Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 07, 2012

Αρθρογραφία του Εθνικιστή βουλευτή, Χρήστου Παππά: "ΣΚΑΣΕ..."

Είναι μια αλήθεια ότι ο λαός έχει κοντή μνήμη. Χρέος των υπευθύνων πολιτικών, χρέος ημών των Εθνικιστών είναι να υπενθυμίζουμε και να προβάλλουμε την αλήθεια στον λαό κόντρα στην καθημερινή προπαγάνδα διαστρέβλωσης και στους μηχανισμούς καθυπόταξης του ελεύθερου λαϊκού φρονήματος.

Αναρτούμε λοιπόν το......
παρόν απόσπασμα από την παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου σε εκπομπή του δημοσιογράφου Νίκου Χατζηνικολάου (enikos.gr) στις 14 Ιουνίου 2012, τρεις μέρες πριν τις εκλογές. Αξίζει πράγματι να αφιερώσει κάποιος αυτά τα λίγα λεπτά για να κατανοήσει τον πολιτικό και την "σκέψη" του, το επίπεδο της απάντησής του και της συμπεριφοράς του. Δυστυχώς τον στρίμωξε στο ερώτημά του ένας απλός Ελληνας πολίτης ασφαλιστικός σύμβουλος και όχι ένας γενναίος δικαστικός λειτουργός, ένας ανακριτής.

Το ερώτημα σχετίζεται με τη Siemens και τις περιβόητες μίζες της στα ελληνικά πολιτικά κόμματα. Κατανοούμε λοιπόν γιατί τρεις μέρες μετά τις εκλογές τα τρία κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ "τα βρήκαν" και συγκυβερνούν και γιατί φρόντισαν να κουκουλώσουν και με νόμο το σκάνδαλο της Siemens. Τους ενώνουν οι ενοχές και γι' αυτό ακόμα και μες στη Βουλή χειροκροτεί ο ένας τον άλλον. Τους ενώνει μια "ομερτά". Παράδειγμα η.....

συνέχεια
http://xristospappas.blogspot.gr/2012/10/blog-post_6.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών