Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 12, 2012

Αισχρό προπαγανδιστικό κείμενο των ειδήσεων του ALPHA για τη Χρυσή Αυγή...

Σε μια αθλιότητα, όπως αυτές που καθημερινά  μας έχουν συνηθίσει όλα τα ΜΜΕ, προχώρησε ο ALPHA. Την είδηση του κατεβάσματος των προφίλ των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από το Facebook και άλλων οπαδών και μελών του Κινήματος, το κανάλι της Κάντζας τη μετέδωσε ως......μέθοδο και πολιτική της εταιρείας του Facebook για να μην καλλιεργηθεί το μίσος και η..."εχθροπάθεια" με ..."ναζιστικά" απομεινάρια του παρελθόντος!!!!!!!!!

Αν αυτό δεν είναι προβοκάτσια και προπαγάνδα του χειρίστου είδους τότε τι να πούμε...
Ο ALPHA πρέπει να τονιστεί εδώ ότι έχει να προσκαλέσει εκπροσώπους του 7% του Ελληνικού Λαού στην εκπομπή του, πάνω από 5 μήνες. (τελευταία φορά μια παρουσία του Ηλία του Κασιδιάρη σε πάνελ πριν τις δεύτερες εκλογές, αν ενθυμούμαστε σωστά)

Διαβάστε την κατάπτυστη και συκοφαντική είδηση...
Το Facebook ακύρωσε εχθες, όλα τα....
προφίλ των βουλευτών του κόμματος, αφού κρίθηκαν ότι παρέβαιναν την πολιτική της εταιρείας κατά της βίας, του ρατσισμού και του φασισμού. Ταυτόχρονα, «κατέβηκαν» και προφίλ στελεχών της Χρυσής Αυγής από τοπικές οργανώσεις, αλλά και όσων χρηστών είχαν αναρτήσει σβάστικες και ναζιστικά σύμβολα.
Στους όρους λειτουργίας του, το Facebook ρητά αναφέρει ότι όποιος με σχόλια, φωτογραφίες και αναρτήσεις στην ιστοσελίδα προσβάλλει πρόσωπα, φυλές, θρησκείες και ιδεολογίες, αποβάλλεται από το δίκτυο. Κάθε χρήστης που εκτιμά ότι το περιεχόμενο ενός προφίλ ή σχολίου είναι προσβλητικό, έχει το δικαίωμα να το «αναφέρει» στους διαχειριστές. Ως ιδιωτική εταιρεία, η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής μελών, χωρίς να λαμβάνει υπόψη αν το προσβλητικό προφίλ ανήκει σε βουλευτή, αξιωματούχο ή απλό πολίτη. Οι αναφορές σε βάρος των μελών της Χρυσής Αυγής -βουλευτών και «πρωτοπαλίκαρων»- ήταν προφανώς εκατοντάδες. Για τον λόγο αυτόν το Facebook αποφάσισε να σβήσει μαζικά τους λογαριασμούς.
Για λογοκρισία κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή, που σε επίσημη ανακοίνωσή της αναφέρεται σε «λυσσαλέα επίθεση εναντίον εθνικιστών χρηστών». Μάλιστα, βουλευτές της προσέφυγαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να στραφούν κατά της εταιρείας.

6 σχόλια:

  1. Καταρχας εχετε δει το διοικητικό συμβουλιο του Facebook?
    Σαν εβραικος γαμος ειναι.
    Τι ακριβως περιμενατε δηλαδη να πουν, (δεν αφήνουμε στην σελιδα μας οποιον ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ρε γκοιμ, 200 χρονια προσπαθούμε να εξοντώσουμε τις εθνοφυλετικες σας κοινότητες και θα σας δώσουμε και βημα απο την σελιδα μας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν Εβραϊκος γαμος μπρος στην "βιτρινα"

      Απο πισω ομως Mossad, CIA, MI5 και δεν συμμαζευεται.
      Αυτο το εβραιο-πουστοπαιδο που βαλατε στην φωτο με τους Χρυσαυγιτες μαζι, τοχουνε μπροστα να δειξουν οτι οι εβραιοι ειναι ..............διανοιες.

      Διαγραφή
  2. Ε τι μπροστα τι πισω ρε συ παλι περι εβραιαριου προκειται, ποσο μαλλον που στην συγκεκριμένη σελιδα δεν εχουν κρατήσει ουτε τα προσχήματα ολοι εβραιοι.

    Πασπαρτου δεν ξερω εαν το εχεις υπόψιν, και το google ειναι εβραικο, και η εταιρεια google εχει υπο την ιδιοκτησία της μεταξυ άλλων και το Youtube δηλαδή ολες τις βασικές πλατφόρμες στο διαδίκτυο τις ελεγχουν γαμψομυτηδες, για καποιον παραξενο λογο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά φίλε..
      Τους πολεμάμε εντός έδρας τους "περιούσιους"..μέχρι βέβαια να μην μας αντέξουν άλλο

      Διαγραφή
  3. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΡΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΑΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ FACEBOOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαγράψτε τα κολοκάναλα από την μνήμη της τηλεόρασης. Όλη την ώρα χαζομάρες, ατελείωτες διαφημίσεις (που ανεβάζουν κατα 10% το κόστος των διαφημιζόμενων προϊόντων + τις κρατικές διαφημίσεις που πληρώνονται από τους φόρους στον λαό) και παραπληροφόρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών