Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 20, 2012

Εθνικιστική Επανάσταση...Πρόδορομος της Κοινωνίας των Αρίστων

Σ.Σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στην Ιδανική Πολιτεία του Πλάτωνα η διοίκηση της πόλης γίνεται από τους Άριστους με τη μεγαλύτερη Αρετή..

Κατά την χρονική περίοδο στην οποία το Μεταπολιτευτικό Καθεστώς της Προδοσίας λάμβανε την τελική ανθελληνική του μορφή, παράλληλα προς αυτό, ανδρωνόταν ένα πολιτικό και ιδεολογικό Κίνημα, το οποίο γεννήθηκε μέσα από τον ίδιο το Λαό μας και όχι στα γραφεία κάποιου ισχυρού οικονομικού παράγοντα είτε σε κάποια ξένη πρεσβεία. Το Κίνημα αυτό υπήρξε το εκπαιδευτικό κέντρο χιλιάδων νέων, οι οποίοι παρακινούμενοι από αληθή εθνικά και φυλετικά αισθήματα, αποφάσισαν πως όφειλαν –ως οι Πρόγονοί τους έπραξαν- να ορθώσουν τα Ελληνικά Εθνικιστικά Λάβαρα, απέναντι στις σημαίες της κομματοκρατίας και της σιωνιστικής δικτατορίας. Το Κίνημα τούτο κινητοποίησε τις υγιέστερες δυνάμεις του Ελληνικού Έθνους, για να προειδοποιήσει το Λαό μας για την κοινοβουλευτική απάτη και την καταστροφή που πλησίαζε απειλητικά.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα διατράνωσε από την πρώτη στιγμή την εχθρότητά του απέναντι ...στο καθεστώς της φαυλοκρατίας. Γι’ αυτό το λόγο, το Καθεστώς χίμηξε με λύσσα να μας κατασπαράξει, χρησιμοποιώντας την ανύπαρκτη ηθική του. Οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι του Καθεστώτος -η συντριπτική τους πλειοψηφία μαρξιστικών ιδεολογικών πεποιθήσεων και καταβολών, με καπιταλιστικά όμως ιδανικά- κατασυκοφάντησαν αυτό το Κίνημα, χαρακτηρίζοντάς το "δολοφονική ναζιστική συμμορία". Ουδέποτε μας έδωσαν βήμα διαλόγου για να αντικρούσουμε τα χονδροκομμένα τους ψεύδη. Αυτές οι δημοσιογραφικές πόρνες πολυτελείας του Καθεστώτος, έβγαλαν ολάκερο το μαρξιστικό τους δηλητήριο πάνω σε ένα Κίνημα, του οποίου το μοναδικό έγκλημα είναι ότι παραμένει Λαϊκό και Εθνικιστικό. 
 
Παρά τη πολεμική του δημοσιογραφικού βόθρου της Μεταπολιτεύσεως, Ελληνίδες και Έλληνες, νέοι στη μεγάλη τους πλειοψηφία, πλαισίωσαν το Κίνημα, αγωνίστηκαν και αγωνίζονται κάτω από τα Λάβαρα του Ελληνικού Εθνικισμού. Όπως είχαν ορκιστεί, δε συμβιβάστηκαν με το Καθεστώς των διεφθαρμένων, αλλά μάχονται καθημερινά για τη συντριβή του. Γιατί όμως αυτό το Κίνημα, είναι κάτι το διαφορετικό από τα σημερινά κοινοβουλευτικά κόμματα; 
 
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι προϊόν του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος. Αντίθετα με τα αστικά κόμματα της σαπίλας και της Προδοσίας, προτάξαμε το Εθνικό συμφέρον πάνω από το κοινοβουλευτικό. Με απλά λόγια, στο μεταπολιτευτικό δίλλημα "Κοινοβουλευτισμός ή Πατρίδα", κραυγάσαμε με στεντόρεια φωνή "Πατρίδα"! 
 
Δεν είμαστε δημιούργημα αυτού του αντεθνικού Κράτους, διότι ούτε χρηματοδοτηθήκαμε, ούτε ανεχτήκαμε στις γραμμές μας τους κοινοβουλευτικούς τυχοδιώκτες, που πηδούν από τη μια κομματική στέγη στην άλλη. Δεν είναι η πλειοψηφία των μελών μας δημόσιοι υπάλληλοι, όπως συμβαίνει με τα αστικά κόμματα ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία και Συ.ριζ.α.. Δεν είναι υποστηριχτές μας οι βολεμένοι του Καθεστώτος και οι καπιταλιστές που ρουφούν το αίμα του αγωνιζόμενου Ελληνικού Λαού. Η Χρυσή Αυγή είναι Κίνημα Λαϊκό και Εθνικιστικό, είναι Κίνημα της Ελληνικής Νεολαίας και των Ελλήνων Εργατών!
 
Ουδέποτε πιστέψαμε τις.......
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών