Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 17, 2012

Εκφυλίζεται πλήρως η Γαλλία από τους ομοϊδεάτες του Βενιζέλου και του Τσίπρα: Γάμοι ομοφυλοφίλων, υοθεσίες παιδιών και άλλα τέτοια...."προοδευτικά"

Δεκάδες χιλιάδες Γάλλοι βγήκαν στους δρόμους του Παρισιού την Κυριακή για να διαδηλώσουν υπέρ των γάμων αλλά και το δικαίωμα υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλους. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 60.000- 150.000 άτομα(σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Με την αριθμητική οι νεοταξίτες είναι δεδομένο ότι δεν έχουν καλή σχέση), τα οποία έδειξαν την υποστήριξή τους στις μεταρρυθμίσεις που ετοιμάζει η κυβέρνηση.
Οι διαδηλωτές, εν μέσω μουσική τζαζ και ρυθμούς ντραμ, φώναζαν συνθήματα του τύπου....
«ελευθερία, ισότητα, αξιοπρέπεια» και «το μίσος δεν είναι οικογενειακή αξία». Εκτός από το Παρίσι, διαδηλώσεις έγιναν και σε άλλες πόλεις.
Δημοσκόπηση της εφημερίδα Journal de Dimanche δείχνει ότι το 60% των Γάλλων υποστηρίζει τους γάμους ομοφυλόφιλων, αλλά μόνο το 46% υποστηρίζει και την υιοθεσία. Νόμος της σοσιαλιστικής κυβέρνησης, που αναμένεται να περάσει στα μέσα του 2013, θα νομιμοποιήσει τους γάμους ομοφυλόφιλων και τις υιοθεσίες, αλλά όχι και την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Παρόλα αυτά, αριστεροί υπουργοί της κυβέρνησης Ολάντ σκοπεύουν να προσθέσουν και αυτή την δυνατότητα στο νόμο.
Μετά την ψήφιση του νόμου, η Γαλλία θα γίνει η 12η χώρα που νομιμοποιεί τους γάμους ομοφυλόφιλων, κάτι που έχουν κάνει ήδη Αργεντινή, Βέλγιο, Καναδάς, Δανία, Ισλανδία, Ολλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Νότιος Αφρική, Ισπανία και Σουηδία. Τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια στη Γαλλία έχουν ήδη το δικαίωμα να εγγράφουν τη σχέση τους ως πολιτική ένωση.
Ομάδες που αντιτίθενται στον νόμο ετοιμάζουν μεγάλη αντιδιαδήλωση στις 13 Ιανουαρίου στο Παρίσι, λίγο πριν ο νόμος παρουσιαστεί στο κοινοβούλιο.

4 σχόλια:

  1. Αυτό ειναι πραγματικά το λιγότερο.
    ¨"αντιρατσιστικες" οργανώσεις έβγαιναν και έλεγαν οτι ειναι απαράδεκτο να βγει στα καλλιστεία ΓΑΛΛΙΑΣ μια λευκή γιατι αυτο το χρώμα δεν ειναι αντιπροσωπευτικό των "Γαλλων"...

    Η Γαλλια στεκει έμπροσθεν του χάσματος της εξαφάνισης, οι γάμοι των ελεεινοφυλων είναι το τελευταίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γι'αυτό ο καθένας ξεχωριστα ας αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι σε όλη αυτή την ξεφτίλα γιατι μετά όταν θα καταστρέφεται ας μη μυξοκλαίει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ειναι μονο ομοϊδεατες του χοιρου και της αδερφαρας του Τσιπρα. Ειναι και ομοϊδεατες του Αντονις.

    Μην το ξεχνατε αυτο.


    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΟΔΙΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ (ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ''ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΩΡΙΟ'', ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ. ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ...ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠ ΤΗΝ ''ΕΥΡΩΠΗ''...ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΦΑΓΩΘΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών