Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 08, 2012

Κομμουνιστοσυμμορίτες επιτέθηκαν σε χρυσαυγίτες στον Λαγκαδά και τα ορφανά του Στάλιν έκαναν προπαγάνδα για...τραμπούκους-φασίστες!!!!


Απάντηση στα ανυπόστατα ψεύδη του ΚΚΕ για τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Λαγκαδά

Την Τετάρτη 07/11 την ημέρα που ψηφίζονταν τα αντεθνικά μέτρα στην βουλή ομάδα ατόμων της ΚΝΕ πραγματοποίησαν αφισοκόλληση ενάντια στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο ΕΠΑΛ του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.  Έξω από το δημόσιο σχολείο, όπου απαγορεύονται οι πολιτικές δράσεις,  η παραπάνω ομάδα συναντήθηκε με....
δύο νεαρούς συναγωνιστές μας, οι οποίοι τους ζήτησαν να μην κολλούν τέτοιου είδους θέματα έξω από το σχολείο διότι ο χώρος δεν ενδείκνυνται για πολιτικές δράσεις.
Η απάντηση των στελεχών της ΚΝΕ ήταν άμεση και ‘’δημοκρατική’’, επιτέθηκαν στους συναγωνιστές μας, με τα κοντάρια που κρατούσαν, ενώ στο χώρο προσήλθαν και άλλοι ‘’δημοκρατικοί’’ πολίτες, διοργανώνοντας συλλαλητήριο οπερέτα για τους κινδύνους που διατρέχει η δημοκρατία από τον ‘’φασισμό’’ στον Λαγκαδά.
Τα υπόλοιπα που αναφέρουν για μαχαίρια και πιστόλια σε σχετική ανακοίνωση τους ανήκουν στην ζωηρή φαντασία κάποιων θερμοκέφαλων που θέλουν να δείξουν για μια ακόμη φορά πως ‘’μάτωσαν’’ μαχόμενοι για τον πατέρα Στάλιν.
Παραθέτουμε την αφίσα αδιάψευστη απόδειξη του αγώνα που κάνουν τόσοι ‘’δημοκρατικοί’’ πολίτες, όταν όλο τους το πρόβλημα στην παρούσα κατάρρευση της χώρας είναι ο ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

4 σχόλια:

  1. Να δούμε την αντίδραση των κατοίκων της περιοχής όταν θα κάνουν κέντρο «κράτησης» (ξενοδοχείο) λαθρομεταναστών και εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τραγική η αδυναμία του ΚΚΕ να αντιμετωπίσει πλέον την επέλαση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    Με το κοινωνικό και φιλολα'ι'κό έργο της υπέρ των ΕΛΛΗΝΩΝ και με τον συνεχή πεζοδρομιακό ακτιβισμό της, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕΙ το ΚΚΕ στα λα'ι'κά στρώματα.

    Γι'αυτό λυσσάνε εναντίον της οι χρεωκοπημένοι μπολσεβίκοι.

    Ξυδάκι ΤΟΠ και ΚΑΛΗ ΧΩΝΕΨΗ, "σύντροφοι" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω μπορει να μην ειμαι πια στην Χρυση Αυγη , αλλα ρε παιδια θα ηθελα να συμμετάσχω σε ενα πραγματικο ταγμα εφοδου, το οποιο τοσο μελέτησαν οι καθεστωτικοι εβραιομπολσεβικοι.
    Καιρος λοιπον ειναι να το φτιάξουμε κιολας και να τσακισουμε τον εβραιομπολσεβικισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι ρε φιλαράκι,μπες κ εσύ!!χάνεις πολύ μεγάλη δράση!!!!χαχαχαχαχα!!!!καλά μιλάμε για μεγάλο,κάψιμο..,...........!!!!!!!!!!'!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών