Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 06, 2012

Το είδαμε και αυτό...Δημιουργείται τάση στο ΠΑΣΟΚ με όνομα "Πατριωτική Σοσιαλιστική Αριστερά"

Να έπεμβει άμεσα ο Βενιζέλος για να την κηρύξει "ακραία νεοναζιστική οργάνωση"....

Μεταφέρουμε από την διαδικτυακή "κοιτίδα" της...κίνησης,(που πολύ εύστοχα ονομάζεται tsantiri. Καθώς η μπόχα και η δυσοσμία που εκπέμπουν είναι αποκρουστική) με την προτροπή προς όλους τους αναγνώστες να θυμηθείτε ότι αυτοί οι ελεινοί "σοσιαλιστές" χειροκροτούσαν τον Σημίτη, τον Jeffrey, τον Ανδρέα Παπανδρέου, τον Τσοχατζόπουλο και τον Πάγκαλο..
Για τέτοιους "πατριώτες" μιλάμε..

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ της Πατριωτικής Σοσιαλιστικής Αριστεράς

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, 11 π.μ., ξενοδοχείο Stanley
Σύντροφοι!
Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε! Δεν δικαιούμαστε να σιωπούμε! Δεν μας αξίζει να σιωπούμε! Θα ήταν σαν να επιτρέπουμε και να νομιμοποιούμε όλους αυτούς που σήμερα διαχειρίζονται την σφραγίδα και τον τίτλο του ΠΑΣΟΚ να συνεχίζουν να διασύρουν και να διαστρέφουν την ιστορική διαδρομή του κινήματος μας και την πολιτική παρακαταθήκη του στην Ελληνική Μεταπολιτευτική Ελλάδα!
Όλοι εμείς που υπηρετήσαμε την Δημοκρατική παράταξη μέσα από τις τάξεις του!
Όλοι εμείς που γνωρίσαμε την πολιτική μέσα από αυτό!
Όλοι εμείς που παλέψαμε για μια κοινωνία που να υπηρετεί τον άνθρωπο και της ανάγκες του!
Όλοι εμείς που παλέψαμε για μια χώρα Ελεύθερη και ανεξάρτητη!

Όλοι εμείς που στρατευτήκαμε για μια άλλη κοινωνία πιο ανθρώπινη, με τα μέσα παραγωγής να ανήκουν σε αυτούς που τα δουλεύουν, Δίκαιη, Δημοκρατική και Συμμετοχική!
Όλοι εμείς που πιστέψαμε στον σοσιαλισμό και τις πανανθρώπινες αξίες του!

Εμείς που παλέψαμε για παγκόσμια ειρήνη και αφοπλισμό!
Όλοι εμείς που σταθήκαμε αλληλέγγυοι στην ανθρωπινή δυστυχία σε όποια μεριά της γης κι αν υπήρχε!

Εμείς οι «κολασμένοι»! Αυτοί που άλλοι επιτιμητικά και άλλοι υποτιμητικά μας χαρακτήριζαν κοινωνικό ΠΑΣΟΚ!
Εμείς που δεν ήμασταν οι προβεβλημένοι, οι επιφανείς!
Δεν κάτσαμε σε οφίτσια και θώκους και πότε δεν τα ζητήσαμε!

Αρνούμαστε και αμφισβητούμε! Οργανωνόμαστε και διεκδικούμε!
Παίρνουμε θέση και επιλέγουμε στρατόπεδο! Έχουμε υποχρέωση να το κάνουμε! Έχουμε υποχρέωση στην κοινωνία που λειτουργούμε, στα παιδιά μας αλλά προπαντός στους ίδιους μας τους εαυτούς και την Ιστορία μας, στον χώρο που υπηρετήσαμε και τώρα διασύρεται από ανθρώπους μικρούς και οπορτουνιστές!
Τους αφήνουμε στην μοναξιά τους και κοιτάμε μπροστά!

Εμείς δεν έχουμε να απολογηθούμε για κάτι! Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε παρόντες στους αγώνες αυτού του τόπου για πρόοδο, ευημερία και δημοκρατία! Είμαστε από αυτή την πλευρά του ποταμού όπως όλοι οι Έλληνες που αγαπάνε τον τόπο τους!
Αυτή την στιγμή ο ιμπεριαλισμός μας χτυπά την πόρτα με άλλη μορφή! Η ανεξαρτησία και η οντότητα της πατρίδας μας βάλλονται άμεσα!
Η δημοκρατική παράταξη αυτή που διαχρονικά και διακομματικά έδωσε πάντα την μάχη σήμερα είναι περισσότερο αδύναμη από ποτέ!

Δεν δικαιούμαστε να σιωπούμε ! Δεν μας αξίζει να σιωπούμε!
Θα ξαναστήσουμε την παράταξη όπως έχουμε μάθει να το κάνουμε, όπως το κάναμε τόσα χρόνια! Πόρτα, πόρτα, σπίτι, σπίτι ! Θα βγάλουμε την κοινωνία από το καβούκι της! Θα δημιουργήσουμε την έκρηξη που χρειάζεται για την μεγάλη ανατροπή! Έχουμε δικαίωμα να ονειρευόμαστε και δεν κάνουμε εκπτώσεις στο όραμά μας! Μια κοινωνία χωρίς όραμα είναι μια κοινωνία νεκρή!

Και εσείς φίλοι μου που δαχειρίζεστε την σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ σήμερα αυτό ακριβώς ονειρεύεστε! Μια κοινωνία νεκρή! Μια κοινωνία δέσμια των ΑΝΟΜΩΝ συμφερόντων των αφεντικών σας! Ε λοιπόν δεν είμαστε όλοι ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ σε αυτά τα συμφέροντα!
Όλοι εμείς που αναστήσαμε αυτό τον χώρο και τον κάναμε δυνατό είμαστε εδώ και δεν σας νομιμοποιούμε πια να μιλάτε εξ ονόματος κανενός μας! Η αρχή έγινε! Δεν θα συνεχίσουμε την σιωπή γιατί αυτό θα είναι πια συνενοχή! Ολοι την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, στις 11.00 το πρωί, στο ξενοδοχείο Stanley, στην πλατεία Καραϊσκάκη στο κέντρο της Αθήνας (σταθμός ΜΕΤΡΟ – Μεταξουργείου), για να συζητήσουμε και να συμφωνήσουμε τα επόμενα βήματα μας!
Χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς επωνύμους και συνθηκολογημένους, χωρίς αρχηγούς και παραμάγαζα!
Δεν δικαιούμαστε να σιωπούμε!
Δεν μας αξίζει να σιωπούμε!

4 σχόλια:

  1. Ζήτω η ΠΑκιστανική Σοσιαλ-η-στική Αριστερά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ...ΞΩΦΛΗΜΕΝΟΙ . ΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ...ΤΟΣΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ) ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ...ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΝΩΘΕΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟ ...ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΗΡΗΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλεις νά διαλύσεις ένα κράτος ?? Φτιάχνεις ένα ΠΑ.Σ.Ο.Κ. !!!
    Δοκιμασμένη συνταγή από τούς περιούσιους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ Π.Σ.ΑΡΙ. ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΓΙΑ ΦΑΓΩΜΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών