Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 16, 2012

Αφιέρωμα στο "μύθο" του Πολυτεχνείου. Μέρος Δ: Τι είπαν μετά την "εξέργεση" οι "πρωταγωνιστές" της..

Η Πανσπουδαστική ( όργανο του ΚΚΕ εξωτερικού) στο φύλλο υπ αριθμόν 8 έγραφε ότι «το Πολυτεχνείο ήταν έργο 350 πρακτόρων του Ρουφογάλη» τότε αρχηγού της ΚΥΠ...

Η συντονιστική επιτροπή με ανακοίνωση της 29ης Σεπτεμβρίου 1974, βεβαίωνε ότι τα γεγονότα ήταν "μερικώς αυθόρμητα".
«Το κίνημά μας είναι πολιτικό αλλά όχι κομματικό. Ανάμεσά μας υπάρχουν πολλές τάσεις, αλλά καμιά από αυτές δεν ταυτίζεται με κανένα κόμμα» 

Ωστόσο όπως γράφει ο Εισαγγελέας Κυριαζής, σε έκθεσή του για τα γεγονότα, αποδεικνύεται ότι ήταν πλήρως κατευθυνόμενοι από συγκεκριμένο πολιτικό φόρεα:

«..Ολόκληρον το κτιριακόν συγκρότημα πλην του τελευταίου προς ....
την οδόν Τοσίτσα οικοδομήματος, καθώς και οι πέριξ αυτού χώροι, προαύλια και κλιμακοστάσια, παρουσιάζουν όψιν γενικής λεηλασίας και εκτεταμένων φθορών. Ιδία αι φθοραί παρουσιάζονται εις τους τοίχους εσωτερικώς και εξωτερικώς, αι επιφάνειαι των οποίων γέμουν συνθημάτων και εμβλημάτων.. Ενδεικτικώς τα αναγραφέντα συνθήματα, άτινα συνοδεύονται και με ρυπάνσεις δια διαφόρων χρωστικών ουσιών, έχουσιν ως ακολούθως: Λαοκρατία, Προλετάριε σήκω, Ζήτω το προλεταριάτο, Προλετάριοι της Ελλάδος ενωθήτε, ΚΚΕ, KNE, SS = US, σεξουαλική επανάσταση, κάτω η χούντα, θάνατος στον Παπαδόπουλο, παραιτήσου Παπαδόπουλε, θάνατος στο φασισμό, σπιούνοι φασίστες θα πεθάνετε, Χούντα στο απόσπασμα, έξω το NATO, ψωμί - παιδεία - ελευθερία, εργάτες, φοιτητές στον αγώνα, εργάτες - φοιτητές - αγρότες, όχι εκλογές, θάνατος στον ιμπεριαλισμό, ελευθερία - ισότητα - δικαιοσύνη, κάτω το κεφάλαιο και η γραφειοκρατία, ΕΣΑ = βασανιστές, έφτασε η ώρα σας καθάρματα, Έλληνες αντισταθήτε, Αμερικανοί σπίτια σας, απόψε πεθαίνει η Χούντα, επανάσταση λαέ, ζήτω ο ελληνικός απελευθερωτικός στρατός, ζήτω ο λαϊκός απελευθερωτικός στρατός, ζήτω η λαϊκή αντίσταση, κ.ά. ... Επίσης ο εσωτερικός χώρος των προαυλίων, των κλιμακοστασίων γέμει τεμαχίων εκ κατεστραμμένων ξύλινων επίπλων, πάσης φύσεως απορριμμάτων και ιχνών εσβεσμένων πυρών.»


 Τι μπορούμε όμως να βγάλουμε ως συμπέρασμα μετά από όλα αυτά;
Ότι οι τότε μπολσεβίκοι, με το αόρατο χέρι του "αιώνιου εχθρού" (αν δεν καταλαβαίνετε τι εννοούμε μπορείτε να ρωτήσετε τη Δαμανάκη...Η "κολλητή" της ήταν κόρη του διευθυντή της MOSSAD, και η "κυρία" υπήρξε η "φωνή" του Πολυτεχνείου που όμως δεν συνέλλαβαν ποτέ.....;!;!;!;! ) προσπάθησαν να δημιουργήσουν το αναγκαίο κλίμα για την πρώση του Παπαδόπουλου που ετοιμαζόταν να ζητήσει την ψήφο του Ελληνικού λαού για τη συνέχιση της θητείας του...

Κάποιοι όμως φοβήθηκαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών