Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2013

Ποιά Ελλάδα και ποιό Έθνος, όταν υπάρχει ο...Μαμωνάς!! Δημάρας σε Καμμένο: "Μου χρωστάς 225.000 ευρώ!!!!!!!!!!!!!)

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τέτοιους "πατριώτες" ψήφισες.....ελληνάρα! που νομίζεις ότι κάνεις έτσι εθνοαπελευθερωτικό αγώνα από τα δεσμά των τοκογλύφων...


Καταγγέλλει ο Δημάρας τον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι του χρωστάει 225.000 ευρώ
 


Νέα εσωκομματική ένταση προέκυψε στους Ανεξάρτητους Ελληνες αφού ο Γιάννης Δημαράς έστειλε αναφορά στον οικονομικό εισαγγελέα και διεκδικεί χρήματα για την συνεργασία του με τον Πάνο Καμμένο.
Με την αναφορά του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Αρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά στον οικονομικό εισαγγελέα ζητείται η διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών του κόμματος των ΑΝΕλ για......
τη μη τήρηση ως τώρα της συνεργασίας των δύο κομμάτων και τη μη απόδοση 225.000 ευρώ στο Αρμα Πολιτών, όπως είχε συμφωνηθεί.
Ως απόδειξη ότι υπήρχε συμφωνία μεταξύ των δύο ανδρών να μοιραστούν την κρατική επιχορήγηση ο εκπρόσωπος Τύπου του Αρματος Πολιτών Πάρις Στανωτάς αναφέρει κατάθεση 20.000 ευρώ στις 13 Ιουνίου 2012 του οικονομικού διευθυντή των ΑΝΕΛ στον προσωπικό λογαριασμό του Γιάννη Δημαρά, κάτι που φαίνεται και σε πρωτοκολλημένη επιστολή του κόμματος.
Παράλληλα, καταγγέλει τους ΑΝΕΛ για «συνεχείς παλινωδίες και έωλες δικαιολογίες» καθώ ςκαι ότι αποφεύγει σκοπίμως την συμφωνηθείσα καταβολή της αναλογίας των επιχορηγήσεων. Η συνειδητή, όπως λέει, άρνηση του κόμματος του Πάνου Καμμένου να αποδώσει το απαιτούμενο ποσό αποτελεί ποινικό αδίκημα.
πηγή

1 σχόλιο:

  1. Καμαρώστε τους,δοξάστε τους,και νιώστε εθνικά υπερήφανοι, ώ Έλληνες ψηφοφόροι! Δέστε τι CAMORA ψηφίσατε. Τον τίμιο και ηθικό Γιαννάκη,και τον άλλο μπουμπούκο Παναγιώτη.Κάτω π' το τραπέζι οι συμφωνίες για την κονόμα τους.Τώρα άρχισε ο σκυλοκαβγάς αφού δεν τα βρήκανε στην μοιρασιά,εσύ πλήρωνε μα.....Έλληνα και νιώσε ανεξάρτητος. Σήμερα υπέβαλε και μήνυση κατά της Τρόϊκας, ο εκπρόσωπός του μπουμπούκου ο κ. Κουϊκ. μα κύριε Τέρενς γιατί ποιόν νομίζετε ότι κοροϊδεύετε; Αυτοί την "δουλειά" τους κάνουν,οικονομικοί δολοφόνοι είναι οι άνθρωποι,όπως και οι εδώ αντιπρόσωποί τους. Αυτούς εδώ γιατί τους εξαιρείτε,δεν κατάλαβα. Ετούτοι, οι καλές αδελφές του ελέους είναι. Και έπειτα περιμένετε να τους δικάσει ποιός; Το Σιωνιστικό δικαστήριο; Μα αυτό στήθηκε για να δικάζει Χριστιανούς Ορθόδοξους Πατριώτες Εθνικιστές,όπως ο Ελευθέριος Μιλόσεβιτς, Ο Κάραντζιτς κ.λ.π., ενώ ο δολοφόνος ισλαμοφασίαστας αρχηγός του UGK, εθεωρήθη αθώα περιστερά,μητέρα Τερέζα κι αυτός. Εξ' άλλου, έχουν προηγηθεί πρίν από ένα χρόνο, οι μηνύσεις των δύο Κυριών (Μητέρας και κόρης) Γερετσίδου, κατά του don jeefry Mineiko για γενοκτονία,ίδια περίπτωση και τι έγινε; Στου κουφού την πόρτα,πάρε την πόρτα και φύγε. Όλα κύριοι είναι μια καλοστημένη μεγάλη απάτη, εις βάρος των λαών και όπως είπε και ο Άγγλος Ευρωβουλευτής και Φιλέλλην κ. Φάραντς, η Ε.Ε.είναι όλη μιά απάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών