Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 29, 2012

Λύσσαξε το κυπριακό πολιτικό κατεστημένο για την επίσκεψη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής


Στην φωτογραφία η αδελφή του εθνομάρτυρα Σολωμού Σολωμού με τους Συναγωνιστές Ιωάννη Λαγό και Ηλία Κασιδιάρη από την επίσκεψή της στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Όσο μας τιμούν οι ηρωικοί Κύπριοι αδελφοί, αδιαφορούμε για τους πολιτικάντηδες.


Αντιδράσεις προκάλεσε στις τάξεις του κυπριακού κατεστημένου η ανακοίνωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (ΕΛΑΜ), ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης και Γιάννης Λαγός, θα παραστούν και θα μιλήσουν στην εκδήλωση την οποία οργανώνει την Κυριακή, επ’ ευκαιρία της ανακοινώσεως του υποψηφίου του ΕΛΑΜ για τις Προεδρικές Εκλογές.
Σε γραπτή του δήλωση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Λουκαΐδης αναφέρει μεταξύ άλλων:
«Το ΕΛΑΜ, όπως ανακοίνωσε χτες, θα παρουσιάσει τον Υποψήφιο Πρόεδρο του σε εκδήλωση στην οποία ομιλητές θα είναι και βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Η παρουσία τους στην Κύπρο, συνιστά προσβολή για τον τόπο μας, ο οποίος προδόθηκε από το πραξικόπημα που εκτέλεσαν οι ιδεολογικοί πρόγονοι της Χρυσής Αυγής και που άνοιξε το δρόμο στην τουρκική εισβολή. Η εδώ παρουσία εκπροσώπων του πιο σάπιου ιδεολογήματος που γέννησε ποτέ η ανθρώπινη σκέψη συνιστά προσβολή για το λαό μας.
Το επιτελείο του Γ. Λιλληκα σε ανακοίνωση που εξέδωσε, θεωρεί πρόκληση προς τα δημοκρατικά αισθήματα του λαού μας, την πρόσκληση σε ηγετικά στελέχη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, να έρθουν στην Κύπρο και να αναμειχθούν στις προεδρικές εκλογές, καθώς η Χρυσή Αυγή όπως εμφαντικά τονίζεται, αποτελεί όνειδος για την Ελληνική Δημοκρατία και ταυτόχρονα θα αποτελέσει όνειδος, η ανάμειξη τους στα προεκλογικά πράγματα του τόπου μας και για την Κυπριακή Δημοκρατία. Την απάντηση πρέπει να την δώσουν οι πολίτες με δημοκρατικά μέσα, εκφράζοντας και υπερασπιζόμενοι τις δημοκρατικές αρχές του πολιτισμού μας καταλήγει η ανακοίνωση.
Την δυσαρέσκεια του για την πρόσκληση εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής εξέφρασε και το Κίνημα Οικολόγων, αφού όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν η ανάμειξη τους στις προεδρικές εκλογές αποτελεί ντροπή και πλήγμα για τη δημοκρατία. Συμπληρώνουν πως η Κύπρος σήμερα έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα και το τελευταίο πράγμα που έχει ανάγκη, είναι τις όποιες νεοναζιστικές εκφράσεις και πρακτικές. Τέλος, η ανακοίνωση καλεί τους πολίτες να προστατεύσουν με τη στάση και τις πρακτικές επιλογές τους την Δημοκρατία, απομονώνοντας ναζιστικά στοιχεία και ομάδες. Εκφραστές τέτοιων ιδεολογιών δεν έχουν θέση στην πολιτική ζωή της Κύπρου σημειώνουν οι Οικολόγοι.
Αφήνοντας κατά μέρος –ως ανάξιες σχολιασμού- τις φαιδρότητες περί ναζιστικών θεωριών, απαντούμε πως με μεγάλη χαρά και τιμή θα βρεθούμε ξανά στο νοτιότερο άκρο της Μεγάλης Ελληνικής Πατρίδος, δίχως να ρωτήσουμε κανένα! Τα στελέχη του ΕΛΑΜ, πιστά στην Ιδέα του Ελληνικού Εθνικισμού, Σάρκα από τη Σάρκα και Ψυχή από την Ψυχή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με αμείωτο πάθος για τα δίκαια του Κυπριακού Ελληνισμού. Από αυτό το μεγάλο Αγώνα, δε θα μπορούσε ποτέ να λείψει η έμπρακτη συμπαράσταση των Συναγωνιστών τους, της Χρυσής Αυγής, η οποία χαιρετίζει και υποστηρίζει με όλες της τις δυνάμεις τα παιδιά του Γρίβα Διγενή!

Σχετική Είδηση:

ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

3 σχόλια:

  1. Ενω ο δημοκρατης προεδρος τους χριστοφιας που εκλαιγε για το μνημονιο,εκλαιγε και υπογραφε δηλαδη πριν λιγο καιρο ζητουσε εντονως,ισομερως και ισοποσα απο Ελλαδα και τουρκια να αφησουν ησυχη την Κυπρο γιατι την καταστρεφουν...Η Ελλαδα και οι Ελληνες δηλαδη που εχουν αφησει τα κοκαλακια τους στην Ελληνικη Κυπρο πολεμοντας και προασπιζομενοι το χωμα το Ελληνικο αυτο το χωμα που κανονικα ολοι οι ξενοι θα επρεπε να πληρωνουν φορο για να το αγγιζουν με τοσο βαρος που εχει απο την σοφια και το αιμα που ειναι ποτισμενο απο τους Ελληνες τοσες χιλιαδες χρονια συμφωνα με τον κομμουνιστη κυριο χριστοφια εχουν λοιπον μεριδιο για την καταστροφη της Κυπρου ισο και ιδιο με τους μογγολους.Ουτε καν οι αγγλοι δεν φταινε που οταν εκτελουσαν Ελληνες πατριωτες στην Κυπρο συγχρονως οι κυρατσες τους κανανε διαδηλωσεις στην αγγλια για τα δικαιωματα των ζωων.Αυτοι ολοι λοιπον σκιζουν τα ρουχα τους γιατι ο Κασιδιαρης και ο Λαγος ανακατευονται στα πολιτικα πραγματα στην Κυπρο αυτοι οι ιδιοι που τον πατριωτισμο τους τον μεταφραζουν σε λεφτα στην τσεπη τους ολοι αυτοι που στην ιδεα προσφορας προς την Πατριδα τους πιανουν γελακια ειρωνικα που μισοκρυβουν με την βρωμερη παλαμη τους για να να μην τους παρουν ειδηση οι αυτοχθονες βλακες.Αυτοι ολοι λοιπον μιλανε για αλλη μια φορα ξερνωντας βοθρους μπας και χασουν την κουταλα.Μακαρι ο παληος χρονος που φευγει να παρει μαζι του κι΄ολο αυτο το βοθρο -υλικο που φαρμακωνει την Πατριδα μας μακαρι ολοι αυτοι οι προοδευτικοι του αποπατου οι κατ΄επαγγελμα προδοτες του εθνους των Ελληνων να εξαφανιστουν σα να μην υπηρξαν ποτε.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ και τωρα πια ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το οχημα που θα μας φερει πισω την Ελλαδα μας και θα διωξει ολους τους ανθελληνες τους επαγγελματιες ελληνοφωνους και τους προδοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενω ο δημοκρατης προεδρος τους χριστοφιας που εκλαιγε για το μνημονιο,εκλαιγε και υπογραφε δηλαδη πριν λιγο καιρο ζητουσε εντονως,ισομερως και ισοποσα απο Ελλαδα και τουρκια να αφησουν ησυχη την Κυπρο γιατι την καταστρεφουν...Η Ελλαδα και οι Ελληνες δηλαδη που εχουν αφησει τα κοκαλακια τους στην Ελληνικη Κυπρο πολεμοντας και προασπιζομενοι το χωμα το Ελληνικο αυτο το χωμα που κανονικα ολοι οι ξενοι θα επρεπε να πληρωνουν φορο για να το αγγιζουν με τοσο βαρος που εχει απο την σοφια και το αιμα που ειναι ποτισμενο απο τους Ελληνες τοσες χιλιαδες χρονια συμφωνα με τον κομμουνιστη κυριο χριστοφια εχουν λοιπον μεριδιο για την καταστροφη της Κυπρου ισο και ιδιο με τους μογγολους.Ουτε καν οι αγγλοι δεν φταινε που οταν εκτελουσαν Ελληνες πατριωτες στην Κυπρο συγχρονως οι κυρατσες τους κανανε διαδηλωσεις στην αγγλια για τα δικαιωματα των ζωων.Αυτοι ολοι λοιπον σκιζουν τα ρουχα τους γιατι ο Κασιδιαρης και ο Λαγος ανακατευονται στα πολιτικα πραγματα στην Κυπρο αυτοι οι ιδιοι που τον πατριωτισμο τους τον μεταφραζουν σε λεφτα στην τσεπη τους ολοι αυτοι που στην ιδεα προσφορας προς την Πατριδα τους πιανουν γελακια ειρωνικα που μισοκρυβουν με την βρωμερη παλαμη τους για να να μην τους παρουν ειδηση οι αυτοχθονες βλακες.Αυτοι ολοι λοιπον μιλανε για αλλη μια φορα ξερνωντας βοθρους μπας και χασουν την κουταλα.Μακαρι ο παληος χρονος που φευγει να παρει μαζι του κι΄ολο αυτο το βοθρο -υλικο που φαρμακωνει την Πατριδα μας μακαρι ολοι αυτοι οι προοδευτικοι του αποπατου οι κατ΄επαγγελμα προδοτες του εθνους των Ελληνων να εξαφανιστουν σα να μην υπηρξαν ποτε.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ και τωρα πια ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το οχημα που θα μας φερει πισω την Ελλαδα μας και θα διωξει ολους τους ανθελληνες τους επαγγελματιες ελληνοφωνους και τους προδοτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ποιος είπε σε όλους αυτούς τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ενδιαφέρεται για την γνώμη τους ;;

    ΕΛΛΑΣ - ΚΥΠΡΟΣ - ΕΝΩΣΙΣ !!

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών