Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 01, 2012

Αισχρή πρόκληση των αλβανοκατσαπλιάδων...Έρχονται στην Αθήνα να διαδηλώσουν και να πουν ότι η μισή Ελλάδα τους ανήκει...Η αντίδραση της Χρυσής Αυγής...ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙΣ

Δεν σταματούν τις προκλήσεις οι απόγονοι των τσάμηδων, των σφαγεών του Ελληνισμού στην Ήπειρο...Με ανακοίνωσή τους δηλώνουν ότι θα παραστούν την επόμενη Κυριακή 4 Νοεμβρίου στην Αθήνα, για να προπαγναδίσουν την "αλβανικότητα" της Ηπείρου και της βορειοδυτικής Ελλάδος..

Διαβάζουμε στο katoci.com
Η πρόσκληση - πρόκληση
Στην Αθήνα θα πάνε μέλη του ακραίου εθνικιστικού κόμματος της Αλβανίας "Ερυθρόμαυρη Συμμαχία", για να πουν ότι η μισή Ελλάδα τους ανήκει. Όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της στο facebook, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου και ώρα10:00 στο ξενοδοχείο Stanley (πλ. Καραϊσκάκη) πραγματοποιεί συγκέντρωση. Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία θεωρεί, άκουσον άκουσον, ότι....
Αλβανία είναι η Ήπειρος και όλη η βορειοδυτική Ελλάδα (νομοί Φλώρινας – Καστοριάς). Το ελληνικό κράτος και η ελληνική διπλωματία, πρέπει να βγουν από την απέραντη νηφαλιότητά τους και να αντικρούσουν τώρα τον παράλογο και καθαρά επιθετικό ψευδοαλυτρωτισμό. Τα μέλη της «Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας», επιδίδονται σε ένα σκληρά ανθελληνικό προπαγανδιστικό πόλεμο, αποκαλούν «αιμοσταγείς τους Έλληνες γιατί έκαναν εθνοκάθαρση σε βάρος των Τσάμηδων», αν είναι δυνατόν(!) και τονίζουν για Ήπειρο και τους δύο δυτικομακεδονικούς νομούς: «Πρόκειται για αλβανικές περιοχές, που αδίκως προσαρτήθηκαν στο ελληνικό κράτος το 1913 από το Συμβούλιο των Πρεσβευτών". Με θράσος ισχυρίζονται ότι"η μη καταγραφή  των αυτοχθόνων αλβανικών πληθυσμών και η έλλειψη επίσημων στοιχείων, δυσκολεύουν των προσδιορισμό των αλβανικών περιοχών στην Ελλάδα και κυρίως των κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν". 
Αυτά αποτελούν ανεπίτρεπτες προκλήσεις που πρέπει να πάρουν την ανάλογη απάντηση
Είναι οι ίδιοι αλαβνοί-'εθνικιστές' που προ ημερών απείλησαν τη Χρυσή Αυγή πως αν παρευρεθεί στις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωμβρίου στη Β. Ήπειρο θα της "απαντήσουν" καταλλήλως...
Τελικώς η Χρυσή Αυγή και ο βουλευτής της Χρήστος Παππάς όχι απλά βροντοφώναξαν "παρών" τιμώντας τους Έλληνες νεκρούς στα βουνά της Β. Ηπείρου, αλλά ταυτόχρονα ζήτησαν και την απελευθέρωση της σκλαβωμένης ελληνικής Γης.
Για όλα ταπαραπάνω η αντίδραση από  το Εθνικιστικό Κίνημα υπήρξε άμεση, με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά να καταθέτει ερώτηση προς  το υπουργείο Εξωτερικών..


1 σχόλιο:

  1. Στίς 4 Νοεμβρίου λοιπόν, νά δοῦμε ὁ Δένδιας τί ἐντολές θά δώσῃ. Θά τά βάλῃ μαζύ μας, πού θά ὑπερασπιζόμαστε τά δίκαια τῶν Ἑλλήνων καί θά μᾶς κατηγορίσῃ καί πάλι, κατά τήν προσφιλή του τακτική ἤ ὄχι.
    Τό πιθανότερο εἶναι νά ὑπερασπιστῆ τούς ἀλβανούς πού θά προκαλοῦν μέ τίς ἀνιστόρητες ἀπαιτήσεις τους, ναί ναί, αὐτό θά κάνῃ.
    Μπορεῖ νά μήν καταλάβῃ γιατί τούς ὑποστηρίζῃ, δέν ἔχει σημασία, ἀρκεῖ νά βρῆ εὐκαιρία νά τά βάλῃ μέ τήν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    Εὐτυχῶς πού εἶναι κι αὐτός καί γελάει λῖγο τό χειλάκι μας !
    ΜάχΠάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών