Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 14, 2012

Μια τεράστια νίκη όλων των Ελλήνων...Διακόπτεται οριστικά το τερατούργημα "corpus Christi"...

Κλάμα για όλους τους αναρχοαριστερούς, "προοδευτικού", κίναιδους, φιλελεύθερους και λοιπούς "δημοκράτες"....

Δείτε πως παρουσιάζουν την είδηση τα καθεστωτικά μέσα, χωρίς καμία επέμβαση. Πάρτε καλού-κακού ένα χαρτομάντηλο δίπλα σας, μην σας πάρουν τα κλάματα..

"Απειλές για την ζωή του δέχεται ο σκηνοθέτης του Corpus Christi - Διακόπτονται οριστικά οι παραστάσεις
Η παράσταση «Corpus Christi» δε θα....
συνεχιστεί αφού ο σκηνοθέτης άρχισε να δέχεται απειλές και για τη ζωή του, ενώ απειλές δέχονται και οι γονείς του στους οποίους λένε ότι «θα στείλουμε τα μέλη του παιδιού σας σε ένα κουτί», αποδεικνύοντας τη φασιστική και παρακρατική δράση των ακροδεξιών οργανώσεων σε όλο της το μεγαλείο.
Για τα περιστατικά στο Θέατρο Χυτήριο και τον σκοταδισμό που προσπαθεί να επιβάλλει στη χώρα η Χρυσή Αυγή μίλησε ο Λαέρτης Βασιλείου, σκηνοθέτης της επίμαχης παράστασης «Corpus Christi» που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και έγινε αφορμή για ανελέητο κυνήγι μαγισσών από παραθρησκευτικές οργανώσεις και μέλη της Χρυσής Αυγής το βράδυ της Πέμπτης.
Μιλώντας στο «Έθνος της Κυριακής», ο ελληνοαλβανικής καταγωγής Λ. Βασιλείου, εξηγεί ότι η παράσταση όχι μόνο δεν προσβάλει τα χρηστά ήθη, αλλά αφηγείται με καινούριο τρόπο την πιο παλιά και αμφιλεγόμενη ιστορία του κόσμου.
Όπως αναφέρει ο ίδιος για τα περιστατικά της περασμένης Πέμπτης, «νιώθω σαν να μας βίαζαν. Μας εγκλώβισαν μέσα στο θέατρο, δεν μπορούσαμε να βγούμε, μας έβριζαν, χτυπούσαν τις πόρτες και πετούσαν γιαούρτια. Μου φώναζαν "Αλβανέ εδώ θα γίνει ο τάφος σου, θα σε βρούμε μην ανησυχείς. Θα σε κάψουμε ζωντανό. Να πας στους μωαμεθανούς να τα κάνεις αυτά"
Απαντώντας στην απάνθρωπη αυτή συμπεριφορά, που κανένα θρησκευτικό ή εθνικιστικό μένος δεν μπορεί να δικαιολογήσει, ο Λαέρτης Βασιλείου τονίζει ότι κανείς δε μπορεί να του στερήσει το δικαίωμα να κουβαλάει μέσα του δύο διαφορετικούς πολιτισμούς, αφού η μητέρα του είναι από την Αλβανία και ο πατέρας του από την Ελλάδα.
Ωστόσο η Χρυσή Αυγή δεν σεβάστηκε ούτε αυτό το γεγονός και αγνοώντας για ακόμη μία φορά την ελευθερία της σκέψης και της Τέχνης σε μία χώρα που θέλει να λέγεται δημοκρατική πυροδότησε σκηνές μεσαιωνικού μένους, ενώ η Διαρκής Ιερά Σύνοδος χαρακτήρισε το έργο απαράδεκτο, προτρέποντας το κοινό να το αποδοκιμάσει, ξεχνώντας σαφώς ότι οι ρίζες του Ευρωπαϊκού θεάτρου ξεκίνησαν από τους κόλπους της εκκλησίας και τα θρησκευτικά δρώμενα.
Σε αυτό απαντά καυστικά ο Λαέρτης Βασιλείου τονίζοντας ότι με την ίδια λογική «θα έπρεπε να απαγορεύσουμε και τα έργα του Σαιξπηρ γιατί έχουν αναφορές στην μοναρχία (...) το έργο δείχνει την ανάγκη του συνόλου να βρει έναν ηγέτη, όποιοι λένε ότι έχει αναφορές στον Ιησού είναι ψέμα και αστείο.»
ΕΘΕΛ Συνάδελφος

4 σχόλια:

  1. Ένιωσε σα να τον βίαζαν ;;;;

    Βρε, μπας και του ...άρεσε ;;;

    Άντε στην Αλβανία ρε ΓΕΛΟΙΕ να τα κάνεις αυτά, για να δούμε πώς θα σου φερθούν !

    Άντε επιτέλους με τον κάθε ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ σε αυτή τη χώρα !

    Έχω ξαναπεί ότι δεν είμαι και πολύ χριστιανός, αλλά δεν είμαι και ΗΛΙΘΙΟΣ για να ανέχομαι τα εκτρώματα Αλβανών πούστηδων και κομμουνιστών !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ . ΕΙΝΑΙ ...ΕΒΡΑΙΟΥΡΓΗΜΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλοι μου γιατι χολοσκατε.

    Παρακολουθω τον «τυπο», εντυπο και ηλεκτρονικο, σχετικα με μια «θεατρικη παρασταση», της υβρεως Του Θεανθρωπου. Διαβαζω και στο διαδικτυο την αντιδικια και τα επιχειρηματα των μεν και των δε.
    Οι μεν αντιδρουν (και πολυ σωστα) γιατι προσβαλλεται η πιστη τους και η προστατευομενη απ το Συνταγμα της Ελλαδος Θρησκεια τους, οι δε’ γιατι ειναι υπερμαχοι λεει της «ελευθεριας του λογου». Μεχρι και τον ……αντισιμητη Βολταιρο επικαλεσθηκαν οι αχρειοι.

    Αγαπητοι μου.
    Ο Χριστιανισμος βαλεται και διωκεται απο τους Χριστοκτονους απο την μερα της γεννησης Του.
    Ειναι πασιγνωστο αυτο. Μεσα απ τους αιωνες διωκεται αδυσωπητα απ τους ιδιους τους Χριστοκτονους αμεσα και εμμεσα.
    Μην καταναλωνετε λοιπον την ενεργεια σας στους τοπικους πληρωμενους Ιουδες/ρουφιανους καθε ανθωπινης αξιας σ’ ολα τα δυτικα κρατη που παρασιτουν οι Χριστοκτονοι. Μην διδετε σημασια στους καθε λογης τσατους και τσατσοπουλους!

    Διαβαζω και ιδεες φιλων, οπως της Βασιλικης, που προτεινε αοριστα να γυριστη μια παραλληλη θεατρικη παρασταση με τον Μαρξ, τον Σταλιν, τον Λενιν, τον Χιτλερ, τον Τροσκι, τον Καγκανοβιτζ, τον Νετανιαχου και την Ροζα Λουξεμπουρκ να κανουν αλλαξοκωλιες πανω σε σατεν σεντονια να δουμε πως θα αντιδρασουν οι «ελευθεριαζουσες του λογου».
    (Η Ροζα να βασταει το μπουγελο.)

    Αλλα εγω αγαπητη μου Βασιλικη εχω να κανω μια αλλη προταση.
    Γιατι δεν γραφει καποιος μια θεατρικη παρασταση (ετσι για πλακα) που να σατυριζη ενα απ’ τα μεγαλυτερα ψεμματα των οβριων, γνωστο και ως «ολοκαυτωμα», με «πρεμιερα» στην χαβουζα της Μεσης Ανατολης και αμεσως μετα σε «Γερμανια», Σουηδια, Γαλλια, Αυστρια, Ισπανια, Καναδα κλπ κλπ, να δουμε ποσες αχλαδες θα μαση ο πρωκτικος σακκος των καθε λογης βαλλιανατων!
    Ετσι να δουμε ποιοι θα μιλησουν τοτε για ελευθερια του λογου! Και εννοω ΠΟΙΟΙ απ’ ολο το "καλιτεχνικο στερεωμα" της ………πολιτισμενης Δυσης! Πουστοχολλυγουντ και βαλε!
    Εδω σε θελω ……κοπρε μΠιουστη!

    Οι βρωμιαρηδες πριν μερικα χρονια, καβαλησαν ακομα και την μανα τους, για να εμποδισουν την διανομη του εργου του Μελ Γκιμπσον «Τα Παθη Του Χριστου» για να μην το δη ο Κοσμος. Βεβαια ΔΕΝ τους περασε γιατι την ταινια την ειδαν ακομα στις Μουσουλμανικες χωρες. Κι απο τοτε κυνηγανε τον Γκιπμπσον αλλα και τους ηθοποιους που ελαβαν μερος μ’ ολο τους το μισος που τους διακρινει.
    Γι αυτο σας λεω φιλοι μου μην χαλιεστε με τους εδωδιμους πουστηδες, ψυχη τε και σωματι.

    Οι οβριοι ειναι οι εχθροι του Κοσμου. Αυτοι που τουτη δω την ωρα σχεδιαζουν σε σκοτεινες καταπακτες στην Ουασινγκτον, καινουργια Ολοκαυτωματα των Λαων.


    Σχολιο απο Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και να μην λετε οτι ειμαι ολο λογια………………..

    Το ηλεκτρονικο μυνημα που εστειλα στον Τζαβαρα μολις προ-ολιγου

    —————————-

    Προς: xorigia@culture.gr
    Θεμα: Αιτησις Οικονομικης Χορηγιας για σημαντικο Πολιτιστικο εργο.

    κκ της υπηρεσιας Χορηγιας του Υπ. Πο.

    Ονομαζομαι Πατρικιος Σ. και ειμαι ανεγνωρισμενος σεναριογραφος, σκηνοθετης, χορευτης και ηθοποιος, εις την αλλοδαπην.

    Εχω την διακαη επιθυμιαν με τους συνεργατες μου, να συγγραψω και να σκηνοθετησω ενα θεατρικο εργο, με προθεση να το παρουσιασω αρχικα στον Ελλαδικο χωρο και με τιτλο:

    “Αλλαξοκωλιες στο Αουσβιτζ”.

    Θα παρακαλουσα για μια οικονομικη βοηθεια της ταξεως του ενος (1) εκ. ευρω, καθως και την αμεριστη παραχωρηση του Ηρωδειου η του θεταρου της Επιδαυρου για τις θεατρικες παραστασεις του εν λογω θεατρικου εργου απο το υπουργειο σας!

    Φιλικα

    Πατρικιος Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών