Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 06, 2013

Ο "περιούσιος" Σαρκοζύ το 2008..."Θα επιβάλλουμε την φυλετική επιμειξία"

Παρακάτω θα δείτε ένα απόσπασμα από μια ομιλία που έδωσε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί* στις 17 Δεκεμβρίου 2008 για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ecole Polytechnique στο Palaiseau (Παλεζώ).
Το απόσπασμα της εξαιρετικά απειλητικής ομιλίας του Σαρκοζί επικεντρώνεται στην υποχρέωση της Γαλλίας να γίνει μια «μικτή» (ή σύμμικτη ή ανομοιογενής) χώρα – η γαλλική λέξη “métissé”. Το ρήμα "métisser" θεωρητικά σημαίνει να αναμίξετε αίμα ή να διασταυρώσεις τα είδη, αλλά μερικές φορές χρησιμοποιείται πιο χαλαρά εννοώντας μείγμα πολιτισμών. Ο Σαρκοζί χρησιμοποιεί τη λέξη, ή μια μορφή της, τουλάχιστον 7 φορές στα πρώτα λίγα δευτερόλεπτα του βίντεο. Είτε αναφέρεται στην ανάμειξη του αίματος ή απλώς στην καταστροφή της γαλλικής κουλτούρας, φέρνοντας εχθρικούς - προς την κουλτούρα της Γαλλίας - αλλοδαπούς, είναι αδύνατο να...... αποφευχθεί το γεγονός ότι ο άνθρωπος αυτός λέει στο γαλλικό λαό, με ξεκάθαρο απειλητικό τρόπο, ότι πρέπει να αναμειχθούν οπωσδήποτε.
Η γαλλική λέξη "métissage" σημαίνει «επιμειξία» ή «διασταύρωση» ή «φυλετική ανάμειξη» και άλλους παρόμοιους όρους. Αν και δεν μεταφέρουν οι λέξεις αυτές πάντα το σωστό νόημα. Η «διασταύρωση» ακούγεται πολύ επιστημονική, όπως όταν οι αγρότες διασταυρώνουν καλλιέργειες. Η "επιμιξία" είναι πολύ τεχνική και αναφέρεται σε γάμο.
«(...) Ο στόχος είναι να ανταποκριθούμε στην πρόκληση της "επιμειξίας" ("métissage") - της πρόκλησης της "επιμειξίας" που αντιμετωπίζουμε τον 21ο αιώνα. Με την πρόκληση της "επιμειξίας", η Γαλλία ήταν πάντα εξοικειωμένη και αντιμετωπίζοντας την πρόκληση της "επιμειξίας" η Γαλλία παραμένει πιστή στην ιστορία της. Επιπλέον, είναι η συγγένεια αίματος που έχει προκαλέσει πάντα το τέλος των πολιτισμών και των κοινωνιών».
Προσέξτε ότι στην παραπάνω πρόταση μιλά για φυλετική ανάμειξη του ΑΙΜΑΤΟΣ των συμπατριωτών του με αλλοδαπούς (και ξέρουμε ότι μιλώντας για αλλοδαπούς, αυτοί δεν είναι οι Σουηδοί ή οι Ιταλοί...).
Επίσης, μιλώντας για την ιστορία της Γαλλίας ότι ήταν πάντα "métissée", παραποιεί την ιστορία, καθώς προσπαθεί να εξισώσει την ανάμειξη των Φράγκων, Λατίνων και Κελτών με την ανάμειξη των λευκών με τους μαύρους ή των Ευρωπαίων με τους Βορειο-Αφρικανούς μουσουλμάνους. (Κάτι ανάλογο συμβαίνει στην πατρίδα μας, που κάποιοι εξισώσουν τους Έλληνες πρόσφυγες της Μ. Ασίας και του Πόντου με τους τριτοκοσμικούς λαθρομετανάστες, για να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό και να τον ενοχοποιήσουν που διαμαρτύρεται για την επιβαλλόμενη «πολυπολιτισμική» βαβυλωνία).
Το ανατριχιαστικό είναι ό τι ο Σαρκοζί απειλεί τους Γάλλους: «Κυρίες και κύριοι, αυτό είναι το τελευταίο πράγμα: Αν η δύναμη της δημοκρατικής θέλησης δεν λειτουργήσει, θα χρειαστεί η Δημοκρατία να καταφύγει σε ακόμα πιο βίαιες μεθόδους».
«Αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή. Η διαφορετικότητα στη βάση της χώρας θα πρέπει να αντανακλάται με την ποικιλομορφία στην κεφαλή της χώρας».
«Δεν είναι μια επιλογή. Είναι μια υποχρέωση. Είναι επιτακτική ανάγκη. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, ρισκάροντας  να βρεθούμε αντιμέτωποι με σημαντικά προβλήματα».
«Θα πρέπει να αλλάξουμε και γι’ αυτό θα αλλάξουμε».
Ο γαλλικός λαός σίγουρα δεν είχε εκλέξει τον Σαρκοζί για να αλλάξει το DNA της χώρας.
Δείτε το βίντεο: Υπότιτλοι:serreosoo8
 
συνέχεια με το βίντεο στον Κόκκινο Ουρανό και τις αποδείξεις για την "περιούσια" καταγωγή(another happy accident;!) του πρώην Γάλλου Προέδρου

Νικολά Σαρκοζί (2008): Θα επιβάλλουμε φυλετική επιμειξία! (video)

9 σχόλια:

  1. Για φαντάσου τώρα να αναλάβει ο 100% εβραίος υποψήφιος την διακυβέρνηση της Γαλλίας. Αφού αυτός ο κατά 50% αποκάλυψε με τον πιό αυθάδη τρόπο τα σατανικά του σχέδια. Τελικά φαίνεται ότι η Λιβύη και το Μαρόκο θα αντικαταστήσουν τους Γαλάτες και τους κέλτες όπως αντικατέστησαν τους Βρετανούς οι Γερμανοσάξονες το 450 μ.χ.Γειά σου πολυ-πολητισμένη Βάρβαρη Ευρώπη.Πάρτετε τα ρέστα σας τώρα, παιλοκανίβαλοι που ορμήσξατε να κατασπαράξετε την Ελλάδα. Αφήστε τα bonzour τα mersi,τα ..morning,τώρα θα λέτε salam al ekum..allah akbar kai οπισθογεμείς συνευρέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητε διαχειριστη
    διαπραττεις μεγαλο ατοπημα οταν ανεβαζεις αναρτηση με θεμα τους απογονους των Χριστοκτονων οβριων και τους τροπους που υπονομευουν τα Εθνη (τα οποια τους φιλοξενουν) χωρις να ανεβαζης το κατωθι αδιαφιλονικητα αποδεικτικο στοιχειο.

    http://www.youtube.com/watch?v=8oe9hokZizM



    Πατρικιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέσω των τραπεζών οι περιούσιοι ελέγχουν το χρήμα (ως ιδιοκτήτες)
      Μέσω της θρησκείας οι περιούσιοι ελέγχουν το συναίσθημα - φόβο
      Μέσω Μαρξισμού οι περιούσιοι ελέγχουν την εργατική τάξη δηλαδή, την παραγωγή μιας χώρας.
      Ας γινουν επιτελους γνωστα αυτα μπας και ξυπνησουν οι Ελληνες απο το αιωνιο υπνωτισμο τους που τον επιβαλουν μεσω ελεγχου συνειδητού /υποσυνείδητου.

      Διαγραφή
    2. Για τα αλλα σωστος.

      Αλλα οι απογονοι των Χριστοκτονων μεσω Θρησκειας δεν ελεγχουν τιποτα.
      Τουναντιον!
      Πολεμουν λυσσωδως αμεσα και εμμεσα τον Χριστιανισμο και τον Ελληνισμο γιατι ξερουν πολυ καλα οτι ειναι ο μοναδικος τους εχθρος.

      Διαγραφή
    3. Πατρίκιε καλή χρονιά (δεν τα έχουμε πει από ότι θυμάμαι..)
      Εν μέρει έχεις δίκιο, αλλά το βίντεο το έχω βάλει πάρα πολλές φορές..
      Θεωρώ δεδομένο για τον συχνό αναγνώστη του blog ότι έχει καταλάβει την παρασιτική, καρκινωματική τακτική των εβραίων εντός των Εθνών

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
    4. Καλη Χρονια φιλε μου και καλη Λευτερια στην Πατριδα μας!

      Συνεχιστε τον αγωνα για την Πατριδα απο οποιο μετεριζι μπορειτε μεχρι της τελικης ΝΙΚΗΣ.

      Πατρικιος

      υγ
      Εχε υπ οψιν σου οτι κανουν βολτες απ τα μπλογκς αρκετοι μη ψαγμενοι. Οποτε καλο ειναι να βλεπουν ΠΟΙΟΙ ειναι οι πραγματικοι εχθροι του Ελληνισμου και της Ανθρωπωτητας γενικοτερα.

      Διαγραφή
  3. Καποτε πρεπει να δουμε την αληθεια καταματα με την διεισδυση των περιουσιων ακομα και στην ορθοδοξια μας και αυτο δεν εχει να κανει σε καμια περιπτωση με τον Χριστο μας.
    ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
    1. Την Χανουκά φροντίζουν να τιμούν δια κομματικού αντιπροσώπου οι κοινοβουλευτικοί μας «εθνοπατέρες».
    2.  Η Ορθοδοξία και η ελληνική Εκκλησία, εορτάζει κι αυτή το συγκεκριμένο ιστορικό γεγονός την 1η Αυγούστου, τιμώντας, όχι βέβαια τον Έλληνα Αντίοχο, αλλά τους Εβραίους « Αγίους Μακκαβαίους» καθώς και την μητέρα τους Σολομονή, ακόμα και τον διδάσκαλό τους Ελεάζαρο
    [σύμφωνα με επίσημες διαδικτυακές χριστιανικές σελίδες (οι οποίες όμως πέφτουν σε αντιφάσεις), οι 7 αδελφοί Μακκαβαίοι πιστοί στον Θεό, βασανίστηκαν φρικτά και εκτελέσθηκαν από τον βάρβαρο, κακό Έλληνα βασιλιά γιατί δεν έφαγαν από τα απαγορευμένα φαγητά που τους πρόσφερε (!!!;;;). Τα συμπεράσματα δικά σας…]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ ανώνυμε 11:47/6-1-013 πολύ σωστή η επισήμανσή σου όσον αφορά την διείσδυση των υιών του σατανά μέσα στην ορθοδοξία. Αυτό συνέβη είτε μέσω των φανερών μασονικών στοών,ή των κρυφών μέσω των πατριαρχείων,είτε μέσω της Ουνίας, είτε και ακόμη από τους Ορθόδοξους χειροτονημένους Ιουδαίους Ιερείς,οι οποίοι ουδέποτε αλλαξοπίστησαν,αλλά έδρασαν και και εξακολουθούν την δράση τους ως πεμπτοφαλαγγίτες.Ακόμη και από άθεους Θεολόγους. Ένα παράδειγμα μόνο θα σας δώσω για να καταλάβετε το πόσο επηρεάζουν την Ορθοδοξία μέσω του Υπουργείου παιδείας και Θρησκευμάτων (Αλήθεια πόσα θρησκεύματα διδάσκονταν στα σχολεία της Χώρας μας;).Έχουν αφαιρέσει από την Παλαιά Διαθήκη και συγκεκριμένα από το τελευταίο Κεφάλαιο του Προφήτη Ζαχαρία εδ.13,αν θυμάμαι καλά,δτο οποίο εκδηλώνονταν το άσβεστο μίσος εναντίων του Ελληνισμού. Το συγκεκριμένο εδάφιο υπάρχει σε παλαιότερες εκδόσεις της Αγίας Γραφής,όχι όμως σε καινούργιες. Έπειτα πάρτε παράδειγμα σήμερα ποιόν έχουμε Οικουμενικό Πατριάρχη: Τον μεγαλύτερο εχθρό της Ορθοδοξίας τον τουρκόσπορο Σατανιστή Σιωνιστή Βαρθολομαίο. Δέστε φωτογραφίες από την συγκέντρωση όλων των σιωνιστών στην Πρωτεύουσά τους Αστανά του Καζακστάν. Δέστε και ποιόν μουγκό, κουφό,τυφλό,άοσμο και άγευστο έχουμε Αρχιεπίσκοπο. Υπάρχει Ορθοδοξία γιατί υπάρχει Ο Βασιλεύς και Κύριος μας ο Ιησούς Χριστός , οι απλοί αγράμματοι Ιερείς και ο απλός λαός του, με όσα στραβά και αν κάνει με όλα του τα κουσούρια,δεν παύει να είναι ο λαός του Τριαδικού Θεού.Έθνος άγιον Βασίλειον Ιεράτευμα. Γνωρίζουμε την Ιστορία μας περισσότερο απ' ότι νομίζει το μισητό αυτό Έθνος του διαβόλου. Γνωρίζουμε ποιός έστρεψε δόλια τον Ξέρξη εναντίων των Ελλήνων,όπως γνωρίζουμε ποιός έστρεψε τον Νέρωνα κατά των Χριστιανών,ποιός δημιούργησε την θρησκεία του Μίθρα και ποιός δημιούργησε την Ισλαμική Θρησκεία και για ποιόν λόγο.Τώρα βλέπουν ότι οι λαοί άρχισαν να ξυπνούν,βλέπουν το χώμα να χάνεται κάτω από τα πόδια τους και άρχισαν την ολομέτωπη επίθεσή τους εναντίων του Χριστιανισμού και του Ελληνισμού προτίστως, απροκάλυπτα μέ όλα και όσα μέσα διαθέτουν. Τώρα όμως δεν θα υπάρχει κανείς για να κρύψει τους δήθεν αθώους κυνηγημένους,απ'όλους τους λαούς της γής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητε Λεωνιδα,(ειμαι ο 11:47,6/1/2013)
    Καταπελτης τα οσα λες συναγωνιστη.
    Η εποχη των ψευδοπροφητων (παπαγαλακια δημοσιογραφοι,οικονομολογοι,πολιτικοι κλπ) προετοιμαζουν την ελευση του ανομου.
    ΕΞεγερθητι λοιπον πνευματικα και σωματικα.

    Ευχες σ'ολους τους Ελληνες συναγωνιστες για καλη λευτερια.

    Δυνατα &Ελληνικα παιδια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών