Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 30, 2012

Ήθη και έθιμα της πολυπολιτισμικότητας

Ακόμη μια φορά ερχόμαστε αντιμέτωποι με φρικτά εγκλήματα με θύματα γυναίκες από την Ασία. Συγκεκριμένα, μια Ινδή έφηβη θύμα ομαδικού βιασμού, αυτοκτόνησε μετά τις πιεστικές προτροπές ενός αστυνομικού να αποσύρει τη μήνυσή της και να παντρευτεί έναν από τους βιαστές της. Η κοπέλα είχε βιασθεί από μία ομάδα νεαρών συμπατριωτών της στις 13 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ. Στη συνέχεια, η νεαρή έκανε τα πάντα για να..... καταθέσει μήνυση, αλλά σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας: «Ένας αστυνομικός προσπάθησε να την πείσει να αποσύρει τη μήνυση». Η αδελφή του θύματος δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο NDTV πως οι τοπικοί αστυνομικοί έφθασαν ακόμη περισσότερο στα άκρα: «η αστυνομία συνέχισε να ασκεί πιέσεις στην ίδια προκειμένου να την πείσουν, είτε να έλθει σε μία οικονομική συνεννόηση μαζί τους, είτε να παντρευτεί έναν από αυτούς». Φυσικά σε αυτήν την «πολιτισμένη» χώρα δεν έγινε καμία σύλληψη μετά τον βιασμό της κοπέλας και τελικά η 17χρονη αυτοκτόνησε πίνοντας δηλητήριο.
Αυτά ακριβώς είναι τα ήθη και τα έθιμα των λαθρομεταναστών που εισέρχονται καθημερινά στην Ελλάδα, φέρνοντας μαζί τους κάθε τι που εκείνοι θεωρούν «φυσιολογικό», όπως οι βιασμοί και οι εγκληματικές επιθέσεις. Να τους χαίρονται οι αριστερίζοντες «προοδευτικοί» όπως και να τους συναναστρέφονται συχνότερα… 

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ εν μέρει, και σίγουρα η πολυπολιτισμικότητα έχει αποτύχει και στην πράξη. Όμως, μην απομονώνεις περιστατικά, γιατί θα σου πουν και δικαίως ότι και ο Έλληνας(;) στην Ξάνθη που βίασε και έκαψε χαρακτηρίζει τον ελληνικό λαό.
    Πασπαρτού, μέσα στο πάθος του αγώνα, κάνεις λάθη λογικής, που μειώνουν τη δύναμη του αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών