Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 05, 2012

Θρασύτατη επίθεση βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Χρυσή Αυγή εντός Βουλή..Το αποτέλεσμα να πάρει την απάντηση που πρέπει και να διακοπεί η συνεδρίαση!!!

Είχε το θράσος ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μανιάτης, να αποκαλέσει την ομιλία του Ηλία Κασιδιάρη, ως "φασιστικά σκουπίδια" και φυσικά εισέπραξε άμεσα την απάντηση από τον Εθνικιστή βουλευτή...

"Τη λίστα Μανιάτη...Πού είναι η λίστα κλέφτες;"
Στη συνέχεια το παραλήρημα του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ συνεχίστηκε αποκαλώντας τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, κατά τον προσφιλή τρόπο της προπαγάνδας, "τάγματα εφόδου" με τους Εθνικιστές να απαντούν και πάλι ως όφειλαν σε έναν "εθνοπατέρα", εθνομηδενιστή.

"Είστε λαμόγια και ξεφτίλες"
Φυσικά ο προεδρέυων, Νάκος (βουλ. ΝΔ) δεν διέκοψε τις αισχρές λασπολογίες του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και έκανε σύσταση στον Ηλία Κασιδιάρη. Αναγκάστηκε δε να διακόψει τη συνεδρίαση, με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με πρώτο τον Χρήστο Παππά να αποχωρούν από την αίθουσα λέγοντας πως: "ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ..λαμόγια"

Δείτε και το βίντεο:


2 σχόλια:

  1. Αμ έτσι είναι κύριοι Πασοκτζήδες. Η λίστα, όπως και πολλά άλλα... ανδραγαθήματα, θα σας κυνηγάει μια ζωή. Όχι για πολύ δηλαδή, γιατί δεν βλέπω το ΠΑΣΟΚ να στέκεται πολύ καλά στα πόδια του. Πάει για μονοψήφιο, ενώ οι μέχρι πρότινος ''φίλοι'' του, που ο,τι κλεψιά κι αν έκανε το στήριζαν ως τη ''μοναδική ελπίδα για τον τόπο'', το εγκατέλειψαν στην ελεεινή του μοίρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΤΟΙΟ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΑΠΟΨΕ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών