Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 26, 2012

Από όλα τα κόμματα τον Αρχιεπίσκοπο τον πείραξε μόνο η Χρυσή Αυγή...Και μια ιστορική αναδρομή

Αναδημοσιεύουμε αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στον "Επενδυτή"..

Με αφορμή τα γεγονότα στο "Χυτήριο"
"Η Εκκλησία δεν έχει ανάγκη από προστάτες και σωτήρες, ως πνευματικός οργανισμός έχει απέραντο σεβασμό στο ανθρώπινο «πρόσωπο» έχει σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες και δεν επιτρέπει σε κανένα κόμμα, είτε αριστερό, είτε δεξιό, είτε ακροδεξιό, να αναλάβει τη στήριξή της και καταδικάζει κάθε μορφή βίας"

Για τη Χρυσή Αυγή οι συνεργάτες του αναφέρουν πως.....
κατηχούν τους νέους στην ανάγνωση της Ιστορίας και των συμβόλων του Κινήματος για να μάθουν τι πρεσβεύει πραγματικά(λες και κρύβει κάτι...)
 «Η Χρυσή Αυγή και ο οποιοσδήποτε αφού εκθέσει με σαφήνεια τις θέσεις του στο λαό έχει κάθε δικαίωμα να ζητήσει την ψήφο του»

Δεν σχολιάσουμε πολλά..
Θα ζητήσουμε όμως από τον Αρχιεπίσκοπο και τους πιστούς να θυμηθούν ποιοί στο πέρασμα της Ιστορίας κατέσφαξαν τους Χριστιανούς Ορθοδοξους, έκαψαν και..... καίνε εκκλησίες, διώκουν χριστιανικούς πληθυσμούς.

Από την Γαλλική;! Επανάσταση των φιλελευθέρων...μέχρι τον Στάλιν, τον Χότζα, τον Χρουστσόφ, τον Ζιβκόφ και τον Τσαουσέσκου οι φιλελεύθεροι και οι κομμουνιστές ασέλγησαν πάνω στους πιστούς και το Χριστιανισμο.

Ο Στάλιν το 1929 είχε κάνει ποινικό αδίκημα την Χριστιανική Πίστη και έσφαξε με την εφαρμογή της 3000 κληρικούς την ίδια ημέρα της δημοσίευσης της(ένα μικρό δείγμα αναφέρουμε..Υπάρχουν και άλλα πλείστα παραδείγματα)

Οι Εθνικιστές κύριες Ιερώνυμε δεν ενήργησαν ΠΟΤΕ κατά της Εκκλησίας..Πόσο μάλλον οι Ορθόδοξοι Εθνικιστές όπως στη Ρουμανία με τον Κοντρέανου, που η ΕλληνοΟρθόδοξη εκεί εκκλησία τον αγιοποίησε για τον Αγώνα που έδωσε για το Έθνος του...
Ο Κοντρέανου "Άγιος"

Σεβαστείτε την Ιστορία και τους Έλληνες κύριε Αρχιεπίσκοπε και επιτρέψτε μας να θεωρούμε ότι η κατήχησή σας είναι κατά βάση πολιτική με συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Αφού τοποθετείστε για την πολιτική όμως γιατί δεν έχετε το σθένος να θυμίσετε σε όλους τα εγκλήματα του Κομμουνισμού και του Φιλελευθερισμού απέναντι στη Θρησκεία μας..;

Εύλογες απορίες που κάθε πιστός και μη έχει...
 

12 σχόλια:

  1. Θα ελεγα κατι τώρα για τον γιαχβε τους με τους καθεστωτικους εβραιοχριστιανους.

    Απλα θα αναφέρω το ποσο οπορτουνιστές υπήρξαν οι εβραιοχριστιανοι διαχρονικά εδω και χιλιάδες χρονια, επι Τουρκοκρατιας με Τουρκους(βλέπε Σχολαριο) επι μπολσεβικοκρατιας στο νεοελλαδισταν με Μπολσεβικους.

    Αυτα να τα βλεπει η Χρυση Αυγη για να πάψει να ασχολείται με τον "Λαο του Ισραηλ" και το παιδί του Γιαχβε.
    Αστε τους εβραιομπολσεβικους να ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ τον Γεσουα ως πούστρα, ας βγαλει ο Τραγο παπας το φίδι απο την τρύπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγκρατήσου και ηρεμία...
      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΟ 0,5 % ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΩΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ; ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΝΕ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΥΠΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΙΕΡΕΑ ( ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ) ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΧΟΛΙΟ ANTIFA Η ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΧΩ.

      Διαγραφή
    3. Ανταπαντώντας με μετρο, και χωρις να θελω να ΑΡΧΙΣΩ να παραθέτω τωρα μαζικα επιχειρήματα απο την ιδια την εβραικη αγια γραφη, θα συγκρατηθώ και απλα θα απαναλαβω σε πιο ήπιους τονους, οτι ο Ναζιραισμος υπηρξε παντοτε ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΑΣ και προσαρμοζόμενος σε οποιαδήποτε εθνικη η αντεθνικη κατασταση.
      Το ειπα και το ξαναλεω η επισημε εκκλησια εχει παρει ανοικτα πλεον θεση κατα της Χρυσης Αυγης οταν δεν εχει πει κουβεντα για τα ορφανα του Σταλιν, το ξαναλεω οτι μεχρι και ο ανθιμος μιλησε εναντιον, να δουμε τωρα, περιμενω παπαδες να παρουν μαζικα θεση υπερ της Χρυσης Αυγης, δεν εχω ακουσει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ακομα.
      Ρε σας το λεω ξανα, σε λιγο καιρο εκτος απο το να ταιζουν Πακιστανους, θα βγαίνουν μαζι με τους Πακιστανους και τους Μπολσεβικους στον δρομο να φωνάζουν κατα του "φασισμου".
      Ετσι ηταν και ετσι θα ειναι παντα η κατάσταση.
      Επισης ο δικος μου κυκλος εφοσον ο Ελλην εθνικιστης νομίζει οτι με τους "παπάδες" θα παει μπροστα η ΧΑ, μπορω να διαβεβαιώσω οτι ειναι δυσαρεστημένος που πηρε ανοικτά το μερος του παπαδαριου η Χρυση Αυγη.
      Εχουμε και τον ανωθεν εβραιοχριστιανο ο οποιο νομιζει οτι εαν δεν σηκώσει την Αγια Γραφη η Χρυση ΑΥγη και φωναξει "μετανοείτε" θα πεσει στο 0.5%.

      Διαγραφή
  2. ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΘΕΝΑΡΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΤΗΡΗΣΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΥΤΗΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε 2:31, νομίζω ότι το παρατραβάς...

    Το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιοι παπάδες ξεπουλημένοι και προδότες - όπως ο Ιερώνυμος - δεν σημαίνει ότι η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ συνολικά είναι προδοτική.

    Έχω ξαναπεί ότι εγώ δεν είμαι χριστιανός - με την αυστηρή έννοια του όρου - αλλά δεν είμαι και ΗΛΙΘΙΟΣ ώστε να δέχομαι τις ελεεινές προκλήσεις Αλβανών πούστηδων και κομμουνιστών ενάντια στην Επικρατούσα Θρησκεία του 95% των Συνελλήνων μου.

    Ανώνυμε 2:31, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι κόμμα του Λαού, και συνεπώς σέβεται την Πίστη του Λαού.

    Κι εγώ θαυμάζω και λατρεύω την Αρχαία Ελλάδα, την Ελληνική Τέχνη και Φιλοσοφία, μελετώ την Ελληνική Μυθολογία και Κοσμογονία, αλλά δεν ξεχνώ ότι ζω στο 2012 μΧ, έχει μεσολαβήσει ένα χιλιόχρονο Βυζάντιο, μια Τουρκοκρατία και μια Ρωμηοσύνη, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην γένεση του Νέου Ελληνισμού.

    Εμείς οι Χρυσαυγίτες ειμαστε προγονολάτρες, αλλά ΟΧΙ προγονόπληκτοι.

    Καταλαβαίνεις την διαφορά ;;

    Αλλιώς θα φοράγαμε κι εμείς χλαμύδες και θα πηγαίναμε να θυσιάσουμε κοκόρια στον Δία, όπως κάνουν κάτι νεοεποχίτικα ψώνια που το παίζουν "δωδεκαθε'ι'στές" και γελάει ο κόσμος μαζί τους, διότι εξευτελίζουν την Αρχαία Ελλάδα.

    Καλά κάνεις και είσαι Φυλετιστής - όπως κι εμείς - αλλά επειδή βλέπω ότι γράφεις συνεχώς τα ίδια περί "εβραιοχριστανών" κλπ, θα σε παρακαλέσω να μην συνεχίσεις να ρίχνεις λάδι στη φωτιά τώρα που το Εθνικστικό Κίνημα έχει αρχίσει να ανεβαίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχετε την εσφαλμενη εντυπωση,οτι η ανοδος του κινηματος οφειλεται στον εναγκαλισμο σας με την ορθοδοξια!Θα αποδειχθει τραγικο λαθος!Ο λαος,σας γουσταρει για την παληκαρια σας,να τα βαλετε με το διεφθαρμενο και παρασιτικο κατεστημενο και οχι να γινετε τατσι-μητσι-κοτσι με το παπαδαριο,τους κατ εξοχην διεφθαρμενους δηλαδη! Κυριακη κοντη γιορτη,λεμε..

      Διαγραφή
    2. Οταν καποιος δεν ειναι χριστιανος, η για την ακρίβεια ειναι αντιχριστιανος και εθνικοσοσιαλιστής , δεν σημαίνει οτι ειναι και παγανιστης αγαπητε Ελλην Εθνικιστη , μπορει να ειναι και αθρησκος με φιλική προδιαθεση, οπως εγω.
      Παντως δεν νομιζω οτι οι αντίστοιχες στολες τον Παπαδων ειναι λιγότερο γελοιες ...

      Διαγραφή
  4. Φίλοι ανώνυμοι 4:23 και 5:02 - δεν ξέρω αν είστε ένας ή δύο - ποιος σας είπε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πήγε στο ΧΥΤΗΡΙΟ για να κάνει θρησκευτικό ακτιβισμό ;;

    Η παρουσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο ΧΥΤΗΡΙΟ ήταν ΠΟΛΙΤΙΚΗ πράξη αντίστασης στο διεφθαρμένο και εκφυλισμένο "προοδευτικό" κατεστημένο των εβραιομπολσεβίκων στον χώρο της τέχνης.

    Το Κινημα κάνει κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις, βλέπει τις ατιδράσεις, αξιολογεί τα αποτελέσματα και συνεχίζει αναλόγως.

    Όντως, βλέπουμε ότι πολλοί από τους επισήμους παπάδες και τις χρστιανικές οργανώσεις επιτίθενται εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και προσπαθούν να διαχωρίσουν την θέση τους από εμάς λέγοντας ότι αυτοί δεν είναι "ρατσιστές", ότι δεν μας κάλεσαν αυτοί στο ΧΥΤΗΡΙΟ κλπ κλπ.

    Αυτοί είναι όντως αχάριστοι προδότες και ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ, όπως σωστά λέτε.

    Υπάρχει όμως και ένα σημαντικό τμήμα χριστιανών - κυρίως χαμηλόβαθμων ιερέων και απλού κόσμου - που είδαν και βλέπουν θετικά την στάση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θέμα.

    Επαναλαμβάνω λοιπόν ότι το Κίνημα - στα πλαίσια του πολιτικού αγώνα - κάνει ενέργειες, βλέπει και αξιολογεί τα αποτελέσματα και αναλόγως προχωράει.

    Αν - όπως λέτε - βγουν κάποια στιγμή οι δεσποτάδες μαζί με τους Πακιστανούς και τους μπολσεβίκους και φωνάζουν κατά του "ρατσισμού", θα αντιδράσουμε κι εμείς αναλόγως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω προσωπικά νομιζω οτι ηδη η εκκλησία του Γεσουα, επιτελεί μεγιστο εγκλημα κατα του Ελληνικου εθνους ταΐζοντας επισήμως και ανερυθρίαστα τις ορδες των εισβολέων που εχουν εισβάλει στην Ελλαδα με επικουρια των πιστών της.
    Δεν απεχει καθολου αυτη της η πράξη απο το να διαδηλώνει κατα του εθνοφυλετισμου μαζι με τους αθεους χριστιανους, εβραιομπολσεβικους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ. ΠΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ, ΕΣΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΘΑΜΩΝΑΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ;ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ Ο ΑΦΑΛΟΣ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΣΥ. ΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΡΟΜΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΑΠ' ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΑΝΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΚΕΡΑΜΥΔΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΛΙΩΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παιδια αφηστε μερικους δεσποταδες να αγγαλιαζουν την αλητεια οι περισσοτεροι ειναι μισοτρελοι.ολοι οι απλοι ιερεις και ο ελληνικος λαος αγαπουν την χρυση αυγη και την στηριζουν. ενας ιερεας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών