Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 16, 2012

Περίγελος οι “αντιρατσιστές” και στην Θεσσαλονίκη: Δέκα μαζί με τους Πακιστανούς


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μην ξεχαστεί κανείς....Στις 6 μ.μ. προσκλητήριο στην πλ. Δαβάκη στη Νίκαια!

Πριν από κάποιες ημέρες έκαναν την εμφάνισή τους στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης ορισμένες αφίσες που καλούσαν σε συγκέντρωση «Ενάντια στο Φασισμό και σε κοινούς Αγώνες με τους Λαθρομετανάστες». Η υπογραφή ήταν από μία αυτοαποκαλούμενη Ανοικτή Συνέλευση Αγώνα Άνω Πόλης.
Η συγκέντρωση τελικά πραγματοποιήθηκε, περιορισμένη όμως σε μία.....
μικροφωνική και στην παρουσία ούτε 10 (μαζι με τους Πακιστανούς) «συντρόφων». Περαστικός κόσμος, καθώς και άνθρωποι από τις γύρω πολυκατοικίες, μόλις διάβασε τα αναγραφόμενα στο πανό και άκουσε τις θέσεις τους, άρχισε να τους αποδοκιμάζει έντονα, πράγμα που οδήγησε αυτό το θλιβερό θίασο να αποχωρήσει από το χώρο σε περίπου μισή ώρα, από την έναρξη της εκδήλωσης.
Στο παρόν κείμενο δε χρειάζεται να αναπτύξουμε ούτε το λόγο ύπαρξης αυτών, αλλά ούτε και το πόσο γραφικά γελοίοι έχουν φτάσει να είναι. Αλλά για του λόγου το αληθές σας παρουσιάζουμε και μία φωτογραφία από την περίφημη αυτή αντιφασιστική συγκέντρωση…
πηγή

4 σχόλια:

  1. Γιουχες στους δεκα ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ και τα δυο τρία άπλυτα παράσιτα! (η αληθεια ειναι οτι ουτε αυτους βλεπω εδω)
    Κανονικά θα έπρεπε να φοβούνται μην τυχόν και πέσουν πετρες βέβαια και οχι απλες αποδοκιμασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΕΓΩ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΙΣΧΥΡΟΙ. 2 ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΟΠΗ, ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ...ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ, ''ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΜΠΑΣ'', ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι και ολες αυτες οι κατσαρίδες, χωρις τους Αλβανους και τους πακιστανους ποσους αριθμούν?
    Ειναι πάνω απο 50?
    Εγω ενθυμούμαι στα Ιωάννινα απο τις 80 κατσαριδες τα περισσότερα ηταν 15 χρονα και 16χρονα ανεγκέφαλα κοριτσακια και αγορακια, και μπόλικο Αλβαναριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΥΦΑΝΕΤ ΤΟ 2003, ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΜΙΚΡΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ. ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΕΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥΜΠΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΕΣ,ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΟΛΟ ''ΑΝΤΙΦΑΔΕΣ''...ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 30-40...ΕΝΩ ΠΑΛΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕΓΑΛΟ ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΒΗΣΤΗΚΕ...ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ...ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΥΡΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών