Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 03, 2012

Δημοσιογράφος των "ΝΕΩΝ" παραδέχεται: "Τους σιχαίνουμαι όλους στα ΝΕΑ"

Mε σχόλιό του στο twitter o εκπαιδευτικός αναλυτής, Χρήστος Κάτσικας, προδιαγράφει την αποχώρηση του από την εφημερίδα τα «ΝΕΑ».

Μάλιστα, ο κ. Κάτσικας χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα για την γραμμή που ακολουθεί η εφημερίδα και εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του με το περιεχόμενου του εντύπου.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Δεν τους αντέχω πλέον στα "ΝΕΑ". Σιχαίνονται αυτά που γράφω, σιχαίνομαι αυτά που... γράφουν. Γυρίζω την πλάτη μου. Κανένας συμβιβασμός. ΤΕΛΟΣ»
newpost 

Δεν θα έχουν βέβαια πρόβλημα να βρουν ΔΟΛ(ιους) συνεργάτες αλλά αν "ξυπνούν" και οι τόσα χρόνια....εκπαιδευόμενοι του κατεστημένου, στην πιο σκληρή του μορφή, τότε υπάρχει μεγάλη ελπίδα για τον τόπο μας...

3 σχόλια:

  1. Και επειδη ομιλούμε περι καθεστωτικών εβραιοκομμουνιστικων δημοσιογραφισκων.
    Ειναι ανοιχτό αυτην την στιγμή το πυορροϊκό εβραιοκουτι στην Σοβιετικη συμμορία του Σκαι, λεγουν οτι υπήρξε στην Λεσβο ενα φυλλάδιο το οποιο ηταν της Χρυσης Αυγής και ελεγε πως στο νοσοκομείο αντι να ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΥΝ Ελληνες ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΥΝ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, και πως εβγαλε ,προφανώς, καταδικαστικη ανακοίνωση η καθεστωτικη ηγεσία με τις γνωστές συνθηματολογίες που νομιζουν οτι πιάνουν, πχ "Χιλτερικες μέθοδοι" λες και ο Φυρερ και η Γερμανια ειχε τους εισβολείς που εχουμε εμεις τοτε, η λες και αυτος ο χαρακτηρισμός δεν ειναι εκθειαστικός αλλα προσβλητικός (μονον για καθεστωτικούς εβραιομπολσεβικο-καπιταλιστες απο οτι φαινεται), πάντως ανέφεραν οτι ο υπεύθυνος της Χρυσης Αυγης το αρνήθηκε , δεν γνωρίζω το γιατι, αλλα αυτου του ειδους οι θέσεις ειναι προφανώς αυτονόητες, εκτος και εαν ο μεσος νεοελληνας προτιμά να μην μπορει να βάλει το παιδι του στο νοσοκομείο, γιατι εχει γεμίσει πακιστανακια, αφγανακια, και καθε λογης εισβολέα αλλόφυλο..
    ΤΕΛΟΣ μαζι τους, απο το καθεστωτικό μιντιακο απόστημα του Σκαι ειχαν ενα Μαρξιστικο ορφανο το οποιο δια μεσω τραυλισμών, και πανικόβλητου βλεματος(ούτε ο ιδιος δεν τα πίστευε αυτα που έλεγε), οτι ο Εθνικσοσιαλισμος ειναι "η ακραία μορφη του συστήματος" ως πιστος παπαγάλος των Σταλινο Μαοικων καθεστωτικων πιθηκανθρωπων,μιλωντας συντόμως για καποιο Γερμανικο "κεφάλαιο" το οποιο ξέχασε να μας αναφέρει οτι στην προκειμένη περίπτωση η "ταξικη αλληλεγγύη" πηγε περίπατο γιατι οι εβραιοκαπτιταλιστες των ΗΠΑ έγιναν αδελφακια στον πόλεμο με τους ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ της σοβιετιας του), και διάφορα αλλα χοιρινά εκει μεσα άφηναν υπονοούμενα για την Χρυση ΑΥγη, την ιδια στιγμή που ολα αυτα γίνονται σε ζωντανή μετάδοση απο την αιχμη του δόρατος της συστημικης προπαγάνδας, με την θαλπωρή και την απόλυτη μοναξιά που τους δινει ενα "στούντιο" και η επιβολή της "δημοκρατικοτηκοτητας" την οποια μανιωδώς τοσα χρονια επικαλούνταν, η οποια απο οτι φαινεται προϋποθέτει την ολοήμερη καθεστωτική κατασυκοφάντηση , επιθεση και λοιδορία ενος κόμματος το οποιο εχει λάβει 7% και στο οποιο δεν δίνουν ποτε βημα για να απαντήσει.
    ΕΥΤΥΧΩΣ που παντως εχουμε το ΠΑΣΟΚ την ΝΔ , την ΔΗΜΑΡ, τον ΣΥΡΙΖΑ και ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΙΝΤΙΑ μαζι με τις ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ που τα στελεχώνουν, να μας ενημερώνουν για το ποσο "συστημική" ειναι η Χρυση ΑΥγη ,και το κατα ποσο και με ποιον τρόπο θα πρεπει να πολεμηθεί ετσι ωστε να διασωθεί η "αντισυστηιμικοτητα" και "αντικαθεστωτικοτητα"την οποία πρεσβεύουν.

    ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΤΑ ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ

    ΥΓ οι πρωτοι στοχοι μιας ενδεχόμενης εθνικης επανάστασης θα πρεπει να ειναι οι δημοσιογραφισκοι.
    Η οργη πλέον ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέπερ ο "αιώνιος εχθρός" έχει 2 τεράστια όπλα..
      Το νόμισμα και τα ΜΜΕ.
      Αν χάσει το ένα σε μια Εθνική Επανάσταση θα τελματώσει την επιρροή του και την κίβδηλη ηγεμονία του στο Έθνος.

      Είμαι πεπεισμένος και το γράφω πολύ συχνά ότι θα πρέπει οι Έλληνες να σπάσουν και να πευάξουν τα χαζοκούτια, να διαβάσουν αρχικώς βιβλία και στη συνέχεια εκτός από ιδεολογικοί κήρυκες να γίνουν αγωνιστές του δρόμου.

      Ένας τέτοιος συνδυασμός θα γίνει άτρωτος λόγω και της εξ'ορισμού ανώτερης φυσικής δύναμης κάποιου που πρεσβεύει αρχές Εθνικιστικής κοσμοθέωρησης.

      Υ.Γ.
      Δεν μπορώ να απαντήσω για τα σιωνιστικά μιάσματα του κάθε ΜΜΕ γιατί δεν τους παρακολουθώ, παρά ελάχιστα, και όταν πρέπει να κάνουμε και εμείς την προπαγάνδα μας.

      Υ.γ.2
      Συμφωνώ με το υστερόγραφό σου

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  2. Χάρης Κάτσικας είναι ένας φανατικός κομμουνιστής, προφανώς έχουμε ένα ενδοκομμουνιστικό επεισόδιο περί της πορείας του νέου ΚΚΕ, που κυκλοφορεί με το ψευδώνυμο ΣΥΡΙΖΑ.
    Οι πρώην πράκτορες των εβραιομπολσεβίκων μετετράπησαν σε πράκτορες των εβραιοκαπιταλιστὠν της Ουάσιγκτων και της Μέκκας του Ιουδαϊσμού, Ν.Υόρκης.
    Καθόλου τυχαίο που οι μπολσεβίκοι της ΔΗΜΑΡ όργάνωσαν πάρτυ στην ελληνοαμερικανική ένωση, γνωστο στέκι και παράρτημα της CIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών