Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 18, 2013

Υπάρχει γυναίκα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που εργάζεται σε εταιρεία συμβούλου του Πρωθυπουργού;

Εδώ και μέρες ο Σπύρος Καρατζαφέρης μιλούσε για τη γυναίκα ενός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, δουλεύει στην εταιρία του συμβούλου του πρωθυπουργού Σταύρου Παπασταύρου. Σήμερα λοιπόν, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε το όνομα αυτού του βουλευτή.
Συγκεκριμένα είπε ο κος Καρατζαφέρης: «Μέσα στην εταιρία του κ. Παπασταύρου υπάρχει η γυναίκα ενός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Ποια είναι αυτή η κυρία; Λέγεται...... Ελένη Νικολαΐδη. Η κ. Νικολαΐδη είναι δικηγόρος, γεννήθηκε το 1971 και έχει σπουδάσει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο νομική. Ποιός είναι όμως ο σύζυγός της; Είναι ο κ. Τατσόπουλος»,είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως φτάνει στο αυθαίρετο συμπέρασμα ότι πρόκειται για... μεγάλη σύμπτωση μιας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αναφέρεται καθόλου στον κ. Παπασταύρου και στα όσα έχουν δει τελευταία το φως της δημοσιότητας για την εμπλοκή του ονόματός του με την αμαρτωλή Ελβετική τράπεζα και τη λίστα Λαγκάρντ. 
spirospero.gr

8 σχόλια:

  1. Μη χτυπάτε την κοπέλα, έπαθε το πρώτο σοκ ακούγοντας τον Τσατσόπουλο να λέει ότι έχει ''πάρει'' την μισή Αθήνα. Εκεί που καθόταν και προσπαθούσε να συνέλθει χωρίς να μπορεί να πιστέψει αυτό που έπαθε της έρχεται και δεύτερο χαστούκι από την άδικη μοίρα. Ο άνδρας της όντως έχει πάρει την μισή Αθήνα. Μόνο που ήταν οι αλλοδαποί της Αθήνας και τους ''πήρε'' με όπισθεν φουλ πατημένη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπα ρε φιλε τα κουμμουνια την παρτουζα την εχουν εθνικο σπορ. αυτη πηρε την αλλη μιση αθηνα. τα αρσενικα

      Διαγραφή
    2. φαινεται κοιτα τα χειλη της

      Διαγραφή
  2. Παντου μεσα ο Τατσοπουλος το παιζει ανδρας με την οπισθεν.
    Μεχρι και στο Λουφα και Παραλλαγη τον πηρε το ματι μου...να κανει τον ανδρα ε! συγνωμη να κανει τον μπαρμαν, παντως του πηγαινε γαντι ο ρολος.
    Οι αφορμες ομως που δινει συνεχως για αρνητικα σχολια δεν ειναι και λιγες...
    Και μετα λεει οτι φταινε οι Χρυσαυγιτες που του τα χωνουν!!
    ΟΥΣΤ!

    "Θυσευς"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ18 Ιανουαρίου 2013 στις 7:18 μ.μ.

    ...ΠΡΙΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΘΩΜΑΝΟΛΑΓΝΟ ΝΑ ΤΟΥ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.....ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Ψείριζα,χωρίς να έχει γίνει κυβέρνηση ακόμα και... "χαλίφης στη θέση του χαλίφη"(βλέπε νεοπασοκ),έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε πολύ βρώμικη παράταξη,οπότε φανταστείτε να κυβερνήσουν κιόλας...Είναι βρώμικοι,είναι δωσίλογοι,είναι φιλοαμερικάνοι(με την πολύ κακή έννοια...ZION...),ανθέλληνες μέχρι τα μπούνια και στην πλειοψηφία τους τοξικομανείς,για αυτό και θεωρώ το ποσοστό του που "παίζει" στις περισσότερες δημοσκοπήσεις(γύρω στο 25% πάνω κάτω),απόδειξη ότι η κρίση ξεκινάει από την άγνοια,την συμφεροντολογία και τον ωχαδερφισμό του νεοέλληνα,και όχι από τον υπερβολικό δανεισμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτη κι'αν ειναι πολιτικη ''παρτουζα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θεωρώ λογικό να επικρατούν στην πολιτική της χώρας μας οι πισωγλέντηδες τύπου Τατσόπουλου, τους οποίους εμείς ηλιθίως ή εξαπατώμενοι εκλέγομε, όπως άλλωστε και σε άλλους τομείς δραστηριότητας, αλλά θεωρώ απαράδεκτο να είναι και προδότες της χώρας μας. Φαίνεται ότι πολλοί από αυτούς, δεν μπορούν να διαχειρισθούν τις απαιτήσεις του κώλου τους, και έτσι φθάνουν να γίνωνται και προδότες. Εξαιρείται η αριστερά, η οποία έχει και ιδεολογικό επικάλημα για την προδοσία, που είναι ο λεγόμενος διεθνισμός, τον οποίον φανερά υπερασπίζεται, αλλά και προωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών