Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 11, 2012

ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΣΟΥΗΔΙΑ: ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ… ΟΜΟΦΟΒΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ!

Sorskogens
Η είδηση μας έρχεται από την… πολυπολιτισμική Σουηδία, πρότυπο απάντων των «προοδευτικών»: η διοίκηση του ποδοσφαιρικού σωματείου Sörskogens IF απέλυσε όλους τους ποδοσφαιριστές της επειδή προέβησαν σε… ομοφοβικά σχόλια σε βάρος αντιπάλων τους στη διάρκεια πρόσφατου ποδοσφαιρικού αγώνα με την ομάδα Stockholm Snipers, οι ποδοσφαιριστές της οποίας είναι… αδερφές (και μάλιστα… προϊσταμένες)!
Ο.....
(προφανώς «προοδευτικός») πρόεδρος της ομάδας Κέτιλ Τορπ έκανε τις εξής δηλώσεις στον τύπο σχετικά με το θέμα της απόλυσης όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας:
«Η ανοχή μας απέναντι σε....

συνέχεια.......ΕΔΩ
 

10 σχόλια:

  1. Αυτη η ειδηση ειναι τοσο ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ γελοια, που ειναι παντελως αδύνατον να σχολιαστεί επαρκως λεκτικα.
    Καταρχας εβραιοδιεθνιστικα μιασματα συνθηματολογοι, δεν ειναι "φοβια" ειναι ΑΗΔΙΑ, και κατα δεύτερον , δηλαδη πως θα αναφερθούμε ως προς τις πουστρες για να μην προσβληθεί, ο 'ευκΩλα" θιγμένος πρόεδρος ?

    Παντως αυτα ειναι δυνατον να γίνουν λογω της απόλυτης άλωσης ψυχικής και πνευματικης των ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΩΝ, αντι την ιδια στιγμη θα γινει χαμος , η να μην μπορει να κυκλοφορήσει το γελοιο αυτο υποκειμενο που απολύει παιχτες επειδη αποκαλούν τις αδελφες "αδελφες", θα λαβει και τα εύσημα απο το διεθνες στατους κβο και δεν θα ανοιξει ρουθουνι που λεμε.
    Αυτα να τα δουν και να αρχίσουν να πονηρεύονται πολιτικά και οι ιδιοι οι παίχτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την επομενη φορα που θα αποκαλέσει μαζικα η κερκιδα εναν παιχτη "πούστη" καλείται πάραυτα η πολιτικη ορθότητα να τους "απολύσει" απο οπαδους, να τους περασει απο ειδικα σοβιετ δικαστήρια, να στειλει τους μισους σε γκουλακγ, και να απολύσει απαντες απο τις εργασίες τους.
    "Δεν θα περασει η τυραννία και ο φασισμος των μη ανώμαλων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιο "περιούσιο" στοιχείο δεν πιάστηκε στη Βόρεια Ευρώπη Πέπερ γνωρίζεις που κατέληξε και από ποιούς προστατεύτηκε...

    (είχαν δείξει βέβαια δείγματα υποταγής οι "φίλοι" Σουηδοί από τον τριαντακονταετή πόλεμο)

    Για αυτό και η σημερινή Σουηδία είναι "πρότυπο πολυπολιτισμού και πολυφυλετισμού"

    Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει όμως και αντίσταση στην Σουηδία, εχτές έβλεπα ένα καταπληκτικό βίντεο με τους Σουηδούς Εθνικιστές στους δρόμους.
      Έχει αναθαρήσει όλη η Ευρώπη απο την επιτυχία της Χρυσής Αυγής.

      Διαγραφή
    2. Ελβετια, Σοβιετια, και Σουδηια να υποθεσω ετσι?

      Παντως νομίζεις οτι , ο Γουσταύος αδολφος ηταν εν μέρει υποχείριο?

      Διαγραφή
    3. Δύσκολο το ερώτημά σου, που πρέπει να το εξετάσω διεξοδικά καθ' όσον εκείνη την περίδο τα μεναστευτικά ρεύματα των "παριούσιων", από την Ισπανία κυρίως και τη Ρωσία, κατέληγαν στις Πολωνία, Ουγγαρία και Βόρεια Ευρώπη.
      Είναι όμως βέβαιο ότι η συνέχεια των "γουστάβων" υπήρξε πλήρως υποτακτική με όλους τους συνεχιστές από τον 19ο αιώνα και ύστερα να είναι τέκτονες.

      Όσο αναφορά την τότε περίοδο και μόνο η σφοδρότητα με την οποία πολέμησαν την Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία είναι δείγμα χειραγώγησης.

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  4. Τουλάχιστον τους κερδίσαν τους κύναιδους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μιας και ομιλουμε περι ιστορικών θεμάτων, γνωριζεις αγαπητέ οτι οι απαρχές της Εβραιοκρατιας στην Αγγλια ξεκινούν, τουλαχιστον βάσει των ερευνών μου μετα τον "εμφύλιο" και την νικη των εκει κοινοβουλευτικων του Κρομγουελ?
    Θεωρω την εξακρίβωση της περιόδου αυτης κλειδί για την διαπίστωση της πρακτικης επιβολής του σημερινου πολιτικού καθεστώτος διεθνώς, και εντοπίζω εκει την απαρχή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ορθώς το είπες..τέλη 16ου αιώνα κάνουν την παρουσία τους στη Γηραιά Αλβιώνα.
      Τότε ξεκίνησαν και δεν είναι καθόλου τυχαίο που εκείνη την περίοδο μαζικά η ΕΒΡΑΙΟ-ΠΗ χτυπά την Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Οι Εβραιοι με εντολή του Εδουαρδου του πρώτου απο τον 13 αιώνα ειχαν εξοριστεί δια παντός απο την Αγγλια, ξαναγυρίζουν μονον μετα την νικη των κοινοβουλευτικων 350 αργότερα και την συφμωνια του Κρομγουελ με τον Ραβινο Μενασεχ Μπεν Ισραηλ.
      ΟΙ Charles ανήκουν στην δυναστεία των Στιουαρτς της Αγγλιας με την οποια καταφανώς καποιος μυστηριώδης υπόγειος κοινοβουλευτικος κύκλος εχει προβλημα, ο Εδουαρδος ο τριτος τυγχανει Ολλανδος και η Ολλανδια τοτε ειναι η βαση του χρηματοπιστωτισμου της Ευρωπης, με χορηγίες απο Εβραιους της περιόδου οπως ο Antonio Lopez Suasso, και ο Baron Avernes de Gras εισβάλει και καταλαμβάνει τον ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ μετα απο την Μαχη του Boyne.
      Καποιες μετέπειτα αντιδρασεις των Jacobites διαλύονται απο τον ενισχυμένο κυβερνητικό στρατο των Redcoats στο CUlloden, το χρηματιστήριο της περιοδου δέχεται ενισχύσεις απο διάφορους Εβραιους οπως Samson Gideon και η ιδια η κυβέρνηση των George(σειρα βασιλέων της Αγγλιας μετα την πτωση των Στουαρτς) στην οποια οι εβραιοι ηταν παροιμιωδώς πιστοί.
      Απο εκει ξεκινα ο ΒΡΟΜΕΡΟΣ ρολος της Αγγλιας-Βρεταννιας στην ιστορία της Ευρωπης, επισης εκεινη είναι και η περίοδος οπου γινεται και η ένωση των Βρετανικων νήσων στην κοινοπολιτεία, και μεταφερεται μαζι με τον Εδουαρδο τον τριτο το ΚΕΝΤΡΟ του χρηματοπιστωτισμου της Ευρωπης στο Λονδινο απο το ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ.
      Με εξαίρεση την Αμερικανικη ανταρσυα η οποια ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗ και δεν υπάρχει απολυτως καμια συνομοσιολογια σε αυτο, ολοι οι "επαναστάτες" της Αμερικης υπήρξαν Μασόνοι, και δεν ειναι μυστικό , στο Wikipedia να ψαξει κανεις μπορεί να το διαπιστώσει δηλαδη , αλλα και την συμμαχία των Αγγλων με τον μεγαλο Βασιλια, τον Μεγα Φρειδερικο, δεν μπορώ να πω οτι μπορω να συμπαθήσω οποιαδηποτε ενέργεια των Αγγλων ιστορικα ουτε οτι ταυτίζομαι μαζι τους στο οτιδήποτε, στους Ναπολεόντειους πολεμους , στην επέκταση τους την αποικιακή την επιβολη του χρηματοπιστωτισμου στην Ευρωπη την Εβραιολαγνα Βικτωρια και τον βρωμερό τους ρολο στους δυο παγκόσμιους πολέμους, ισως η παρουσα συγκυρία να ειναι η ιστορική θεια δικη που λενε, με την εισβολη των εκατομμυρίων αλλοφύλων ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ η Αγγλια πνεει τα λοίσθια και βρίσκεται μπρος στο χασμα της ιστορικης εξαφάνισης, το μονο κριμα για την απώλεια αυτου του άλλοτε ένδοξου εθνους ειναι οι λιγοστοί αξιοι Ευρωπαίοι λευκοι που την κατοικούν ,τυγχανει να εχω εναν αδελφικο φιλο εκ της Αγγλιας, απο τα αξιολογότερα ατομα που εχω γνωρίσει.
      Τελος θελω να πω για τον τριακονταετη οτι το ζητημα αυτο δεν το εχω μελετησει περα ορισμενων αναγνωσεων βιογραφικων για τον Γουσταυο Αδολφο και την περιοδο του , ενστικτωδως μπορει καποιος να πει οτι ισως κατι να μην παει καλα στην συγκεκριμενη συγκρουση, ο Ροσενμπεργκ δεν προβαινει σε διεξοδικη αναλυση των λογων του τριακονταετους στον Μυθο, η τουλαχιστον δεν ενθυμουμαι να κανει κατι τετοιο, θελω να διαβασω την ιστορια του πολεμου αυτου απο τον Schiller την εχω σε ηλεκτρονικη μορφη.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών