Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 14, 2012

Τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες

Εκατοντάδες δημοσιεύματα, αναφορές, σχόλια και άρθρα έχουν ως επίκεντρο τους Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής, άνδρες και γυναίκες. Πάντα στο πλαίσιο της δαιμονοποίησης και της κατασυκοφάντησης, πολιτικοί και δημοσιογραφικές γραφίδες από κάθε φάσμα του συστημικού ιδεολογικού βόθρου επιδίδονται σε έναν λυσσαλέο πόλεμο ανάσχεσης του ρεύματος που το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει δημιουργήσει. Οι αστοί της συντήρησης τρέμουν μπροστά στη σκέψη μίας πραγματικής και όχι ψηφοθηρικά διακηρυγμένης, αλλαγής και κάθαρσης της πολιτικής ζωής του τόπου. Οι κάθε είδους μαρξιστές τρέμουν την ιδέα της.....
οριστικής αποκάλυψης του αποπροσανατολιστικού για την κοινωνία και προδοτικού για την εργατική τάξη ρόλου τους.
Οι ουσιαστικοί εχθροί μας, θορυβημένοι από τη Δύναμη που αποκτούμε μα κυρίως από τη Θέληση που διαθέτουμε, κάνουν ότι περνά από το χέρι τους μέσω των νευρόσπαστων της διεθνούς πολιτικής και των παγκόσμιας εμβέλειας «εκλεκτών» εκδοτικών και δημοσιογραφικών συγκροτημάτων. Μέσα στις συνθήκες αυτές καλούμαστε Εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές, να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καθημερινό Αγώνα για την Πατρίδα και τον Λαό. Τον Αγώνα για την αφύπνιση του Έθνους που θα τσακίσει αμείλικτα τους φαφλατάδες κηφήνες και τους γαμψομύτηδες σκοτεινούς εντολοδότες τους.
Ποιοι είμαστε «Εμείς», όμως; Ποιοι είμαστε Εμείς που τολμάμε να ορθώνουμε το ανάστημά μας εμπρός σε ένα πανίσχυρο και παγκόσμιο κατεστημένο; Ποιες είναι οι περίφημες, λατρευτές και μισητές συνάμα, μαύρες μπλούζες; Την απάντηση θα τη βρούμε στους στόχους του Κινήματος που ανήκουμε, στη δομή του Κόμματος που υπηρετούμε, στην ιστορία και το πρόσωπο του Αρχηγού που ακολουθούμε. Όλα τα παραπάνω καθορίζουν το νόημα της «μαύρης μπλούζας», την έννοια του Χρυσαυγίτη.
Πίστη στη μεγάλη Ιδέα του Λαϊκού Εθνικισμού. Στην αντικομμουνιστική και αντικαπιταλιστική Εθνικιστική θέση. Αντίληψη της......

συνέχεια

1 σχόλιο:

  1. Αὐτά τά παιδιά μέ τίς μαῦρες μπλοῦζες ἀξίζουν πραγματική ΤΙΜΗ. Ἔχω νά τό λέω ὅτι, ὅλοι αὐτοί-πού δέν ἦταν πολλοί-τόλμησαν καί τά ἔβαλαν μέ τό κατεστημένο, δέν εἶναι μόνον τρελλοί, ἀλλά καί ἤρωες.
    Τρελλοί, διότι μόνον μέ τήν σύνεση δέν μπορεῖς νά κάνῃς τέτοιον ἀγῶνα καί ἤρωες, διότι ὄταν βρεθεῖς μπροστά σέ τόσους ἐχθρούς-ἀνθέλληνες-, θέλει κότσια γιά νά μείνῃς καί νά πολεμίσεις.
    Ὅλοι ἐμεῖς πού μέσα στό 2012 ἀκολουθήσαμε, δέν θά πρέπει νά ξεχνᾶμε ὅτι, μιά χοῦφτα ἄνθρωποι, μαζύ μέ τόν Ἀρχηγό μας, μᾶς χάρισαν αὐτό πού μᾶς ἔλειπε. Τήν ἀξιοπρέπειά μας.
    ΜάχΠάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών