Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 20, 2012

Ένας "μακεδόνας" υπέρ των.....εβραίων!!!!

Ο γνωστός πράκτορας - ανθέλληνας Βοσκόπουλος του "ουράνιου τόξου" έδωσε συνέντευξη σε σκοπιανό μέσο όπου και αναφέρθηκε φυσικά στην άνοδο του εθνικισμού στην Ελλάδα, που αποτελεί και τον κύριο λόγο που η σημερινή "ελληνική" κυβέρνηση εκφράζει "ακραίες αντι-σκοπιανές" θέσεις, παρόμοιες με αυτές της Βουλγαρίας, όσο αναφορά την προοπτική ένταξης των Σκοπίων στην Ε.Ε.

Το πιο "γελοίο" όμως της συνέντευξης δεν ήταν τα περί "μακεδονικής μειονότητας" αλλά ο ΦΙΛΟΕΒΡΑϊΣΜΟΣ του Βοσκόπουλου, με αφορμή μια....ταινία!

«Όσον αφορά τους ισχυρισμούς του πρωθυπουργού της Βουλγαρίας κατά των Σκοπίων, σχετικά με την ταινία «Το τρίτο Ημίχρονο» που αναφέρεται σε......
γεγονότα στα κατεχόμενα εδάφη της σημερινής πρώην γιουγκοσλαβικής δημοκρατίας από τη Βουλγαρία. Η Βουλγαρία κατά κανόνα είχε εργαστεί την ναζιστική εποχή για την εξόντωση του εβραϊκού λαού. Ο πρωθυπουργός (της Βουλγαρίας) πρέπει να ντρέπεται που ομιλεί έτσι, σε μια προσπάθειά του να λογοκρίνει την κινηματογραφική τέχνη και θα πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τον εβραϊκό λαό και να μιμηθεί τη συμπεριφορά της Μέρκελ σε αυτό το πλαίσιο», είπε ο Φιλίποφ-Βοσκόπουλος. (echedoros)

Μήπως αυτή η "αγάπη" του Βοσκόπουλου για τον "περιούσιο" λαό εκπορεύεται και από το γεγονός ότι είναι οι "χορηγοί" του ή από τα ιστορικά ντοκουμέντα που δείχνουν ότι οι αγαπημένοι μας "υιοί του Αβραάμ" επιχείρησαν, ιστορικά, πολλάκις να ανεξαρτητοποιήσουν την....Μακεδονία;


1 σχόλιο:

  1. μην απορείτε στα σκόπια διδάσκονται ότι ο Χρηστός ήταν ΄'Μακεδόνας', αυτά που λέει δεν είναι τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών