Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 24, 2012

Ο Βίνκελ για τους Έλληνες

"Στην αρχαία Ελλάδα έζησαν άνθρωποι όμοιοι με τους Θεούς"

ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΙΝΚΕΛ (Γερμανός αρχαιολόγος)
(Ιστορία της τέχνης της αρχαιότητος)

8 σχόλια:

  1. Ακριβως!Στην αρχαια Ελλαδα!Εσεις τι σχεση εχετε ρε καφροι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαστε η ομοαίματη συνέχειά τους..
    Και εσύ ως άλλος "εφιάλτης" ή "βάρβαρος" θα πάρεις σύντομα την απάντηση, που είναι ίδια εδώ και χιλιάδες χρόνια

    Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανως δεν γνωριζετε Ελληνικη ιστορια,αφου μιλατε για ομοαιματη συνεχεια,κατι αναλογο πρεσβευουν και οι σλαβοι που υποδυονται τους Μακεδονες.Ειστε εκχριστιανισμενοι Ρωμιοι και υποδυεσθε τους Ελληνες κατα το δοκουν και οταν σας συμφερει,ενω στην πραγματικοτητα ειστε ενα συνοθυλευμα απελευθερων δουλων,Αλβανοσλαβων εισβολεων,διαφορων Ανατολιτων και Αφρικανων απογονοι και τουρκοπρεπεις στην συμπεριφορα σας,οπως δειχνει το επιπεδο των σχολιαστων σας, οι οποιοι αδυνατουντες νο εκφρασουν λογο,κραυγαζουν και βριζουν αλα τουρκα,"αμα δεν γουσταρεις παρε δρομο να ουμμ!"

      Διαγραφή
    2. 1ον Τολμάς να λες σε μας ότι δεν γωνρίζουμε ιστορία όταν ξέρεις ούτε την έννοια του όρου "Ρωμιός"; Το "ρωμιός" εμεπριέχει εν τη γεννέσει του τη λέξη Έλληνας μέσα.

      2ον: Πως συνδέονται οι γυφτοσλάβοι των Σκοπίων με τους Έλληνες; Οι σλάβοι εποίκισαν την πρώην Ιλλυρία τον 4μ.Χ. και τη Μεσογειακή Ελλάδα κατά τον 6ο μ.Χ. αιώνα.. Πώς γίνεται λοιπόν να συσχετίζονται με τους Έλληνες της Μακεδονίας τον 3ο π.Χ. αιώνα..;

      3ον: Για κακή σου τύχη εκτός των ερευνών του Πουλιανού, του Κυριακόπουλου, των πανεπιστημίων της Παβίας και του Στάντφορντ που μιλούν για 99,5% συσχέτιση αναθρωπολιγική και DNA των αρχαίων Ελλήνων με τους σημερινούς, υπάρχει και η απλή παρατήρηση.
      το 95% των κατοίκων της Ελλάδας έχουν μεσογειακά φυλετικά χαρακτηριστικά.

      4ον: Πες μου ότι είσαι τόσο ηλίθιος που θα ξαναμπεις να απαντήσεις, ενώ κάλλιστα θα μπορούσες να κάνεις μια αυτοκριτική και να ανοίξεις κανένα βιβλίο να ξεστραβωθείς...;

      5ον; Είμαστε και του λιμανιού και του σαλονιού και είμαστε και περήφανοι για αυτό καθώς έχουμε αποδεχθεί τη φύση και τη λειτουργία της.

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    3. Η αυτοκριτικη μου!" Το μαγκα τον τσακωσανε-τη μαπα του την πη-ηηραν-στο ξυλο τον μουρλανανε-στη φυλακη τον πη-ηηγαν "σιγα ρε παιδια,μη βαρατε ολοι μαζι... Για το 1 και 2,απαξιω να απαντησω,για το 3,θα πω μονο,οτι και οι χιμπατζηδες εχουν κοινο,περιπου το ιδιο ποσοστο με τους ανθρωπους,οσο για τα μεσογειακα χαρακτηριστικα των κατοικων της Ιερης γης των Ελληνων,συνφωνω απολυτως,οι Τυνησιοι,οι Αιγυπτιοι,οι Τζουηδες οι Λιβανεζοι,οι Τουρκηδες και οι πασης φυσεως σαλαμαλεγκοι,μασογειακοι ειναι( για τον Γερμενη-καιαδα δεν γνωριζω,μαλλον Μογγολος φαινεται!}.Για το 4,να πω οτι αυτες τις μερες,ξαναδιαβαζω την "Ωγυγια" του Σταγειριτη με την βοηθεια φακων πρεσβυωπιας,διανυων την ογδοη δεκαετια της ζωης.Στο 5,θα μπορουσα να πω,"σε μενα μιλατε?" οικοδομος ων,στην πρωιμη νιοτη μου και ναυτεργατης μετεπειτα. Τελικως,αν θελετε να ειστε Ελληνες,θα πρεπει να το δειχνετε με την διαγωγη σας,την παιδεια σας και τον πολιτισμο σας και να στραφητε εναντιον των κατ εξοχην εχθρων των Ελληνων,των εβραιοχριστιανων δηλαδη.Ολα τα αλλα ειναι"φυκια για μεταξωτες κορδελες".

      Διαγραφή
  3. Μέχρι και η σύγκριση του DNA αποδεικνύει την καθαρότητα και συνέχεια των Ελληνων ρε αναρχοαπλυτοι ανθελληνες. Εάν δεν σας αρέσει ή εάν δεν είστε ή δεν νοιωθετε Ελληνες, υπάρχει λύση, ουστ απο την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ανώνυμος 2:17 προφανώς θεωρεί τον εαυτό του τουρκόσπορο.

    Θα έχει λοιπόν την μοίρα των τουρκόσπορων, δηλαδή ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aυτά τα ανθρωπόμορφα παράσιτα (βλέπε ανώνυμος 2.17)υπήρχαν ανέκαθεν στην ιστορία.Τα συναντάς παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών