Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 23, 2012

Στη νεολαία μας χτυπά η ελληνική φυλετική καρδιά πολύ πιο δυνατά.."Κατέλαβαν" την Ακρόπολη Έλληνες μαθητές

Σήμερα οι Έλληνες μαθητές με στόχο να εκφράσουμε κυρίως την εθνική μας συνείδηση θελήσαμε να υψώσουμε τις σημαίες μας . Η ενέργεια μας αυτή θέλει να δώσει πρώτα θάρρος και σε άλλους Έλληνες συνομηλίκους μας ώστε να μας ακολουθήσουν στο πατριωτικό μας έργο με σκοπό την αναζωπύρωση του εθνικού φρονήματος .Σε εποχές όπως η σημερινή που αξίες και εθνικά σύμβολα καταλύονται από την λαίλαπα της παγκοσμιοποιήσεως ... εμείς εδώ στεκόμαστε όρθιοι ακόμα και μόνοι μας ! Πρώτα από όλα ,η ενέργεια μας αυτή είναι "αφιερωμένη" στους εξής : 
Απαντάμε και στηρίζουμε όσους συμπατριώτες μας διώχθηκαν από το μνημείο μας επειδή σήκωσαν την γαλανόλευκη - αντιδράμε στον αντι-εθνικό νόμο που επειδή αναγνωρίζει τα μνημεία μας ως "ευρωπαϊκή κληρονομιά" απαγορεύει όλα τα εθνικά σύμβολα ακόμα και την ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαία  - απαντάμε ακόμη στους αλβανούς που σήκωσαν την αλβανική σημαία στον ιερό βράχο στην επέτειο εθνικής τους εορτής  ! Πρέπει να επισημανθεί όμως  πως ο παραλογισμός σε αυτήν την χώρα δεν έχει όριο καθώς αυτή η έγχρωμη " κυρία" της επιτράπηκε να κάνει μπουγάδα πάνω στην ακρόπολη χωρίς να ενοχληθεί κανείς,το ίδιο μάλλον ισχύει και για τους αλβανούς στην παρακάτω φωτογραφία  , η ελληνική σημαία όμως πειράζει !!!
ΔΕΙΤΕ :
ΕΔΩ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ,  Η ΠΙΝΑΚΊΔΑ ΑΥΤΗ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΞΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΚΡΌΠΟΛΗ :
ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ :

enwtheite.blogspot.gr - ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

9 σχόλια:

  1. Η σημαία που θα είναι σύντομα και στην Κονσταντινουπολη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην ΚΟΝσταντινούπολη δεν νομίζω... στην ΚΩΝσταντινούπολη πάλι ναι... (δεν "στην λέω"... απλά ακούγεται ειρωνία να λέμε "υπέρ του ενός" αλλά να είμαστε "εναντίων του άλλου" όταν και τα δύο είναι το ίδιο πράγμα. Η σημαία καθορίζει την ελλάδα. Η γλώσσα το ίδιο. Δεν πρέπει να τους κάνουμε την χάρη να την ξεχάσουμε...

      Διαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ....!!!!!!!!!!! ΜΑΖΙ ΣΑΣ....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο παλικάρια, λαμογια θα ψοφησετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...23 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:27 μ.μ.

    Μετά από την ελληνική σημαία η δέυτερη σημαία μου είναι η σημαία της μάνης!!!Αν και δεν είμαι από την μάνη την σημαία της πάντως την λατρέυω!!!
    ΝΙΚΗ Η ΘΑΝΑΤΟΣ!!! ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο ρε παλληκάρια, έτσι για να σκάνε οι ανθέλληνες μαρξιστές "καθηγητές" !

    Μου φτιάξατε τη διάθεση λεβέντες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MΠΡΑΒΟ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ! ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ - ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΥΣ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιας και είπες Σκοπιανούς... αν σε ενδιαφέρει δες το blog μου: https://macedonianancestry.wordpress.com/

      Διαγραφή
  7. Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά που αντιστάθηκαν στην σαπίλα της εποχής. Κρίμα μόνο που δεν είχαν και άλλες σημαίες όπως π.χ της Κύπρου (δεν είμαι από την Κύπρο αλλά δεν έχει σημασία... η Κύπρος είναι κομμάτι της Ελλάδας και πάντα θα είναι... οι έλληνες βλέπετε, ΠΟΤΕ δεν ξεχνάνε τους υπόλοιπους έλληνες... όπως και οι Κρητικοί και οι Μανιάτες δεν ξέχασαν τους Μακεδόνες στον Μακεδονικό αγώνα)

    Και πάλι συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών