Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 07, 2012

Νέα επίθεση του Ναυπάκτου Ιεροθέου στην Χρυσή Αυγή από την αθεϊστική «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ


Νέα επίθεση του Ναυπάκτου Ιεροθέου στην Χρυσή Αυγή από την αθεϊστική «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ

Νέα επίθεση κατά του κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών εξαπέλυσε ο μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος (γνωστός από την τακτική αρθρογραφία του στην αλήστου μνήμης «Ελευθεροτυπία» - αγαπημένη των πάσης φύσεως αναρχοκομμουνιστών τρομοκρατών και φανατικά αθεϊστικής εκ πεποιθήσεως). Ιδού τι είπε ο Ναυπάκτου:

 «Δεν μπορώ να δεχθώ βιαιότητες εναντίον απλών, φτωχών, ασθενών και απροστάτευτων ανθρώπων. Με συγκλονίζουν πολύ τέτοιες συμπεριφορές, γιατί όλα αυτά είναι αντιχριστιανικά και απάνθρωπα. Δεν κρίνω δηλώσεις των ιεραρχών. Εκφράζω την άποψή μου και προσπαθώ να συντονίζω την πράξη με τον λόγο ή μάλλον προσπαθώ ο λόγος να είναι απόρροια της πράξης. Σε παλαιότερους χρόνους υπήρξαν ιεράρχες οι οποίοι συμμετείχαν στο «ανάθεμα» του Βενιζέλου, ύμνησαν δικτατορικά καθεστώτα, συνεργάστηκαν με τη χούντα. Τέτοια φαινόμενα δεν πρέπει να επαναληφθούν σήμερα από τους ιεράρχες. Πρέπει να διδασκόμαστε από την Ιστορία».
Βεβαίως, ο συγκεκριμένος μητροπολίτης είναι ένας εκ των εννέα (9) που επιτέθηκαν στην Χρυσή Αυγή τις προάλλες. Και είναι παρήγορο για τους Έλληνες Ορθοδόξους, ότι μόνο εννέα (9) από τους ογδόντα δύο (82) Μητροπολίτες (1 στους 9) ευρέθησαν (από ποιους άραγε;) για να επιτεθούν στην Χρυσή Αυγή. Η είδηση είναι το μέσο που διάλεξε ο Ιερόθεος για να κακολογήσει και πάλι την Χρυσή Αυγή (άρα και το επίσημα καταγεγραμμένο στις εκλογές 7% του ελληνικού λαού, που εν τω μεταξύ έχει διπλασιασθεί): το επίσημο όργανο του αθεϊστικού και άκρως αντιχριστιανικού ΣΥΡΙΖΑ, την εφημερίδα «Αυγή»!!!
Πάτερ, άφες αυτοίς, ου γρα οίδασι τι ποιούσι (Λουκ. 23, 34).
Αντίοχος   

6 σχόλια:

  1. Με το συμπάθειο δηλαδή αλλά μάς έχετε πρήξει τους όρχεις με το παπαδαριό.Μπορεί κάποιος να απαντήσει υπεύθυνα τι δουλειά έχουν οι έλληνες εθνικιστές-η ηγεσία τουλάχιστον-και έχουν μπλέξει τόσο άσχημα,στα καλά καθούμενα,τα μπoύτια τους με τα ράσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Ελληνες Εθνικιστες κατα πλειοψηφια ειναι Χριστιανοι Ορθοδοξοι.
      Αρκετοι εχουν πνευματικο, μετανοια και εξομολογηση.
      Μεσω του πνευματικου μου γνωρισα την Χρυση Αυγη, γιατι ειχε πνευματικο του παιδι καποιον απο τους σημερινους βουλευτες της ΧΑ.
      Φιλε, αν σε ποναει ο χωρος της Ορθοδοξιας κοιτα: η να την γνωρισεις, η να την συνηθισεις γιατι απο δω και περα θα βρισκεις πολλους Ορθοδοξους στον Εθνικιστικο χωρο.

      Διαγραφή
  2. Συμφωνω, μακριά απο τους τραγοπαπες μονον κακο μπορουν να κάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλοι ανώνυμοι 10:01 και 10:17, η απάντηση στο ερώτημά σας είναι πολύ απλή :

    Το "παπαδαριό" όπως το αποκαλείτε, ΔΕΝ αποτελεί ένα ΕΝΙΑΙΟ σύνολο, και είναι λάθος να το αντιμετωπίζετε έτσι.

    Από την μια έχουμε τους οικουμενιστές - διεθνιστές δεσποτάδες όπως ο εν λόγω Ιερόθεος και οι "9" που επιτίθενται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επειδή είναι υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

    Και από την άλλη έχουμε πάρα πολλούς απλούς λα'ι'κούς παπάδες και μεγάλο αριθμό χριστιανών οι οποίοι συμπαθούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για τον Πατριωτισμό της και για το θάρρος της να τα βάζει με το κατεστημένο της αριστεράς.

    Επομένως ΔΕΝ είναι όλοι οι παπάδες - και γενικότερα οι χριστιανοί - ένα ενιαίο σύνολο από ιδεολογική άποψη.

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προσπαθεί - και καλά κάνει - να προσεταιριστεί τα πιο υγιή στοιχεία των χριστιανών, εκείνους δηλαδή που έχουν μέσα τους ζωντανή την Εθνική τους συνείδηση και μπορούν να συμπορευτούν με το Εθνικιστικό Κίνημα.

    Προσπαθείστε να μην βλέπετε μονόπλευρα τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο φίλος και συναγωνιστής ΕΛΛΗΝ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ ΑΠΟΛΥΤΑ...(όπως πάντα άλλωστε)
    Δεν θα επεκταθώ γιατί τα έχω πει πολλάκις για την Ορθοδοξία και τι πρεσβεύει για τον Ελληνισμό

    Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ7 Νοεμβρίου 2012 στις 4:12 μ.μ.

    Η θρησκευτικη πιστη πρεπει να ευθυγραμιζεται με τις εθνικες επιταγες.Η θρησκευτικη πιστη δυναται και οφειλει να εμψυχωνει στα εθνικα οραματα.Η εκκλησια του χριστου ειναι μια και αδιαιρετος,ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ εθνικοτητας(ανθενωτικοι ηταν ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ οι τουρκολαγνοι και οι μασονοι).ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΛΗΘΩΝ ΓΕΜΙΣΤΟΣ.οι μεγαλοπαπαδες με συγκαλυμμενο ανθελληνισμο και οικουμενιστικο προσανατολισμο ειναι απλα ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών