Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Νοεμβρίου 02, 2012

Αφίερωμα των "Times" στη Χρυσή Αυγή...συνεχίζεται η σιωνιστική προπαγάνδα!

«Στις Θερμοπύλες, το 480 πχ, ο βασιλιάς Λεωνίδας της Σπάρτης με 300 πολεμιστές έγραψε στορία πολεμώντας τον στρατό του Ξέρξη ο οποίος αριθμούσε 300 χιλιάδες καλά εκπαιδευμένους και εξοπλισμένους Πέρσες. Στην περιοχή αυτή, εκεί που βρίσκεται ένα άγαλμα του βασιλιά της Σπάρτης, τον Αύγουστο - όπως και κάθε Αύγουστο- περίπου 800 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν γύρω από τον «Λεωνίδα». Ηταν αγέλαστοι άντρες με στρατιωτικά ρούχα και μαύρα t-shirt στα οποία υπήρχε τυπωμένος ο μαίανδρος, ένα αρχαιοελληνικό σύμβολο το οποίο συμπτωματικά μοιάζει με τη ναζιστική σβάστικα... Κάποιοι είχαν....
ξυρισμένα κεφάλια και μεγάλες φαβορίτες. «Η Ελλάδα ανήκει στους Ελλήνες», κράδαιναν οι άντρες με τα μαύρα ενώ παρήλαυναν με στρατιωτικό σχηματισμό...».
Έτσι ξεκινά το εξασέλιδο αφιέρωμα του περιοδικού «Time», στην Χρυσή Αυγή.
Η Ιωάννα Κακίση, που υπογράφει το ρεπορτάζ, μεταφέρει την έκπληξή της στους αναγνώστες του αμερικανικού περιοδικού για τους άντρες με τα σκληραγωγημένα πρόσωπα, την στρατιωτική περιβολή και τα μαύρα μπλουζάκια που άναβαν δάδες φωνάζοντας «Αίμα, Τιμή, Χρυσή Αυγή»...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Time», το πλήθος που συνοδεύει βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποτελείται από οξυζεναρισμένες γιαγιάδες με μπλουζάκια του μέταλ συγκροτήματος «Black Sabbath», νεαρά ζευγάρια, παιδάκια και κληρικούς. Ο αρχηγός του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος είναι εκεί ρίχνοντας αφορισμούς εναντίον της κυβέρνησης και των μεταναστών κραυγάζοντας ότι «γίνεται εισβολή από ξένους! Πρέπει να καθαρίσουμε την χώρα από δαύτους!», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της η δημοσιογράφος.

Το ρεπορτάζ του περιοδικού «Time» έχει τίτλο «Σκοτάδι στην Αυγή», ενώ προβάλλεται και στην πρώτη σελίδα του περιοδικού με υπέρτιτλο: «Η άνοδος της Ακροδεξιάς στην Ελλάδα».
Μέχρι πριν τρία χρόνια, το ποσοστό που συγκέντρωνε η Χρυσή Αυγή στις εκλογές ήταν μέτα βίας 0,29%. Μέσα σε τρία χρόνια τα ποσοστά της Χ.Α. εκτοξεύτηκαν στην τρίτη θέση της προτίμησης των ψηφοφόρων, σύμφωνα με πρόσφατα γκάλοπ.
Παρ' όλα τα βίντεο που κυκλοφορούν όπου μέλη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής προπυλακίζουν, βιαιοπραγούν και τρομοκρατούν παράνομους και μη μετανάστες και μικροπωλητές ή προσπαθούν να διώξουν παιδιά που δεν είναι ελληνόπουλα από παιδικούς σταθμούς, τα ποσοστά του κόμματος δεν έχουν πέσει και ψηφοφόροι δείχνουν να στηρίζουν την Χρυσή Αυγή.
Αυτό που περιγράφεται δεν είναι ένα περιθωριακό κόμμα. Οι υποσχέσεις της Χρυσής Αυγής για κατάργηση των χρεών των νοικοκυριών, τα συσσίτιά της σε Έλληνες πολίτες, η αιμοδοσία μόνο για Έλληνες ασθενείς και οι «παρακρατικές οργανώσεις που αστυνομεύουν τους δρόμους» έχουν αυξήσει τα ποσοστά τους και σύμφωνα με δηλώσεις του Ηλία Παναγιώταρου, βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο περιοδικό: «Σε λίγο θα διοικούμε την Ελλάδα. Ο λαός μας αγαπά».
Το ρεπορτάζ περιγράφει την Χρυσή Αυγή ως ένα κόμμα που «εκμεταλλεύτηκε το αποδυναμωμένο ελληνικό κράτος που μέσα από καταστροφικά μέτρα λιτότητας από τους Ευρωπαίους γραφειοκράτες» την ανέδειξε ως τρίτο κόμμα. Το μεταναστευτικό πρόβλημα «εδωσε» ψήφους στην Χρυσή Αυγή και «κάποιοι Έλληνες δεν θέλουν να είναι πια φιλόξενοι», όπως αποδεικνύουν οι δεκάδες επιθέσεις με μαχαίρια σε μετανάστες, σύμφωνα με εκθέσεις ανθρωπιστικών οργανώσεων.
Το περιοδικό Time σταχυολογεί το περιστατικό της επίθεσης στον 28χρονο Αιγύπτιο ψαρά Abouzeid Mubarak ο οποίος δήλωσε ότι η εναντίον του επίθεση έδειχνε απάνθρωπο μίσος. Σύμφωνα με το «Time», η επίθεση αποδίδεται σε ακροδεξιούς, υποστηρικτές της Χ.Α.
«Η Ελλάδα επαναπροσδιορίζει μια λέξη που εφηύρε : Την ξενοφοβία», αναφέρει το «Time» μιλώντας για το παράδοξο όνομα της επιχείρησης «Ξένιος Δίας» την οποία έχουν επικρίνει ανθρωπιστικές οργανώσεις αλλά και στηλιτεύοντας την απάθεια των επίσημων ευρωπαϊκών αρχών να προσφέρουν στην ελλάδααρωγή για την αντιμετώπιση του προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης.
Οταν περιγράφει τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο, το «Time» γράφει: «Ο κοντός, ευτραφής κύριος με τα φρύδια που θυμίζουν... Μπρέζνιεφ και μια συνεχή ειρωνεία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του είναι ισόβιος ακόλουθος της πιο τοξικής μορφής απόλυτου εθνικισμού». Η Ιωάννα Κακίση καταγράφει την πορεία του Ν.Μιχαλολιάκου δίπλα στον Κωσταντίνο Πλεύρη τον οποίο χαρακτηρίζει «νονό» του νεοφασισμού γνωστού για το Αντισημιτικό του βιβλίο «Εβραίοι-Ολη η αλήθεια» όπου εκθιάζει τον Χίτλερ και ζητά την εξόντωση των Εβραίων.
Υποστηρικτής των Συνταγματαρχών της Χούντας, με συλλήψεις στο ενεργητικό του για επίθεση σε δημοσιογράφους και μεταφορά όπλων και εκρηκτικών, αλλά και ένα χρόνο στη φυλακή το 1979, όλο το βιογραφικό του αρχηγού της Χρυσής Αυγής ξετυλίγεται μέσα στις σελίδες του περιοδικού.
Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό «Time», στην φυλακή χτίστηκαν και τα θεμέλια της ίδρυσης του κόμματος της Χρυσής Αυγής, ήδη από τις αρχές του 2000 όταν το κόμμα έκανε τις πρώτες επιθέσεις σε μετανάστες. Με τα χρόνια η ΧΑ επικεντρώθηκε στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας στο οποίο έχουν βρει καταφύγιο χιλιάδες παράνομοι μετανάστες. Με ένα πατριωτικό προφίλ, η Χ.Α. αύξησε τους οπαδούς της, «καθαρίζοντας» γειτονιές και βοηθώντας ηλικιωμένους να παραλάβουν χωρίς φόβο την σύνταξή τους από την τράπεζα.
Τα πρόσφατα ξεσπάσματα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν άφησαν αδιάφορο το «Time» που περιγράφει την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στην βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, τις καταστροφές σε υπαίθριες αγορές και τις πρωτοφανείς ύβρεις του έξαρση του Ηλία Παναγιώταρου εναντίον των ηθοποιών και των θεατών που ήθελαν να παρακολουθήσουν το θεατρικόέργο Corpus Christi.
Το μοντέλο της επιτυχίας που ακολουθεί η Χρυσή Αυγή είναι ο λαϊκισμός, λέει το Time. Ακολουθώντας τον Στάθη Μπούκουρα, βουλευτή Κορινθίας της Χρυσής Αυγής, η ρεπόρτερ παρουσιάζει γλαφυρά το τι σημαίνει να είσαι Χρυσαυγίτης. Ο Στάθης Μπούκουρας που ήθελε να δώσει αίμα μόνο για Έλληνες σε νοσοκομείο της Κορίνθου, καλεί την ρεπόρτερ μέσα στο σπίτι του και τρώγοντας σουβλάκι στην βεράντα του της δείχνει φωτογραφίες από κατασκήνωση της Χρυσής Αυγής όπου οι συμμετέχοντες μαθαίνουν «τεχνικές επιβίωσης, συχνά με όπλα». Οι βουλευτές του κόμματος δηλώνουν πως όλοι οι μετανάστες είναι εδώ «για να κλέψουν, να μας βιάσουν και να μας σκοτώσουν». Το μεγαλύτερο άγχος της Χρυσής Αυγής είναι οι μετανάστες που δεν είναι λευκοί. «Υπάρχει μια πνευματική, εθνική και φυλετική ανισότητα ανάμεσα στους ανθρώπους», λέει στην Κακίση ο Μπούκουρας συμπληρώνοντας: «Ασιάτες και Αφρικανοί θα μολύνουν την ελληνική φυλή».
Στις δηλώσεις του ο Μπούκουρας αρνείται την ταμπέλα του Νεοναζί σημειώνοντας ότι «η ιστορία δεν έχει ακόμη κρίνει τον αδόλφο Χίτλερ με δικαιοσύνη...»

4 σχόλια:

  1. Τα δένδρα που έχουν καρπούς πετροβολούμε.
    Συνεχίστε παλληκάρια και οι Έλληνες που αγαπάνε την Ελλάδα είναι μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλα τελειο!!! Οσο περισσοτερο σε λασπολογουν αυτα τα εντυπα και οι" συγκεκριμενοι κυκλοι" καταλαβαινεις οτι βρισκεσαι στο σωστο δρομο, και δεν τους κανεις τα χατιρια.
    Συνεχιστε, ετσι παιδια και καντε τους να "σκασουν"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tο Time ανηκει που αλλου;
    Στην οβραϊλα της Αμερικης! Οποτε;
    Ουτε να σκουπιση τον πισινο του κανεις με τις βρωμοσελιδες του.
    Κι αυτη η ελληνοφωνη βρωμα ταχει πιασει καλα για να εμμεση στο βρωμοπεριοδικο

    Μην ανησυχητε φιλοι μου. Αρνουνται την πραγματικοτητα που ερχεται
    Βρισκονται σε μια κατασταση ολικης αρνησης.
    Εδω υπαρχουν οι αρνητες της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Και οχι ΕΚΕΙ που θελουν αυτοι.


    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως πολύ θα ήθελα να το έπερνα γιατί έχει καταπληκτικές φωτογραφίες απο την εκδήλωση στις Θερμοπύλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών