με τη Χρυσή Αυγή.
Για το γεγονός ότι προσβάλλουν τον Χριστιανισμό όταν διαχωρίζουν τους ανθρώπους
Ότι οι συγκεντρώσεις έξω από το "Χτυτήριο" είναι κατακριτέες κτλ, κτλ.

Βέβαια αξία έχει μερικές φορές και το πρόσωπο που τα λέει για αυτό και εμείς κάνουμε μια ιστορική αναδρομή στον άξιο; ιερέα...

Κατ' αρχής είναι ο άνθρωπος που συνειδητά υποστηρίζει την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε όλους τους αλλοδαπούς μετανάστες.
Είναι αυτός που.....
εξομοιώνει τους Έλληνες με τους λαθρομετανάστες εγκληματίες από το Πακιστάν και τη Συρία.
Είναι αυτός που υπερασπίζεται το "δίκαο της παιδείας" για να θεωρηθεί κάποιος Έλληνας
Όλα αυτά τα λέει σε συνέντευξή του στην "Καθημερινή"πριν περίπου δύο χρόνια.

Επίσης έχει καταφερθεί πολλάκις εναντίον του Μητροπολίτη Σεραφείμ..
π.χ. ΕΔΩ
και φυσικά όταν ο Μητροπολίτης Πειραιώς έσπευσε να δηλώσει ότι τίθεται ενάντια στον Σιωνισμό(εδώ και εδώ)  μίλησε και πάλι για τη διδασκαλία του Ιησού που αποστρέφεται τον ρατσισμό (ψέμα...αλλά ας το προσπεράσουμε..Επικεντρώνουμε στο γεγονός ότι ο Σιωνισμός είναι κάτι ανεκτό για τον συγκεκριμένο)

Πρωτοστάτησε επίσης στις διεθνείς σχέσεις της Ορθοδοξίας και τη Ελλάδας και έκανε προσευχές μαζί με άλλους "αιρετικούς" κατά τα αξιώματα της Θρησκείας μας..

συλειτουργία με "αγγλικανούς" στην Καλαμάτα.

με τον Πάπα όλο χαρές

Και πως θα μπορούσε άλλωστε να μάχεται τον Σωνισμό όταν τον νομιμοποιεί και τον αγκαλιάζει αυτόν και τα παρακλάδια με ομιλίες όπως οι παρακάτω

Και αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος...
Ο συγκεκριμένος μητροπολίτης είναι προσωπικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά από παλιά..

και όπως δημοσιεύει το "ΠΑΡΟΝ" της 1ης Σεπτεμβρίου είναι και ένας από τους λόγους που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Διοικούσα Επιτροπή της Ιεράς Συνόδου και είναι υπεύθυνος για τις διεθνείς σχέσεις τις εκκλησίας της Ελλάδος.(πώς θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά με τέτοιο βιογραφικό)

υ.γ.
Αρθρογραφεί επίσης συχνά στην ιστοσελίδα του διευθυντή ειδήσεων του MEGA (εδώ)
αν αντέχετε διαβάστε

υ.γ.2
Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες παρίσταται και σε εκδήλωση της Παλαιάς Βουλής που συζητούσε για τον νόμο έκτρωμα του Ραγκούση και την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας...(ΕΔΩ)
Μέχρι που Εθνικιστές με μπροστάρη τον Παναγιώταρο έκαναν αυτό που έπρεπε


29 σχόλια:

  1. ΤΙ ΦΑΓΩΘΗΚΑΤΕ ΡΕ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Χ.Α?ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΝ Χ.Α.ΑΝ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΕΠΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΑΣΕΩΣ.Ω ΔΙΑΟΛΕ ΠΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάντως προβληματίζομαι:
    Καλά ο Μεσσηνίας; Αλλά ο Σιατίστης (τα είχε χώσει άσχημα στον Σηφουνάκη), ο Ανθιμος (διαπύρσιος πατριώτης), ο Πατριάρχης, ο επίσκοπος Γερμανίας, όλοι μασσόνοι είναι; μήπως κάνουμε και εμείς κάπου λάθος; Ο Χριστός δεν είπε ότι όλοι είμαστε αδέλφια ανεξαρτήτως χρώματος και καταγωγής;

    Χριστίνα















    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόκειται για ιουδαϊζοντες που μισούν τον Ελληνισμό και τον υψηλό πολιτισμό του. Επί Βυζαντινής αυτοκρατορίας , αυτοί έφεραν τους βαρβάρους Σλαύους μέχρι την Πελοπόννησο για να μεγαλώσουν το ποίμνιο τους. Πρέπει να τους πούμε ότι οι Έλληνες είναι Λύκοι και όχι ηλίθια πρόβατα, θύματα ως εκ της φύσεως τους. Ο Έλλην έχει φυσικό αδελφό τον Έλληνα, κάποιο θλιβεροί εξωμότες « ιεράρχες» έχουν σηκώσει τη σημαία του οικουμενισμού και βάλλουν κατά της εθνικής συνειδήσεως των Έλληνων, επιθυμόντας να μοιράστούμε την Πατρίδα με ανθρωποειδή της Ασίας και Αφρικής. Για τους προδότες ιερωμένους η στάσις των ορθοδόξων Έλληνων είναι μία: Ξύρισμα και καρατόμησις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εννέα μητροπολίτες, ανάμεσά τους και ο Άνθιμος, τάσσονται με δηλώσεις τους κατά της Χρυσής Αυγής και των πρακτικών της, τονίζοντας πως ο ρατσισμός και η βία δεν συνάδουν με τη διδασκαλία του Χριστού. Υπενθυμίζεται πως κατά της Χρυσής Αυγής έχει ταχθεί και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος επισημαίνοντας πως η Εκκλησία δεν έχει ανάγκη από προστάτες και σωτήρες και καταδικάζοντας κάθε μορφή βίας και ρατσισμού. Την ίδια στιγμή μηνύματα κατά της Χρυσής Αυγής στέλνει και η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία της Γερμανίας αλλά και η Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων και οι Έλληνες της τρίτης γενιάς μεταναστών.

    Ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος καλεί τους χρυσαυγίτες να αφήσουν ήσυχους την Εκκλησία αλλά και τον Χριστό, τονίζοντας πως «η Εκκλησία δεν μπορεί να είναι εναντίον των μεταναστών και των ξένων». «Δεν θα παίξουμε το παιχνίδι κανενός. Ουτε δεξιόστροφο ούτε αριστερόστροφο», προσθέτει.

    Ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, τονίζει δεν συμφωνεί με την άποψη ότι μια μερίδα πολιτών μπορεί να υποκαθιστά το κράτος. «Ούτε δέχομαι τις βάναυσες συμπεριφορές απέναντι στους μετανάστες» λέει και υπογραμμίζει πως όταν κάποιοι ακραίοι τον ρώτησαν γιατί ταΐζει τους μετανάστες, τους απάντησε ότι «είναι εντολή του Ευαγγελίου».
    Από την πλευρά του ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος αναφέρει πως «ο Χριστός δεν διαχώριζε ανάλογα με το χρώμα, το φύλο, την εθνικότητα ή την θρησκεία».

    «Δεν μπορούμε να ρίχνουμε τους μετανάστες που εισέρχονται στην χώρα μας στον Καιάδα» επισημαίνει και ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος, και τονίζει ότι «δεν μπορούμε να συμπεριφερόμαστε στους ξένους σαν είναι κτήνη. Άνθρωποι είναι ανεξάρτητα των πιστεύω τους».

    «Η Εκκλησία είναι κατά του ρατσισμού και της βίας» δηλώνει ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος. «Είμαστε υπέρ της αγάπης, της πίστης και της ενότητας της κοινωνίας», προσθέτει και υπογραμμίζει πως «αρμόδια αρχή για την λαθρομετανάστευση είναι μόνο το ίδιο το Κράτος και η Πολιτεία».

    «Όλοι οι άνθρωποι είναι αδέλφια μας» σημειώνει και ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Νικόλαος,

    Λιγότερη φασαρία για τη Χρυσή Αυγή και περισσότερη δουλειά, ζητά ο Μητροπολίτης Χαλκίδας Χρυσόστομος, τονίζοντας ότι «είμαστε όλοι παιδιά του Θεού» και κάνοντας λόγο για διαφήμιση της Χρυσής Αυγής από τα ΜΜΕ.

    Όπως αναφέρει η Deutsche Welle Ελληνορθόδοξη Μητρόπολη της Γερμανίας καταδικάζει σε δήλωση της «απερίφραστα την ξενοφοβία και το ρατσισμό, απ΄ όπου κι αν προέρχονται».
    «Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν μπορεί να σιωπήσει η Εκκλησία, δηλαδή όταν συμβαίνουν τέτοια φαινόμενα. Όταν υπάρχει αυτή η κρίση στην Ελλάδα, αυτό για μένα σημαίνει ότι όλοι πρέπει να μετανοήσουμε, να αλλάξουμε μυαλά, να αλλάξουμε πορεία ζωής. Να δούμε γιατί; Πού θέλουμε να πάμε; Και όχι να αφήσουμε αυτές τις ακραίες καταστάσεις στην πατρίδα. Και επειδή όλοι οι άνθρωποι μας εδώ στην Γερμανία ανησυχούν απ΄ ότι ξέρω από τα πολλά τηλεφωνήματα που κάθε μέρα δέχομαι, γι’ αυτό αυτή η δήλωση. Εύχομαι να μην κάνω άλλη δήλωση, διότι θα είναι πολύ χειρότερη», τόνισε ο Μητροπολίτης Γερμανίας Αυγουστίνος στη Deutsche Welle.
    Σε ανάλογο πνεύμα, όπως αναφέρει η Deutsche Welle, είναι και η δήλωση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Γερμανίας (ΟΕΚ) που γίνεται στα πλαίσια του μηνύματος για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
    «Το ΟΧΙ των Ελλήνων μεταναστών στην Γερμανία είναι φέτος ηχηρότερο από άλλοτε», έτσι ξεκινά το μήνυμα που αναφέρεται στην οικονομική και κοινωνική κατάσταση της Ελλάδας, η οποία περιγράφεται με τα πιο μελανά χρώματα.
    Η ΟΕΚ προειδοποιεί ότι η λιτότητα οδηγεί στην εξαθλίωση και ότι αυτή με τη σειρά της οδηγεί «απεγνωσμένους ενάντια στους μετανάστες» και ότι «έτσι ξανάρχεται ο φασισμός στην Ελλάδα με εγχώριες στολές πένθους».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοιτάξτε, είμαι πατριώτισσα, θεωρώ την Χρυσή Αυγή ένα πολύ ελπιδοφόρο κίνημα αλλά είμαι και χριστιανή ορθόδοξη και πραγματικά νομίζω ότι κάποιες θέσεις ότι ο Ιησούς είναι υπερ των διακρίσεων μεταξύ των ανθρώπων και όχι ανθρωποειδή (σε παρακαλώ έχω συμμετάσχει σε ιεραποστολή στην Αφρική) είναι πραγματικά έξω από την πίστη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι δεδομένο ότι το σύστημα θα κινητοποιήσει όλες του τις εφεδρείες για να χτυπήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Μια από τις εφεδρείες αυτές είναι και διάφοροι ΜΑΣΩΝΟΙ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ δεσποτάδες.

    Επειδή ζω στην Μεσσηνία σας λέω ΥΠΕΥΘΥΝΑ ότι ο συγκεκριμένος "Χρυσόστομος" είναι ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ, έχει συνεχείς επαφές με τους Παπικούς και εμπλέκεται σε σεξουαλικά σκάνδαλα.

    Είναι ΑΝΑΞΙΟΣ και πέρυσι στα επεισόδια των παρελάσεων τον φυγάδευσαν οι αστυνομικοί διότι ο κόσμος του πέταξε γιαούρτια, όπως στους πολιτικούς.

    Θα πρέπει να ξέρουν όλοι ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ και ΑΝΩΜΑΛΟΙ μέσα στην Ιεραρχία, ότι όταν έρθει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στα πράγματα, θα γίνει ΚΑΘΑΡΣΗ του κλήρου από τους ΑΝΑΞΙΟΥΣ και θα πέσει πολύ ΞΥΡΙΣΜΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλο για τον Μεσσσηνίας λές. Ο Άνθιμος; και αυτός Μασσόνος και ανώμαλος; Ακόμα και ο ΠΕιραιώς Σεραφείμ δήλωσε ότι ενάντια στον ρατσισμό, θεωρεί τον Χίτλερ ψυχοπαθή και στα συσσίτια του ταΐζει και μετανάστες νόμιμους ή όχι.

    Εθνικισμός ναι, ρατσισμός όχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΥΠΟΥΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Δεν διαφωνούμε φίλε μου. γι αυτό και εγώ κινούμαι έστω με κάποιες επιφυλάξεις σε αυτήν την κατεύθυνση. Δεν ήταν όμως πχ χοντρή πατάτα αυτή του συναγ Παναγιώταρου με τις δηλώσεις για τον Σχορτσιανίτη; Από κάτι τέτοια θέλω να προφυλαχθούμε

      Διαγραφή
    3. Αντικειμενικα, εδω που τα λεμε ο Σχορτσιανιτης δεν αποτελει και προτυπο Ελληνα. Λες ας πουμε, "ειναι ωραιος σαν Ελληνας" Ε! δεν σου ερχεται μια μορφη σαν του Σχορτσιανιτη στο μυαλο, σε καμια περιπτωση. Βεβαια ειναι προς τιμην του που δηλωνει Ελληνας και πιστευει και αγωνιζεται (θελω να πιστευω) για τα Ελληνικα ιδεωδη.

      Διαγραφή
    4. ρε παιδιά αυτό με το σχορτσιανίτη ήταν χοντρό απο τον παναγιώταρο και του την λενε οι αριστεροί τώρα στα μπλόγκ γιατί λεεί έχει αμερικάνα μάνα, που αν ισχύει καταρίπτει τις ίδιες δικές του θέσεις.
      οκ ο σχορτσιανίτης προφανώς απο μάνα μαύρη πήρε το χρώμα, δηλαδή πρέπει να το κάνουμε θέμα; ειδικά για κάποιον που δεν ελληνοποιήθηκε για να παίξει μπάσκετ η άλλο αγώνισμα όπως κανουν στην Γαλλία η αλλού αλλά γενήθηκε εδώ απο έλληνα πατέρα.
      Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι οτι ΑΝ καταφέρει και χύσει την καρδάρα με το γάλα η ΧΑ απο μαλακίες σαν αυτές με τον χαιρετισμό και τον σχορτσιανίτη δεν θα έχει δεύτερη ευκαιρία η ΕΛΛΛΑΔΑ!
      Λίγο μυαλό και σκέψη, δεν είμαστε αμερικάνοι rednecks να μας φταίνε όλοι.
      Και ειδικά ο Παναγιώταρος καλό είναι να κόψει απο κανάλια και συνεντεύξεις, θυμήθηκα τώρα το άλλο με τον εμφύλιο...
      ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ!

      το ότι ανεβαίνει σαν τραίνο η ΧΑ δεν οφείλεται μόνο στην δίψα του Έλληνα για εθνική αντίσταση ή την εγκληματικότητα αλλά και στο ότι η αριστερά έχει πιαστεί ξεβράκωτη χωρίς όπλα για να αντισταθεί στο πήδημα που της χρειαζόταν!

      ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΛΑΤΕ ΑΥΤΟ!
      Ο ΤΟΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΔΕΞΙΟ ΚΚΕ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΙ ΜΟΝΟ!!!

      Διαγραφή
  8. Αλλα τι περιμενεις απο δεσποταδες και αρχιεπισκοπους και πατριαρχαδες,...πανε μεσα στη στοα, γινονται μασονοι και κατοπιν γινονται πατριαρχαι. Αν δεν προσκυνησουν το διαβολο αυτο της μασονιας δεν γινονται πατριαρχαι και δεν καταλαμβανουν τα υψιστα αξιωματα της εκκλησιας, πλην ελαχιστων εξαιρεσεων. Αποσπασμα ομιλιας του Μητροπολητου Φλωρινας π. Αυγουστινου Καντιωτη. Οταν βλεπουμε την ιεραρχια μας να εχει τετοια μεγαλη πτωση, να αδιαφορει για την πνευματικη αναγεννηση του ποιμνιου της και η αγαπη της να αρχιζει και να τελειωνει στα σισιτια και οτι αφορα τους λαθρομεταναστες, καταλαβαινουμε οτι πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι για τα χειροτερα. Ας μην ξεχναμε πως εκκλησια δεν ειναι η ιεραρχια αλλα το σωμα του λαου με αρχηγο τον Κυριο Ιησου Χριστο. Ο Αρχηγος μας ειναι ξεκαθαρος,σαφως ολοι οι ανθρωποι χωραμε στη γη αλλα με προυποθεσεις. Η Ελλαδα εχει δεχθει εισβολη απο εκατομυρια ανθρωπους ξενους ως προς το ηθος και τις αρχες του Χριστιανισμου. Αν θελει λοιπον, η ιεραρχια να τους βοηθησει θα πρεπει να τους κατηχησει και να τους μεταλαμπαδευσει την Χριστιανικη φλογα ουτοσωστε και αυτοι με τη σειρα τους να επιστρεψουν στην πατριδα τους και να την βοηθησουν. Η Χρυση Αυγη εχει ξεκινησει εναν πολυ δυσκολο αγωνα απεναντι στην εβραιομασονια και μονο με την χαρη και τη προστασια της Αγιας Τριαδος θα μπορεσει να σταθει στο εργο της. Ει ο Θεος μεθ ημων, ουδεις καθ ημων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος ΜΑσσόνος; :

    Δεν θα μεταβώ στα Εγκαίνια διότι μερικές άστοχες ενέργειες Μελών της Χρυσής Αυγής δίδουν προς τα έξω την εντύπωση, ότι αποτελούν προέκταση του Χιτλερισμού. Σε άλλους πάλι δίδουν το δικαίωμα να τους κατηγορούν «ότι αποτελούν ένα θηρίο, που εκτρέφεται μέσα στα σπλάχνα της Ελλάδος», καθώς κάποιος άλλος Αρχιερεύς διατύπωσε χθες. Σε κάποιους άλλους επίσης δίδουν το δικαίωμα να τους κατηγορούν, ότι δεν είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, αλλά Δωδεκαθεϊστές ή ο,τιδήποτε άλλο. Βεβαίως εμείς προσωπικά ούτε εγκρίνουμε, ούτε και αποδεχόμεθα όλα αυτά. Αλλά παρά ταύτα και οι παράγοντες της Χρυσής Αυγής πρέπει να προσέξουν. Αν θέλουν να βοηθήσουν την Ελλάδα μας, πρέπει να αφήσουν κατά μέρος τον ενθουσιασμό του νεοφώτιστου ή την μέθη από την εκλογική τους επιτυχία, πράγματα τα οποία τους οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες. Πως π.χ. μπορούμε να ξεχάσουμε εκείνο το περίφημο «εγέρθητι», που τους έκαμε τόσο μεγάλο κακό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εισαι δικαιος! Διαβασε ολοκληρη την ανακοινωση του μητροπολιτου και μην απομονωνεις αποσπασματα.

      Διαγραφή
  10. Θα απαντήσω συνολικά και όχι στον κάθε έναν σας ξεχωριστά.
    Ο Κοσμάς ο Αιτωλός που είναι Άγιος της Ορθοδοξίας έλεγε
    "Οι κληρικοί θα γίνουν ασεβέστεροι όλων"
    Και είχε απόλυτο δίκιο. Και ο σεβασμός δεν αναφερόταν μόνο στη διδασκαλία του Χριστού, αλλά και σε σχέση με το ποίμνιό του, την κοινότητά του. Όπως ο Κοσμάς ο Αιτωλός βοήθησε να διατηρηθεί ο Ελληνισμός, άλλο τόσο σήμερα κάποιοι παπάδες κάνουν ότι μπορούν για τον εκφυλίσουν και να τον διαλύσουν

    Όχι κύριοι και κυρίες..
    Ο Σχορτσιανίτης ΔΕΝ είναι Έλληνας. Όπως σίγουρα λέτε ότι οι Αλβανοί που μένουν στην Χώρα μας 5, 10 ,20 χρόνια δεν είναι Έλληνες. Άλλο τόσο ΔΕΝ είναι ο Σχορτσιανίτης.
    Η πίστη στον Εθνοφυλετισμό απορρέει καθαρά από ιστορική, βιολογική και φυσική παρατήρηση.
    Σας καλώ όλους έναν, έναν προσωπικά και σας ρωτώ.
    ΠΟΙΑ είναι η μεγαλύτερη προσφορά για το Έθνος κάθε ανθρώπου..

    Για εμένα και για την Ιστορία μας είναι αυτό που έλεγαν οι πρόγονοί μας και απτύπωσε και στο χαρτί ο Ιωάννης Συκουρτής και ο Ίων Δραγούμης.
    ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ

    Ο Σχορτσιανίτης και ο κάθε σχορτσιανίτης δεν θα έπραττε ποτέ κάτι τέτοιο.
    Γιατί είναι δεδομένο ότι ποτέ δεν θα μας δει ως ομόφυλούς του, αφού δεν είναι ένας από εμάς.
    Και πραγματικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν ξέρει Ελληνικά ή φορά το εθνόσημο.
    Και ο Μπατίστα "έλληνας" θεωρείται και ο "τζόρτζεβιτς" τα ίδια..αλλά την καρδιά και την φυλετική ψυχή δεν θα την αποκτήσουν ποτέ.

    Είναι ρατσισμός λοιπόν η αντικειμενική παρατήρηση; Το πιστεύετες; Ή έχετε χάσει κάθε ικανότητα κριτικής σκέψης και την πνευματική διαύγεια από τους κάθε λογής "πνευματικούς ταγούς" των ΜΜΕ;

    Και κάτι ακόμη;
    Είναι ρατσιστικό να πει κάποιος ότι μέχρι το 1400μ.Χ. μόνο η Μεσόγειος και ένα τμήμα της Ανατολής είχε πολιτισμό;
    Είναι ρατσιστικό να πει κάποιος ότι όπου πάτησε το πόδι του λευκός ήκμασε η περιοχή;
    Αν σε όλα αυτά η απάντησή σας είναι..."Έτυχε" ή "είχε περισσότερες" γνώσεις θα το προσπεράσω ως ημιμάθεια και θα ρωτήσω κάτι για τις ημέρες μας..

    Πείτε μου επιστήμονες μαύρους, ινδούς, πακιστανούς ότι θέλετε τέλος πάντων που να έχουν κάνει ανακαλύψεις/εφευρέσεις. Να είναι οδηγοί πνεύματος και πολιτισμού.

    Αν έχετε το σθένος να ξεφύγετε λίγο από τον "ανθρωπισμό" και την "ροπή προς τους αδύνατους" θα δείτε αυτό που χρειάζεται η ανθρωπότητα και το ΈΘνος μας.
    Ηγέτες και Οδηγούς που είναι προορισμένοι για αυτό το σκοπό. Να οδηγήσουν μέσω της ανωτερότητάς τους, όσο και αν σας κακοφαίνεται, σε μονομάτια δόξας το ΈΘνος τους και κατ' επέκταση την οικουμένη.

    Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ το..είδε, γιατί είχε δάσκαλο τον Αριστοτέλη.
    Ψάξτε, διαβάστε..Θραφείτε με τον ηρωϊκό τρόπο ζωής του Έλληνα και με την διδασκαλία του.

    υ.γ.
    Και μη μου πει κανείς έξυπνος για τις ΗΠΑ και τους πολέμους
    Εκεί πολεμούν μισθοφόροι και λοβοτομημένοι/απαίδευτοι. Όπως τέτοιους δυστυχώς είχε πολλούς το Βυζάντιο και καταστράφηκε σιγά, σιγά μετά τον Νικηφόρο Φωκά (με μια λάμψη τον Ιάωννη Δούκα Βάτατζη και λίγο τον Παλαιολόγο)

    υ.γ.2
    Μόλις γύρισα από μια μεγαλειώδη συγκέντρωση του Κινήματος στην Αν.Αττική. Τέτοιο σθένος και δύναμη στα μάτια των Ελλήνων είχα καιρό να δω.
    Και όλα αυτά οφείλονται στη Χρυσή Αυγή και σε αυτά τα λίγα τα παληκάρια που πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια με τις Ιδέες και τα Πιστεύω του Ελληνισμού.
    Όποιος κάνει τον κριτή σε αυτούς να αναλογιστεί τις συνέπειες όχι σαν άτομο, αλλά σαν σύνολο, σαν κοινότητα, σαν Έθνος.

    Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωραία αγαπητέ πασπαρτού, λογική η θέση σου και την αντιλαμβάνομαι, πρέπει όμως να αντιληφθει και η ΧΑ οτι είναι πολλά και σύντομα όσα πιστεύει και για πολλούς στον περίγυρο μας μετά απο 40 χρόνια πλύσης εγκεφάλου ακόμα και αν είναι έτοιμοι να ψηφίσουν ΧΑ φαίνονται διαφορετικά.
      Και εδώ λοιπόν συζητάμε για τακτικό ελιγμό όπως έχει ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ κάνει ο αρχηγός σε πολλά θέματα που θα δημιουργούσαν άμεσα πρόβλημα στην ΧΑ.
      Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ.
      ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ Ο ΤΟΠΟΣ.
      Θέλει προσοχή ακόμα και το ποιός θα κάνει δηλώσεις, η τι θα πεί.
      αφου ένα ολόκληρο σύστημα, τοπικό αλλά και παγκόσμιο ξεψαχνίζει τα πάντα ώστε να πλήξει την ΧΑ.
      Ξέρουν οτι είναι η μοναδική εθνική ελπίδα του Έλληνα και για αυτό την φοβούνται.
      ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΑΞ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΩΘΕΙ ΕΘΝΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.
      ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ. ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ!
      Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.
      Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!

      Διαγραφή
  11. Εγώ θα σας ρωτήσω κάτι απλό, και θέλω να απαντήσετε με το χέρι στην καρδιά :

    Εάν δεν γνωρίζατε ούτε τον Παναγιώταρο, ούτε τον Σχορσιανίτη και σας τους έβαζαν δίπλα-δίπλα με το ερώτημα : ποιος από τους δύο είναι Έλληνας ;;

    Τι θα απαντούσατε ;;;

    Πώς να το κάνουμε ρε παιδιά, οι Έλληνες ανήκουμε στην ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ.

    Αυτή είναι η πραγματικότητα, είτε μας αρέσει είτε όχι.

    Ο Σχορτσιανίτης μπορεί να είναι καλός άνθρωπος, καλός μπασκετμπολίστας, να έχει προσφέρει πολλά στο Ελληνικό μπάσκετ - δεν τα αρνούμαστε όλα αυτά - αλλά ΦΥΛΕΤΙΚΩΣ δεν είναι Έλλην !

    Και ο ίδιος κάθε πρωί στον καθρέφτη θα βλέπει ότι ΔΙΑΦΕΡΕΙ από τα υπόλοιπα 9.999.999 Έλληνες !

    Δεν τον μισούμε ούτε τον αντιπαθούμε τον άνθρωπο, αλλά λέμε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ότι η Ελληνική Φυλή κνδυνεύει με εξαφάνιση από την υπογεννητικότητα και τις επιμειξίες !

    Αν αρχίσουμε τις επιμειξίες με Νέγρους και Μογγόλους, ο Ελληνισμός θα σβήσει ΟΡΙΣΤΙΚΑ !

    Αυτή είναι η ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ της Βιολογίας, και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εδώ για να σας λέει τις ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ !

    Σκεφτείτε όλοι σας καλά ποιο είναι το χρέος σας προς την ΦΥΛΗ σας, και αφήστε τους ανόητους συναισθηματισμούς !

    Η ΕΛΛΗΝΚΗ ΦΥΛΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙ !

    ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λυπάμαι αλλά μετά τα παραπάνω δεν μπορώ να συμπορευτώ με την Χρυσή Αυγή

    Χριστίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Δεν θέλω να πεθάνει το Έθνος μου,το Έθνος αυτό, που τόσα έκαμε στην ζωή του, το έξυπνο,το τόσο ανθρώπινο. Για να το φυλάξω από τον θάνατο πρέπει τώρα να......
      το κάμω πεισματάρικο στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,στον ΕΘΝΙΣΜΟ, ας είναι και υπερβολικό το αίσθημα που θέλω να δώσω στους Ελληνες. Μόνον έτσι θα ζήσει το ΈΘΝΟΣ.
      Σε οποίους με κατηγορούν η με περιγελούν, γιατί τους κεντρώ το Εθνικό τους αίσθημα και τους μιλώ αποκλειστικά,θα λέγω:Λοιπόν θέλετε να πεθάνει το Έθνος σας;Αν το θέλετε,πέστε το καθαρά,μην κρυβόσαστε..."

      Η απάντηση η δική μου με τα λόγια του Ίων Δραγούμη
      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. ΧΡΙΣΤΙΝΑ! ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΟΧΕΣ.
      ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ...
      ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ, ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΣ, ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗΣ...
      ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ (ΜΟΝΟ) ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ...
      ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟΥΣ,ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ, ΟΜΟΦΙΛΟΦΥΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ...
      ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ.
      ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ) ΓΙΑΤΙ Ο ΓΗΓΕΝΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΙΩΓΜΟ.
      ΓΙΑΤΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΕΙ ΑΛΥΠΗΤΑ.
      ΓΙΑΤΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΛΟΙΔΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΜΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ (ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΕ) ΑΦΩΝΕΣ,ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ.
      ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,( ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΤΟ ΗΘΟΣ,ΤΗΝ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ, ΤΟΝ ΗΡΩΙΣΜΟ) ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ.
      ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ.
      ΜΑΚΑΡΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ Η ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΕΙ.

      Διαγραφή
  13. Δεν πειράζει Χριστίνα, εσύ συμπορεύσου με την ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, την ΔΗΜΑΡ και όλους αυτούς που μας κατάντησαν σ'αυτά τα χάλια.

    Η Φυλή σου - η Ελληνική Φυλή - ΠΕΘΑΙΝΕΙ, κι εσύ ασχολείσαι με ιεραποστολές στην Αφρική.

    Ούτε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θέλει να συμπορευτεί μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ νιώθω εθνικίστρια γιατί καταλαβαίνω την αξία όλων των εθνών του κόσμου και ότι αυτός είναι ο πλούτος του κόσμου (Ιων Δραγούμης). Για εσάς δεν ξέρω. Και πολύ αμφιβάλλω αν πράγματι εκφράζετε την Χρυσή Αυγή

    Χριστίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποιός καλή μου κοπέλα σου είπε ότι απαρνούμαστε τα υπόλοιπα Έθνη...
      απλά τα διαχωρίζουμε..
      τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο
      αν έχεις πράγματι διαβάσει Ίων Δραγούμη θα καταλάβει την αγάπη για το ΈΘνος του και πόσο σημασία δίνει στη ΦΥΛΗ του..ΦΥΛΗ που την ταυτίζει με το Έθνος.
      Σε αντίθεση με εσένα

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  15. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ28 Οκτωβρίου 2012 στις 8:54 μ.μ.

    ...αυτη πορευεται και με τα κερατα που σιγουρα τη στολιζουν,τετοιο χαπατο που ειναι! Υπαρχει μια λυσσασμενη επιβουλευση για την αλλοτριωση της ιδεολογικης και πολιτικης διακυρηξης της χρυσης αυγης απ τη μασονοκρατια καιτα πλοκαμια της,αλλα και απο πνευματικα...αλληθωρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηρέμησε και εσύ τώρα..
      Δεν θα γίνουμε αριστεροί που ελλείψει επιχειρημάτων αρχίζουν τις ειρωνείς και τις ύβρεις.
      Η κοπέλα λανθάνει σε ένα βασικό θέμα και πρέπει να την βοηθούμε να κατανοήσει τις αρχές μας. Μην την αντιμετωπίζουμε σαν μπολσεβίκα.

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ,ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ ΚΛΠ.
    ΦΙΛΟΙ, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗΝ ΣΑΣ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ.
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΟΙΚΕΙΩΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ. ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ. ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ,ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΡΕΒΑΝΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν με παρακολουθείς μιλώ πολύ συνετά, με προσοχή αλλά πάντα με το ανάλογο ύφος όταν αμφισβητούνται οι πυλώνες της ιδεολογίας και τη Ιδέας μας.
      Θέλω να πιστεύω ότι είμαστε από τα ελάχιστα blog που συναγωνιστές/όψιμα μέλη/φίλοι και συμπαθούντες παίρνουν τις απαντήσεις που θέλουν και γίνεται σαφής διάλογος και όχι ανταλλαγή ύβρεων.
      Ειδικά στο mail Μου καθημερινά έρχονται μηνύματα και ερωτήσεις από κόσμο.
      Και απαντώ σε όλους, όπως κάνω κα εδώ.

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. ΟΚ! ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΛΗΣΣΟΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΑ.
      Η ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ - ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΓΑΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.
      ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ!!!

      Διαγραφή
    3. @ paspartoy 10:20
      Για αυτό αγαπητέ φίλε αγαπάμε το παρών blog, γιατί και μαθαίνουμε πέντε πράγματα παραπάνω, αλλά μπορούμε να συζητήσουμε και πάνω στα τεκταινόμενα.
      καλή δύναμη.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών