Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 07, 2012

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!! Αναρχικοί κτυπάνε και ληστεύουν στα Εξάρχεια!!

Επίθεση σε έναν άνδρα και μια γυναίκα φωτορεπόρτερ πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο από ομάδα αναρχικών στα Εξάρχεια. Συγκεκριμένα τρεις άγνωστοι επιτέθηκαν εναντίον των δύο φωτορεπόρτερ και αποπειράθηκαν να τους κλέψουν τις φωτογραφικές τους μηχανές, αφού πρώτα τους χτύπησαν. Ο άνδρας ρεπόρτερ κατόρθωσε να ξεφύγει από τον κλοιό των αναρχικών και να γλυτώσει την κάμερά του, ενώ η γυναίκα τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη μηχανή της. Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν απόψε στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια πορείας στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

 Ειδικότερα,
ομάδα αντιεξουσιαστών πέταξε πέτρες εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ, που βρίσκονταν στην οδό Ερμού, κοντά στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Οι αστυνομικοί των ΜΑΤ απάντησαν με περιορισμένη χρήση χημικών και στη συνέχεια οι αντιεξουσιαστές κατευθύνθηκαν προς το κτίριο του πρώην παραρτήματος του Πανεπιστημίου. Σημειώνεται ότι σήμερα πραγματοποιήθηκαν άλλες δύο πορείες στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Πάνω από 50 προσαγωγές έγιναν απόψε στο Βόλο, κατά τα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά την πορεία στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Σύμφωνα με το e-volos.gr, αυτή την ώρα υπό κατάληψη τελεί ο θόλος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Νύχτα έντασης και επεισοδίων βιώνει απόψε και η Ρόδος.

 Οι αστυνομικές δυνάμεις που από νωρίς είχαν παραταχθεί στο κέντρο της Ρόδου, έκαναν περιορισμένη χρήση χημικών σε ομάδα νεαρών η οποία εκσφενδόνισε πέτρες και άλλα αντικείμενα προς το μέρος τους, ενώ ακολούθησε κυνηγητό πέριξ του πανεπιστημίου Αιγαίου. Διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονταν σε πλήρη ετοιμότητα ενώ μεγάλη ένταση επικράτησε στην είσοδο του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στην οδό Δημοκρατίας, όπου οι νεαροί άναψαν τεράστια φωτιά στο κέντρο του δρόμου, κλείνοντας έτσι ουσιαστικά την κυκλοφορία των οχημάτων.

Οι νεαροί, φώναξαν συνθήματα κατά των αστυνομικών, για τον άδικο χαμό του Αλέξη Γρηγορόπουλου και κλιμακώνουν την διαμαρτυρία τους παραμένοντας στον χώρο έξω από το Πανεπιστήμιο.
 Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. Αυτο ειναι το καθεστώς, εαν αναποδογυρίσουν δυο παγκοι ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, με προϊόντα ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ , γινεται μεγα ζήτημα και αναπαράγεται απο τα εβραιοκαναλα ολημερίς με αφιερώματα για τον κακο φασισμο την καλη δημοκρατια, και τους θεσμους του εβραιομπολσεβικοκαπιταλισμου που απειλούνται απο το "αυγο του φιδιου" κλπ κλπ.
    Εαν σπασουν, καψουν ρημάξουν , διαλύσουν την μιση χωρα τα αναρχοκομμουνιστικα καρκινώματα του Σορος,και δολοφονήσουν και κανεναν, θα γινει ενα μικρο θεματακι στα εβραιοκαναλα εν είδει απλης ειδησεογραφικής αναφοράς, ανευ πολιτικα φορτισμένων αφιερωματων , με αφορισμούς ,σχολιασμους αναλύσεις επι αναλύσεων, και διαφορα καθεστωτικά κόπρανα να παρελαύνουν λεγοντας ολοι την θεση τους εκτός του θιγομένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών