Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 10, 2012

Οι θέσεις του Κινήματος της Χρυσής Αυγής για κάθε κοινωνικοοικονομικό τομέα...Κοίτα την αλήθεια κατάματα Έλληνα

Οι θέσεις μας για την λύση του ελληνικού προβλήματος, την ανάταξη της εθνικής μας οικονομίας, τη δημογραφική άνθηση και τη γεωπολιτική αναβάθμιση του Ελληνισμού.
 
ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ: Πρέπει πρωτίστως η Ελλάς να ξαναγίνει Κράτος ελεύθερο και κυρίαρχο και να πάψει να αποτελεί ένα θλιβερό προτεκτοράτο ξένων δυνάμεων. Να απαλλαγούμε άμεσα από τους πράκτορες και τους υπηρέτες ξένων συμφερόντων.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ: Απαλλαγή της δημόσιας ζωής από διεφθαρμένους και απατεώνες. Σύσταση ειδικών ελεγκτικών ομάδων που θα αναζητήσουν τους υπευθύνους για τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος σε όλα τα υπουργεία και τους κρατικούς οργανισμούς. Παραπομπή τους σε ειδικό δικαστήριο, φυλάκιση των ενόχων και δήμευση της περιουσίας τους.
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκλέγεται κατευθείαν από τον λαό. Ο Πρωθυπουργός δύναται να είναι και βουλευτής, όμως οι Υπουργοί και οι υφυπουργοί δεν θα επιτρέπεται να είναι βουλευτές (διάκριση εξουσιών) και ορίζονται βάσει γνώσεων και εμπειρίας. Οι βουλευτές να μειωθούν σε 200 και να συνταξιοδοτούνται από τα επαγγελματικά τους ταμεία. Καταργούνται όλες οι ασυλίες και προνόμια (όπως και των υπουργών). Μπαίνει όριο στο σύνολο των αποδοχών τους. Τα κόμματα δεν θα χρηματοδοτούνται από το δημόσιο και θα ελέγχονται τα οικονομικά τους.
ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ: Θεσπίζεται αυτούσιο το σύστημα δημοψηφισμάτων της κεντρικής κυβέρνησης της Ελβετίας. Τονίζεται ότι στην Ελλάδα ουδέποτε εφαρμόστηκε πολιτικό δημοψήφισμα αλλά όλα ήταν πολιτειακά. Ο λαός ήταν πάντοτε στην άκρη, εκτός των μεγάλων πολιτικών αποφάσεων, και το κατεστημένο πάντα έτρεμε την ιδέα δημοψηφίσματος.
ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ: Πρώτος στόχος η ελληνική αυτάρκεια σε όλα βασικά είδη διαβιώσεως του λαού. Ενίσχυση και προγραμματισμός της γεωργικής και κτηνοτροφικής παραγωγής ώστε να καλύπτουμε πλήρως τις εσωτερικές μας ανάγκες σε κύρια είδη διατροφής.
ΕΡΓΑΣΙΑ: Απέλαση όλων των λαθρομεταναστών σημαίνει εκατοντάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας για τους Έλληνες. Αναδιάταξη της εθνικής μας οικονομίας και επανεκκίνηση της πρωτογενούς παραγωγής σημαίνει δυνατότητα παραγωγικής εργασίας στον ελληνικό λαό.
ΑΝΑΔΙΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ: Οι κοινωνικές ανισότητες και η άνευ όρων παράδοση της εθνικής μας περιουσίας σε μία δράκα πλουτοκρατών πρέπει πάραυτα να σταματήσει. Η ελληνική κοινωνία τσακίζεται από τα μνημονιακά μέτρα, την ώρα που ελάχιστες οικογένειες πλουτίζουν ανεξέλεγκτα εις βάρος του λαού και κυριαρχούν στην πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας. Η Χρυσή Αυγή, η μόνη πολιτική δύναμη που δεν δεσμεύεται από μεγάλα συμφέροντα και οικονομικά τραστ, έχει ως πρώτο στόχο στον προγραμματισμό της την πάταξη των κοινωνικών ανισοτήτων και την ίση ανακατανομή του εθνικού μας πλούτου σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό.
ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
Η Ελλάς διαθέτει τεράστιο στρατηγικό βάθος, που μπορεί να της εξασφαλίσει ανεξάντλητη ισχύ και διεθνή επιρροή. Το στρατηγικό βάθος της Ελλάδος είναι ο χώρος του Αιγαίου και η θαλάσσια προέκτασή του που φτάνει μέχρι την νήσο Κύπρο. Η γεωπολιτική αξία της εν λόγω περιοχής και οι αναξιοποίητες ακόμη πλουτοπαραγωγικές πηγές που περικλείει, μπορούν όχι απλά να λύσουν τα σύγχρονα οικονομικά προβλήματα του κράτους μας, αλλά και να του χαρίσουν περίοπτη θέση στη διεθνή οικονομική και στρατηγική σκακιέρα.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ: Άμεση χάραξη των ορίων της Ελληνικής Α.Ο.Ζ. με βάση την αρχή της μέσης γραμμής και λαμβάνοντας ως ενιαίο σύνολο τα θαλάσσια όρια της Ελλάδος με την Τουρκία από τις εκβολές του Έβρου μέχρι και το Καστελόριζο.
ΕΝΕΡΓΕΙΑ: Εθνικοποίηση όλων των ενεργειακών μας κοιτασμάτων και απόδοση των κερδών από την εκμετάλλευσή τους στον ελληνικό λαό, με κύριο στόχο να καταστεί η Ελλάς στρατηγικός ενεργειακός κόμβος. Προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για την ανάθεση του τεράστιου έργου της έρευνας και εξόρυξης του πετρελαίου και του φυσικού αερίου που περικλείει η ελληνική ζώνη οικονομικής εκμετάλλευσης.
ΚΥΠΡΙΑΚΟ: Εφαρμογή του Δόγματος του Ενιαίου Αμυντικού Χώρου Ελλάδος – Κύπρου, που σε συνδυασμό με τις εφαπτόμενες ΑΟΖ των δύο κρατών, θα ισοδυναμεί με de facto Ένωση της νήσου με την Ελλάδα. Οι παραπάνω ενέργειες μεσοπρόθεσμα θα μετατρέψουν την Ελλάδα σε κεντρική δύναμη στον ευαίσθητο γεωπολιτικά χώρο της Ανατολικής Μεσογείου.
ΝΕΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ: Σύναψη αμυντικής συμφωνίας και έναρξη στρατιωτικής συνεργασίας με τα κράτη εκείνα με τα οποία είναι δυνατόν να υπάρξει σύγκλιση γεωπολιτικών συμφερόντων και όχι φύσει και θέσει ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ και των οποίων οι κοινοπραξίες θα πλειοδοτήσουν στον παραπάνω διαγωνισμό. Αναστροφή του γεωπολιτικού μας προσανατολισμού και επανεξέταση των συμμαχιών μας, οι οποίες δεν έχουν προσφέρει απολύτως τίποτα για τα εθνικά μας συμφέροντα. Άμεση στροφή, επενδυτική και ενεργειακή κατ’ αρχάς, προς τη Ρωσία.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ: Το Μνημόνιο απεδείχθη περίτρανα καταστροφικό, προκάλεσε ανεπανόρθωτη οικονομική και κοινωνική καταστροφή, επέφερε δραματική συρρίκνωση του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος, άνευ προηγουμένου αύξηση της ανεργίας (το υψηλότερο ποσοστό στην Ε.Ε.) και εκτίναξη των χρεών σε επίπεδα μη αντιμετωπίσιμα (180% του ΑΕΠ για το 2013 σύμφωνα με τις πλέον ευνοϊκές προβλέψεις).
ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ: Λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους και όλων των δανειακών συμβάσεων από το 1974 μέχρι σήμερα και άρνηση πληρωμής του παράνομου και επαχθούς χρέους.
ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ: Άμεση εθνικοποίηση των τραπεζικών ιδρυμάτων που έχουν λάβει κεφαλαιακή ενίσχυση με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου και συγχώνευση των φαλιρισμένων ιδιωτικών τραπεζών σε μία ισχυρή εθνική τράπεζα. Διαγραφή τραπεζικών χρεών των ελληνικών οικογενειών με κοινωνικά κριτήρια. Απαλλαγή του κράτους από το δυσβάσταχτο κόστος ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.
ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: Άμεση σύλληψη και επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους. Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί αλλοδαπός. Οι ποινές δεν θα εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου παράλληλα θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου.
ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ: Επιδότηση της μητρότητας και γενναία ενίσχυση των τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών. Πρώτος στόχος του κράτους να γεννιούνται νέοι Έλληνες, ειδάλλως σε ελάχιστα χρόνια θα είμαστε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας τη χώρα.

4 σχόλια:

  1. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ10 Νοεμβρίου 2012 στις 10:04 μ.μ.

    γιατι ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ? ΜΗΠΩΣ μπορειτε να μου εξηγησετε? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ10 Νοεμβρίου 2012 στις 10:24 μ.μ.

    ορθη επαναληψη της ερωτησης "γιατι ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ? ΜΗΠΩΣ μπορειτε να μου το εξηγησετε? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να εξηγήσουμε συναγωνίστρια..;

      Διαγραφή
    2. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ11 Νοεμβρίου 2012 στις 10:34 π.μ.

      γιατι θα ειμαστε ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ μεσα στην ιδια μας τη χωρα? αφου θα εχουμε σουταρει αφρικανοειδη και βαλκανοειδη. θα ΜΕΙΟΨΗΦΟΥΜΕ εναντι ΠΟΙΩΝ....?

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών