Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 06, 2012

ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ "ΤΖΑΚΙΑ" ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ...


Δημοσιεύεται εσχάτως σε μερίδα του οικονομικού Τύπου (δειλά δειλά τα στόματα ανοίγουν), το γεγονός ότι 3000 χρηματιστηριακοί κωδικοί «Τζακιών» πόνταραν με περίσσευμα σιγουριάς στην οικονομική καταστροφή της χώρας μας και την εισαγωγή της στο Παράνομο και Προδοτικό Μνημόνιο.

Η σχετική λίστα βρίσκεται από τον Αύγουστο στην δίωξη οικονομικού εγκλήματος προς διερεύνηση για την προέλευση των κεφαλαίων των συμμετεχόντων στο ανθελληνικό αυτό ποντάρισμα. Εφιστούμε όμως την προσοχή των υπευθύνων Οικονομικών και Δικαστικών αρχών ότι θα.....
πρέπει να διερευνηθεί επίσης και διεξοδικά το πώς τα συγκεκριμένα «τζάκια» γνώριζαν εκ των προτέρων για την υπογραφή του Μνημονίου και το επακόλουθο κούρεμα, ώστε με τόση σιγουριά και ανηθικότητα να «επενδύσουν» όπως οι ίδιοι επαίρονται (μέσω συγκεκριμένων καναλιών), λες και το μέλλον της πατρίδας μας και των οικογενειών όλων εμάς ήταν προς τέρψιν και κέρδος της άρχουσας κάστας, ενάντια στην ίδια τους τη χώρα και το λαό της;

Γιατί κανένα από αυτά τα «τζάκια» δεν επένδυσαν λοιπόν στη Σωτηρία της Πατρίδας μας; Τουναντίον, γνωρίζοντας (εκ των έσω;) ότι μας πάνε στην σφαγή του Μνημονίου συντάχθηκαν πλήρως με αυτή, μας την παρουσίασαν με τα πολιτικά, συνδικαλιστικά, τραπεζικά και δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους σαν μονόδρομο και πήγαν στα σίγουρα για αυτούς κέρδη. Η άλλη επιλογή θα απαιτούσε Πατριωτισμό, Υπερηφάνεια, Εθνικό Αγώνα και στοίχιση δίπλα σε όλους εμάς! Και αυτοί είναι μόνο όσοι το έπραξαν εντός Ελλάδος. Οι πιο κοσμοπολίτες, φρόντισαν να το πράξουν εκτός Ελλάδος καλύτερα κρυμμένοι και με πολύ μεγαλύτερα ποσά που βρίσκονται στα δισ. ευρώ!
Όλα λοιπόν αυτά τα «τζάκια» είχαν το ίδιο ανήθικο αλλά και έκνομο ανθελληνικό συμφέρον. Την ηθελημένη και μεθοδευμένη κατρακύλα της χώρας μας και την εισαγωγή της στη μέγγενη του Μνημονίου, ώστε να δρέψουν ανενόχλητοι (θα τους το επιτρέψουμε;) τους καρπούς της Προδοσίας τους.
xryshaygh.com

2 σχόλια:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών