Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 09, 2012

Εθνική Αντίδραση: Η τουρκική κορβέτα στο Σούνιο, η Χρυσή Αυγή έφοδο στο τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή!

Σφοδρή επίθεση κατά του τουρκικού Προξενείου, επίθεση στους πράκτορες του στην Θράκη για τους οποίους το ελληνικό κράτος κλείνει τα μάτια του, αλλά και αντεπίθεση κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, τον οποίο χαρακτήρισε «μπουχέσα» εξαπελυσε στα εγκαίνια των γραφεών του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Παναγιώταρος.
Χαρακτήρισε τους εξτρεμιστές της μειονότητας "μούλους» και «μογγόλους» την ώρα που οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ κι αναρχοφασίστες επιτίθεντο στα γραφεία του κόμματος όπου εκατοντάδες πολίτες παρευρίσκονταν στα εγκαίνια σε Ξανθη και Κομοτηνή.
Η αρχή έγινε στην Ξάνθη, παρουσία.....
των βουλευτών του κόμματος, Ηλία Παναγιώταρου και Γιάννη Λαγού(σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ μαζί τους και οι βουλευτές Ν. Μίχος, Ν. Κουζηλός, Σ. Μπούκουρας, Α. Γρέγος, Α. Ματθαιόπουλος και Π. ζησιμόπουλος) με τους παρακρατικούς αναροφασίστες να επιτίθενται στους πολίτες που είχαν πάει στα εγκίναι ταν γραφείων.
Εκτός από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, οι αναρχικοί επιτέθηκαν και κατέστρεψαν αυτοκίνητα, καταστήματα κλπ, με αποτέλεσμα να γνωρίσει η Ξάνθη την μανία των αναρχοφασιστών κουκουλοφόρων.
Στην γενική επίθεση κατά των γραφείων της ΧΑ, απωθήθηκαν από τις ομάδες αυτοάμυνας του Λαϊκού Συνδέδμου, παρά το γεγονός ότι οι χρυσαυγίτες που είχαν μείνει για την υπεράσπισή τους (οι πολίτες απομακρύνθηκαν κατόπιν σύστασης των μελών του κόμματος για να μην υπάρξουν τραυματισμοι) ήταν πολύ λιγότεροι από τους επιτιθέμενους.
Στη συνέχεια, τα μέλη της Χρυσής Αυγής πήγαν στην Κομοτηνή για τα εγκαίνια της εκεί τοπικής οργάνωσης όπου και πάλι υπήρξε το ίδιο σκηνικό βίας με αναρχικούς που κατέστεψαν τα πάντα στο πέρασμά τους. Χωίς να καμφθούν οι οπαδοί του Λαϊκού Συνδέσμου πραγματοποίησαν την πρώτη πορεία εδώ και χρόνια προς το τουρκικό Προξενείο.
Την ώρa που η τουρκική κορβέτα Beykoz eίχε φτάσει έξ απί το Σούνιο οι "σκληροί" της δεξιάς πολιορκούσαν το τουρκικό προξενείο, περώντας μέσα από την μουσουλμανική συνοικία, μάλιστα στην οποία πολλοί νομιμόφρονες μουσουλμάνοι που έχουν γνωρίσει την καταπίεση του Προξενείου, τους επευφημούσαν!
Με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή επιτίθεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας «βουτυρομπεμπέ» τον Αλέξη Τσίπρα, και «λιγούρια της εξουσίας» τα στελέχη του. Παράλληλα, καταφέρεται εκ νέου εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου, χαρακτηρίζοντάς τον «αποτυχημένο πολιτικάντη» και «αρχιπασοκάρχη»
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Σωστό...Έχεις δίκιο..
      Πρέπει να είμαι πιο προσεχτικός γιατί μετά χρησιμοποιούνται τέτοιες φράσεις και από ελληνόψυχους και είναι λάθος

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Δεν κατηγόρησα εσενα αγαπητε, εξ οσων είδα, η πηγη σου είναι το defencenet.

      Διαγραφή
  2. ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Η' ΚΑΤΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΣ?ΑΠ'ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.ΠΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ?ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Ο ΙΤΑΛΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΝΟΩ?ΕΛΕΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών