Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 11, 2012

Επιστολή πρώην ψηφοφόρου του Καμμένου στο blog μας: "Ο Βασιλιάς είναι γυμνός...Ελπίζω μόνο στη Χρυσή Αυγή"

Αποφασίσαμε να αναδημοσιεύσουμε επιστολή που λάβαμε από αναγνώστη blog μας, που ισχυρίζεται ότι αποτελεί πρώην ψηφοφόρο - ενεργό μέλος του κόμματος του Καμμένου. Οι καταγγελίες που ανέφερε δεν έφερναν μαζί τους και τις απαραίτητες αποδείξεις και επιλέξαμε να τις...λογοκρίνουμε.
Κρατήσαμε όμως την ουσία της επιστολής.

Τον αρχικό φόβο που έγινε καχυποψία. Την καχυποψία που έγινε περιέργεια. Την περιέργεια που έγινε προσδοκία. Και την προσδοκία που τώρα γίνεται προσμονή.

Προς ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ,

Είμαι αναγνώστης του blog εδώ και....
μεγάλο χρονικό διάστημα. Για να ακριβολογώ διαβάζω το blog από τον περασμένο Φεβρουάριο όταν και πρωτοείδα τα αποτελέσματα σας για την Α' Αθήνας που έδειχναν την απότομη άνοδο της Χρυσής Αυγής, χωρίς όμως να γίνει κάποια αναφορά από τα μεγάλα ΜΜΕ.

Είμαι 29 χρονών, κάτοχος μεταπυτχιακού και προσφάτως άνεργος, καθώς η επιχείρηση που εργαζόμουν, στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, αναγκάστηκε να απολύσει προσωπικό, λόγω αδυναμίας πληρωμών και χρεών που είχε σε τράπεζες.

Όλο το προηγούμενο διάστημα με θέρμη υποστήριζα την προσπάθεια των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και συγκεκριμένα του αρχηγού της Πάνου Καμμένου, θεωρώντας ότι δίνουν έναν τίμιο αγώνα κατά της διαπλοκής και της διαφθοράς.
Γνώριζα πως τα πολιτικά και μη πρόσωπα που απαρτίζουν το συγκεκριμένο κόμμα, και όχι κίνημα όπως κακώς λέγεται, με κάποιον τρόπο ήρθε σε αυτούς το Άγιο Πνεύμα ή ξύπνησε η Ελληνική ψυχή τους, και ξεκίνησαν έναν όμορφο αγώνα για την ανεξαρτησία της Ελλάδος.

Όπως είναι φυσικό κατά τη διαδρομή προς τις εκλογές και λίγο μετά όλα κυλούσαν ήρεμα.
Φαινομενικά υπήρχε ομόνοια (έχω συμμετάσχει σε συνεδριάσεις της νεολαίας αλλά και παρακολουθήσει πολλές πολιτικές ομιλίες των στελεχών) αλλά καμία ουσιαστική δράση.

Θα εξαιρέσω μονάχα την επίσκεψη στη γερμανική πρεσβεία την ημέρα της έλευσης της φράου Μέρκελ.

Παράλληλα, λοξοκοίταζα συνεχώς και προς τους...."ναζί", όπως πολλάκις μας ανέφεραν τα στελέχη του κόμματος σε συγκεντρώσεις μας, κυρίως μέσω των blog αλλά και τους επίσημου site.
Για έναν νέο άνθρωπο που το "αίμα του βράζει" και χτυπά δυνατά η ελληνική καρδιά ήταν βέβαιο που θα τον συγκινούσαν οι δράσεις, τα σύμβολα, τα λάβαρα και τα συνθήματα των "φασιστών".

Εκεί που όμως έπαιρνα την απόφαση να κάνω το μεγάλο βήμα και να μάθω από πρώτο χέρι τι εστί "Χρυσή Αυγή" κάποια αόρατη δύναμη με σταματούσε.
Ακόμη δεν το έχω αποδόσει κάπου, αλλά υποψιάζομαι πως η προπαγάνδα είναι η κύρια αιτία αλλά και η ελλειπής γνώση για την ποιότητα των ατόμων που απαρτίζουν το κίνημα σας.

Από σήμερα και μετά τις συνεχείς καταγγελίες και τον αλληλοσπαραγμό που βιώνει το κόμμα που υποστήριξα, με εκατέρωθεν απειλές και ύβρεις, διαπίστωσα την ωμή αλήθεια.
Αυτή που μου έκρυβαν τόσο καιρό οι κορώνες του "πατριωτισμού" και της "εθνικής υπερηφάνιας" (φράσεις που συνήθιζα να ακούω και να επαναλαμβάνω σε καθημερινή βάση από και σε ομοϊδεάτες μου)

Ο "Βασιλιάς όμως είναι γυμνός", κατά τη λαϊκή ρήση αλλά μου έδωσε το δικαίωμα να απελευθερωθώ από δεσμά.
Να αναζητήσω ποιός πραγματικά είναι αυτό που είναι αντισυστημικός, ποιός δεν παίζει παιχνίδια σε βάρος της πατρίδας μου, ποιός τελικά θα μπορούσε να μας ξανακάνει ένα Έθνος μεγάλο.

Στο μόνο που προσβλέπω πια είναι μια Εθνική Επανάσταση που θα έχει πολιτικό φορέα να την καθοδηγεί, καθώς δεν είμαι οπαδός του...αυτοματισμού, ευελπιστώντας πως αυτή τη φορά ότι οι προσδοκίες μου δεν θα διαψευστούν.

7 σχόλια:

  1. Μπραβο,για την ειλικρινεια σου!
    Ειναι πολλοι σαν και εσενα που αναρωτιουνται και ψαχνονται.
    Μεχρι στιγμης η Χρυση Αυγη ειναι ο μονος χωρος που ειναι πιστος στις αρχες του, και δεν μας εχει απογοητευσει σε κανενα τομεα.
    Ειναι η μεγαλη ευκαιρια που δινεται στην πατριδα μας να ενωσει τα παιδια της που νοιαζονται γι αυτη!
    Ειναι εντυπωσιακος ο τροπος που ξεσκεπαζονται οι παντες και τα παντα και πλεον μεσα σε συντομοτατο χρονικο διαστημα.
    Κανεις πλεον δεν θα εχει τη δικαιολογια "δεν ηξερα"
    Ολοι μαζι λοιπον, μια γροθια για της πατριδας μας τη λευτερια!
    ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το e-republik είναι ένα online browser game στρατηγικής. H e-Ελλάς έχει στην κατοχή της εδάφη από 3 Ηπείρους Τα e-Σκόπια και η e-Βουλγαρία, έχουν ανοίξει διπλό μέτωπο πολέμου κατά της e-Ελλάδος για να μας κατακτήσουν Εσύ θα μείνεις αμέτοχος; Πάρε μέρος στην μάχη! Υπερασπίσου την e-Ελλάς! http://www.erepublik.com/en/referrer/MakisSafosTsetsenoglou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δε πα να πνιγείς κυρ μάκη μας με το παιχνιδάκι σου.

      Διαγραφή
  3. Δεν έχω κανέναν λόγο να αμφισβητήσω την ειλικρίνεια και την γνησιότητα της επιστολής αυτής.

    Έχω να πω στον Συνέλληνα συντάκτη της τα εξής :

    Αγαπητέ φίλε, εγώ είμαι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από το 1993.

    Σε διαβεβαιώνω ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λέει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια και σήμερα με αυτά που έλεγε και τότε.

    Εκείνη την εποχή άνοιξαν τα σύνορα της Ελλάδας και άρχισαν να συρρέουν οι λαθρομετανάστες.

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν η ΠΡΩΤΗ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ φωνή που από τότε φώναζε για τις ολέθριες συνέπειες της λαθρομετανάστευσης.

    Τότε όμως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν απλώς μια παρέα μερικών εκατοντάδων "γραφικών", και κανείς δεν έδινε σημασία σε μερικούς "γραφικούς φασίστες".

    Σήμερα όμως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δικαιώνεται απόλυτα σε όλες τις προβλέψεις που είχε κάνει τότε.

    Δεν είμαστε προφήτες ούτε μάγοι. Απλώς έχουμε ως οδηγό την Ιδεολογία μας, που είναι η μόνη φυσική Ιδεολογία του Έλληνα, δηλαδή ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.

    Τα 40 χρόνια ιδεολογικής τρομοκρατίας και πλύσης εγκεφάλου της αριστεράς έκαναν τους νεοέλληνες να ντρέπονται για την καταγωγή τους και για την Εθνική τους υπερηφάνεια, για να μην τους πουν "ρατσιστές" και "φασίστες".

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έσπασε αυτό το ταμπού, έφτυσε στα μούτρα την "πολιτική ορθότητα" των ψευτοπροοδευτικών και έφερε τον ιδεολογικό θάνατο της "μεταπολίτευσης".

    Αυτή είναι η μεγάλη ιδεολογική και αξιακή προσφορά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, και είμαι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που έζησα αυτή την διαδρομή από τα πρώτα της βήματα.

    ΝΑΙ, είμαστε ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ !

    ΝΑΙ, εάν το να υπερηφανευόμαστε για την καταγωγή μας και να θέλουμε την Ελλάδα για τους Έλληνες είναι "ρατσισμός", τότε είμαστε ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ !

    ΝΑΙ, διεκδικούμε τις ΑΛΥΤΡΩΤΕΣ Πατρίδες του Ελληνισμού και ονειρευόμαστε την Μεγάλη Ελλάδα, σε πείσμα των καιρών !

    Άκουσες ποτέ τίποτε από τα παραπάνω στους ΑΝ.ΕΛ αγαπητέ μου φίλε ;;

    Δεν νομίζω !

    Σε συμβουλεύω να επισκεφτείς την πλησιέστερη Τ.Ο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην περιοχή σου, να ενημερωθείς για την Ιδεολογία μας και να συζητήσεις με τους Συναγωνιστές για όλα τα θέματα που σε απασχολούν.

    Πίστεψέ με, θα διαπιστώσεις αμέσως ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι απλά ένα άλλο κόμμα, αλλά ένας ΣΤΡΑΤΟΣ, μια ΦΑΛΑΓΓΑ από ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ όπου οι έννοιες ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΙΜΗ, ΑΓΩΝΑΣ γίνονται πράξεις και όχι κούφια λόγια.

    Και φυσικά, καθημερινός Αγώνας στο ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ και όχι ..."επαναστάσεις" στο twitter !!

    Για τον Καμμένο το μόνο που θα πω - και το είχα πει από την αρχή - είναι η φράση του λαού μας :

    Ανεμομαζώματα, διαβολοσκορπίσματα !

    Πάρε και όσους άλλους φίλους έχεις και ελάτε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, να πυκνώσουμε τις τάξεις των Εθνικιστών !

    ΠΑΤΡΙΔΑ - ΤΙΜΗ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Τα 40 χρόνια ιδεολογικής τρομοκρατίας και πλύσης εγκεφάλου της αριστεράς έκαναν τους νεοέλληνες να ντρέπονται για την καταγωγή τους και για την Εθνική τους υπερηφάνεια, για να μην τους πουν "ρατσιστές" και "φασίστες".

      Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έσπασε αυτό το ταμπού, έφτυσε στα μούτρα την "πολιτική ορθότητα" των ψευτοπροοδευτικών και έφερε τον ιδεολογικό θάνατο της "μεταπολίτευσης".

      Αυτή είναι η μεγάλη ιδεολογική και αξιακή προσφορά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, και είμαι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που έζησα αυτή την διαδρομή από τα πρώτα της βήματα.

      ΝΑΙ, είμαστε ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ !"


      Άψογος, τι άλλο μπορώ να πώ!

      Διαγραφή
  4. ΥΓ - Προς τον Συναγωνιστή διαχειριστή :

    Συναγωνιστή, παρακαλώ εάν θέλεις να βάλεις την παραπάνω απάντησή μου ως ξεχωριστή ανάρτηση στο blog.

    Είμαι σίγουρος ότι πολλοί απογοητευμένοι ψηφοφόροι του Καμμένου ψάχνονται και θα την διαβάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω εχω να πω, πως το να απολογείσαι για το οτιδηποτε στα φτυσίματα του Μαο του Σταλιν και του Τροτσκυ ειναι επιεικώς ΑΣΤΕΙΟ.
    Η βαση ενος έθνους ειναι η ΡΑΤΣΑ η ΦΥΛΗ , οποτε ΣΑΦΩΣ και είμαστε και ρατσιστες και φυλετιστες οχι απλά δεν απολογούμαστε εμεις που ψηφίζουμε ΧΑ αλλα το διαφημίζουμε, εγω τουλάχιστον δεν θεωρω ιδεολογικο συγγενή μου εναν που ομιλει περι "πατρίδος" και δεν είναι ρατσιστής, δεν εχει καμια σχέση με εθνική κοσμοθεαση .
    Ειναι κριμα άτομα να χάνονται απο τον εθνικό αγώνα γιατι κοινοβουλευτικοί πολιτικάντηδες με πορεία 30 ετων στο καθεστως αποφάσισαν να φορεσουν τον "μανδύα" του εθνικοφρονα εν μια νυκτί και να μαζέψουν οσους μπορουν απο συγκεκριμένη πολιτική παράταξη , οπως ειναι αυτη της ΧΑ την οποια πιστεύω οτι και ο πλεον απολιτικός μαζανθρωπος θα πρεπει να εχει καταλάβει ηδη οτι οι καθεστωτικοί τρεμουν και πολεμούν μετα μανίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών