Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 13, 2012

Ο Βενιζέλος επιζητεί ποινικοποίηση της σκέψης

Όλο και περισσότερο κατρακυλά στην πλήρη ανυποληψία ο Βενιζέλος. Ενώ ο κόσμος καίγεται, ενώ τα προβλήματα που μαστίζουν την Πατρίδα και τον Λαό συνεχώς αυξάνονται, ο προσωρινός αρχικαρεκλάρχης του ψυχορραγούντος  ΠΑΣΟΚ συνεχίζει τον χαβά του. Φαίνεται πως.....
έχει «ψύχωση» με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και του έχει γίνει εμμονή το πώς θα την πολεμήσει. Πριν από λίγες ημέρες, σε απόσπασμα ενός ακόμη παραληρηματικού λόγου του εναντίον μας, ο κακομοίρης πολιτικά και με ημερομηνία λήξης «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ, έδειξε το πώς αντιλαμβάνεται την ελεύθερη διακίνηση ιδεών και τον πλουραλισμό στην πληροφόρηση.
Αναρωτήθηκε αν θα πρέπει να τιμωρείται όποιος αρνείται την ύπαρξη του ολοκαυτώματος, καθώς και όποιος «χαιρετά χιτλερικά». Εδώ το πάει, εκεί το πάει, όπως και να έχει ο μεγαλομανής αρχηγίσκος του κατεξευτελισμένου ΠΑΣΟΚ πάλι εξυπηρετήσεις στον σιωνισμό προσπαθεί να κάνει. Η άποψη του, λοιπόν, είναι ξεκάθαρη και δεν επιδέχεται παρερμηνείας. Όποιος έχει διαφορετική άποψη , από την επικρατούσα, γι’ αυτό που ονομάστηκε ολοκαύτωμα πρέπει να τιμωρείται παραδειγματικά. Αντιθέτως, δεν έχει κανένα πρόβλημα να εκφράζουν ελεύθερα και ατιμώρητα τις απόψεις τους όσοι θεωρούν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ομοφυλόφιλος, ότι οι αγωνιστές του 1821 ήσαν αλβανοί, ότι στην Σμύρνη υπήρξε «συνωστισμός» κλπ.
Για να είχε τέτοιου είδους προβλήματα ο Βενιζέλος θα έπρεπε να είχε και εθνικές ευαισθησίες, τις οποίες απ’ ότι φαίνεται δεν διαθέτει. Το δείχνει, άλλωστε, εδώ και χρόνια με την ιδιότητα του ως πολιτικού προσώπου. Ειδικά τους τελευταίους μήνες, με την συμμετοχή ως υπουργού στην κυβέρνηση Παπαδήμου και στηρίζοντας την σημερινή συγκυβέρνηση, η αντίθεση του με κάθε έννοια – έστω και στοιχειώδη – εθνικού φιλότιμου και ευαισθησίας διαρκώς οξύνεται.
Μιλάει, υποτίθεται, εναντίον του ολοκληρωτισμού ο …μεγάλος αυτός δημοκράτης την ίδια στιγμή που,.......

συνέχεια

2 σχόλια:

  1. "Τα σχόλια κειμένου που δημοσιεύσατε στο YouTube περιέχουν ρητορική μίσους και για αυτόν τον λόγο διαγράφηκαν από τον ιστότοπο. Υποστηρίζουμε την ελευθερία του λόγου και υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα του καθενός στην έκφραση των απόψεών του ακόμη και εάν δεν είναι δημοφιλείς. Αλλά δεν επιτρέπουμε ρητορική μίσους. Η "ρητορική μίσους" αναφέρεται σε περιεχόμενο που προάγει το μίσος ή τη βία ενάντια σε μέλη μιας προστατευμένης ομάδας (φυλή εθνικής προέλευσης, θρησκεία, αναπηρία, φύλο, ηλικία, ιδιότητα αποστράτου και σεξουαλικός προσανατολισμός/ταυτότητα φύλου). Μερικές φορές υπάρχει μια λεπτή γραμμή που διαχωρίζει το περιεχόμενο που θεωρείται ρητορική μίσους από αυτό που δεν θεωρείται ρητορική μίσους. Εάν δεν είστε βέβαιοι εάν το περιεχόμενό σας ξεπερνά τα όρια, μην το δημοσιεύετε.

    Ο λογαριασμός σας έχει λάβει μια προειδοποίηση αναφορικά με τις Οδηγίες Κοινότητας, η οποία θα λήξει σε έξι μήνες. Επιπλέον παραβιάσεις ενδέχεται να έχουν ως αποτέλεσμα την προσωρινή απενεργοποίηση της δυνατότητας δημοσίευσης περιεχομένου στο YouTube ή/και τον οριστικό τερματισμό του λογαριασμού σας.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Οδηγίες Κοινότητας και τον τρόπο επιβολής τους, επισκεφθείτε το κέντρο βοήθειας στη διεύθυνση. "


    Αυτη ειναι η προειδοποίηση που ελαβα απο το JEW-TUBE , "είμαστε υπερ της ελευθεριας του λογου αρκει να συμφωνείτε μαζι μας, εαν δεν συμφωνείτε με τις αρχες μας τοτε σας απαγορεύουμε να γράψετε"

    Αυτη την "λογική" εφαρμόζει το εβραιομπολσεβικοκαπιταλιστικο καθεστώς, της "ελευθεριας" οσων κάμπτονται και αποδέχονται την νομικοπολιτικη τους βια, οποιος θεωρει οτι μπορει να υπάρξει "ελευθερια" του λόγου σε ενα οποιοδήποτε καθεστως ,ακομα και για τους αρνητές του ιδιου αυτου καθεστώτος, ειναι ειτε ΗΛΙΘΙΟΣ, ειτε προπαγανδιστής του ιδιου του καθεστωτος.

    ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ειτε αυτό ειναι οχλοδημοκρατικο, ειτε εθνοκτονικο ,ειτε διεθνιστικο, είτε εβραιομπολσεβικικο.
    Μολις το καταλάβουμε αυτο μπορούμε να προχωρήσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Welcome to the club συναγωνιστή...

      ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ


      υ.γ.
      Οι διαδικτυακοί ρουφιάνοι έκαναν το...καθήκον τους!

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών