Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 05, 2012

ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ"! ΤΟ ΣΔΟΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ... "ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ"!


Το ΣΔΟΕ αναγνώρισε εγγράφως ως «τουρκική» την μουσουλμανική νεολαία!



Σε ένα σοβαρό ατόπημα έπεσαν πρόσφατα υπάλληλοι κλιμακίου του ΣΔΟΕ, οι οποίοι επισκέφθηκαν την «τουρκική» νεολαία Κομοτηνής προκειμένου να προβούν στον καθιερωμένο έλεγχο των φορολογικών βιβλίων του συγκεκριμένου Συλλόγου.
Κατά τη συμπλήρωση όμως του εγγράφου υπέπεσαν σε ένα σοβαρό ατόπημα καθώς ανέφεραν σε αυτό το Σύλλογο με την ονομασία «Τουρκική νεολαία Κομοτηνής». Όταν έφυγαν από τα γραφεία και για αρκετή ώρα αργότερα διαπίστωσαν το λάθος τους και γύρισαν ξανά στο Σύλλογο προκειμένου να πάρουν πίσω το επίμαχο χαρτί, το οποίο όμως είχε κάνει ήδη «φτερά» με κατεύθυνση προς το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής.
Τώρα, το.... τουρκικό Προξενείο έχει στην κυριότητα του ένα χαρτί δημόσιας υπηρεσίας της Ελλάδας, στο οποίο αναγνωρίζεται άμεσα η ονομασία του συλλόγου με τον όρο «τούρκικη», ονομασία την οποία προσπαθούσαν να επιτύχουν με χρόνιους δικαστικούς αγώνες χωρίς αποτέλεσμα.
Αυτό που απομένει πλέον είναι να δούμε το πώς και πού θα χρησιμοποιηθεί το συγκεκριμένο δημόσιο έγγραφο, κάτι το οποίο αναμένεται να δούμε στο μέλλον. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι το Προξενείο απέκτησε στα χέρια του ένα δυνατό χαρτί, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα χρησιμοποιήσει σε διάφορα ευρωπαϊκά όργανα εις βάρος της χώρας μας.

Πηγή: Η Φωνή της Ροδόπης

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών