Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 28, 2012

Προκαλεί το BBC ακόμη μια φορά με ένα ακόμη αισχρό-ανθελληνικό ρεπορτάζ...

....Τώρα ανακάλυψαν ότι καταπατάται η "μουσουλμανική μειονότητα-κοινότητα"..

Ρεπορτάζ του BBC σχολιάζει την απουσία τζαμιού στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα αναφέρει :
«Η Αθήνα, μια μητρόπολη στην άκρη του μουσουλμανικού κόσμου», είναι και η μοναδική πρωτεύουσα της Ευρώπης που δεν διαθέτει τζαμί για τους Μουσουλμάνους πολίτες της.
Πάνω από 300.000 Μουσουλμάνοι αναγκάζονται να συγκεντρώνονται για την προσευχή τους "σε παράνομες και πρόχειρες εγκαταστάσεις», επισημαίνει το βρετανικό δίκτυο.
«Από τότε που η Ελλάδα κέρδισε την ανεξαρτησία της από την Οθωμανική αυτοκρατορία το 1832, καμία κυβέρνηση δεν επέτρεψε το χτίσιμο ενός τζαμιού στο κέντρο της πόλης» τονίζει το BBC και συνεχίζει: «Θεωρήθηκε αντί-ελληνικό, εκτός τόπου σε μια χώρα όπου το 90% των πολιτών είναι χριστιανοί ορθόδοξοι».
Ωστόσο διευκρινίζει ότι η Ελλάδα συνιστά πλέον κομβικό πέρασμα μεταναστών στην Ευρώπη γεγονός που έχει αυξήσει κατακόρυφα τον πληθυσμό των Μουσουλμάνων.
«Είναι μια μεγάλη τραγωδία για τους Μουσουλμάνους της Αθήνας» δηλώνει στο BBC ο Μοχάμεντ Τζαμίλ από την ελληνοπακιστανική κοινότητα.
«Η Ελλάδα γέννησε τη δημοκρατία, τον πολιτισμό και τον σεβασμό στην θρησκεία, αλλά δεν σέβεται τους Μουσουλμάνους καθώς δεν μας παρέχον ένα κανονικό τζαμί» τόνισε χαρακτηριστικά.
«Νιώθω αποξενωμένος από την κοινωνία. Όταν έχουμε κάποιο εορτασμό, δεν υπάρχει κάποιο σωστό μέρος να συγκεντρωθούμε» δήλωσε ένα άλλο μέλος της κοινότητας.
Το ρεπορτάζ τονίζει ότι η πίεση στην ελληνική κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός τζαμιού στην πόλη έχει ενισχυθεί την ώρα μάλιστα που το ακροδεξιό κόμμα της Χρυσής Αυγής βλέπει τα ποσοστά του να ανεβαίνουν. 
newsbomb.gr

3 σχόλια:

  1. Ποσο πιο προκλητικά μπορεί να γίνουν αυτα τα ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ , τα φτυσίματα του διεθνούς ισραηλ.
    Εχουν κανει αντίστοιχο ρεπορτάζ για τους δημόσιους λιθοβολισμούς αλλόπιστων στο Πακισταν?
    Μαλλον αυτη η λεπτομέρεια τους ξεφυγε καθοτι μονον η Ευρωπη οφείλει να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ για αυτα τα δίποδα οργανικα νοσήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το BBC ελέγχεται από τα εβραϊκά συμφέροντα, τα οποία προπαγανδίζει. Στα σχἐδια του σιωνισμού ενυπάρχει και η αλλοίωση των ευρωπαϊκών λαών με την μετανάστευση αφροασιατών.
    Εκτελεστικό μέλος του ΔΣ του BBC είναι Μάρκους Έτζιους ( Marcus Agius),γαμπρός των Ρόθσιλντ. Πρόεδρος της τραπέζης Λαζάρ και της Barcleys.
    Ο Εβραίος Μάικελ Γκρέιντη (Βινογκραντοφσκι)ήταν πρόεδρος του BBC μεταξύ 2004-6, ενώ επό πολλά χρονια ήταν διευθύνων σύμβουλος. Ο θείος του Λιου Βiνογκραντόφσκι λόρδος Γκρέιντη ήταν ο παραγωγός των ταινιών James Bond.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών