Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 16, 2013

Ο Μ. Αρβανίτης ξεφτιλίζει την Κάλλερ-Χριστοφιλοπούλου..."Η Βουλή είναι γεμάτη μαιάνδρους..Είναι αυτά ναζιστικά σύμβολα;)

Απολαυστικό βίντεο....


Δεν το γνωρίζατε ότι η κα. Χριστοφιλοπούλου λέγεται και...Κάλερ (ΕΔΩ) το γιατί το κρύβει είναι άλλο θέμα..
Αν διαβάσετε ΕΔΩ θα μάθετε...

 

17 σχόλια:

  1. Όλα τα σύμβολα τα έχουν βγάλει "ναζιστικά"...τους αγκυλωτούς σταυρούς, τους κανονικούς σταυρούς, τους δικέφαλους αετούς, τους μαιάνδρους...οποιοδήποτε σύμβολο χρησιμοποιήθηκε κατά τον μακραίωνο ρου της ελληνικής ιστορίας βαπτίζεται "ναζιστικό" σε μία προσπάθεια απαξίωσης ο,τιδήποτε ελληνικού...
    Φαίνεται μόνο συγκεκριμένα σύμβολα θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο από τους Έλληνες...όπως τα κόκκινα αστέρια και τα σφυροδρέπανα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πρέπει να πούμε ότι και ο σταυρος είναι αρχαιοελληνικό σύμβολο
    που καταχράσθηκε ο χριστιανισμός, για να είμαστε σωστοί!

    Ο Αδόλφος ήταν γνώστης και θαυμαστής του αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού,
    αυτό φαίνεται και στο "Αγών μου" καθώς σε σύμβολα χαιρετισμούς ήθος και πειθαρχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορει να συμπαθω τον Αρβανίτη αλλα δεν μπορω να πω οτι με ικανοποίησε ο τροπος που απάντησε στο συγκεκριμενο εβραιοκαπιταλιστο μαρξιστοσοσιαλιστικο ΑΠΟΣΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ, ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΑΣΠΙΔΕΣ ΤΗΣ ΥΣΤΕΡΟΜΥΚΗΝΑΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ...(ΤΥΠΟΥ ''HERZSPRUNG'')

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η καλερ....
    Αυτη εβραια ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου "έριξαν" μέχρι και ανάρτηση από τη google, λόγω πολλαπλών αναφορών από χρήστες, μόλις είχα κάνει σχετικό θέμα (http://paspartoy.blogspot.com/2009/10/blog-post_7401.html) στο οποίο έγραφα τι ακριβώς έκανε με τους άλλους φίλους της "περιούσιους" στο Λονδίνο προ 20ετίας.
      Αν ακολουθήσεις το τελευταίο link της ανάρτησης γράφω για την...."ιδιαιτερότητά" της!

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      υ.γ.
      Και εμένα αγαπητέ Πάιπερ με ξένισε λίγο η υιοθέτηση της (μαρξιστοκαπιταλιστικής-πατριδοασόβαρης) επιχειρηματολογίας περί Δ' Ράιχ (είμαι βέβαιος ότι αυτό σε ενόχλησε)

      Διαγραφή
    2. Ναι αγαπητε διαχειριστή, αυτο εκτος απο "αμυντικότητα" αντι γι επιθετικότητα η οποια ειναι η μονη ενδεικνυόμενη σε μια τετοια περίσταση, καθοτι ολα τα δικαια ειναι με το μερος μας, ειναι και παραπλανητικο και ανακριβές.
      Ελπιζω να ειναι απλά μια διολίσθηση της στιγμής λογω σύγχυσης βεβαία, αν και το θεωρώ μεγάλο ατόπημα και ουσιαστικά τροφή για το ιδιο το καθεστώς και σχετική του νομιμοποίηση.

      Εξαιρετικά ενδιαφέρον, θα το δω άμεσα το άρθρο για την προφανώς ΕΒΡΑΙΑ Καλερ...

      Διαγραφή
    3. Είμαι βέβαιος, από αυτά που γνωρίζω για τον συγκεκριμένο συναγωνιστή, πώς ήταν ένα στιγμιαίο λάθος παρασυρόμενος από τη γενική δημόσια φρασεολογία..
      Θυμίσου και αυτό (http://paspartoy.blogspot.gr/2012/11/blog-post_7971.html), που είχες σχολιάσει κιόλας, ενώ να σου επισημάνω ότι ο ίδιος στο παρελθόν κατά τα εγκαίνια των γραφείων της Τ.Ο. στο Αίγιο είχε πει ότι μεγαλύτερο εχθρός του ελληνισμού είναι ο εβραϊκός Σιωνισμός που έχει μετατρέψει σε δούλους του όλο το πολιτικό-οικονομικό και mediaκο κατεστημένο της Χώρας.

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ


      Διαγραφή
  6. Πχ οταν η εβραια λεει οτι "η σβαστικα και η σημαια της 21ης απριλιου ειναι προσβολή για την Ελληνικη δημοκρατία' η μονη ενδεικνυόμενη απάντηση δεν μπορεί παρα να είναι "η δημοκρατια σας ειναι ΠΡΟΣΒΟΛΗ για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα συμφωνήσω με τον Joachimpeiper.

    Η μόνη απάντηση στα αστικομαρξιστικά ΣΚΑΤΑ είναι η ΕΠΙΘΕΣΗ, και όχι η άμυνα.

    Συμπαθώ τον Αρβανίτη διότι είναι δεινός χειριστής της Ελληνικής Γλώσσας και καλός Πατριώτης.

    Νομίζω όμως ότι υστερεί κάπως σε θέματα ιδεολογικής κατάρτισης.

    Δεν γνωρίζω την πολιτική του διαδρομή, αλλά νομίζω ότι κλίνει μάλλον προς τον αστικό ακροδεξιό χώρο, και όχι προς τον Εθνοκοινωνισμό.

    Ανεξαρτήτως αυτού, θεωρώ ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα πρέπει να επιβάλλει μια κοινή ιδεολογική γραμμή σε όλους τους βουλευτές, καθώς και να δούμε πιο "επιθετική" στάση.

    Βασικός κανόνας του πολιτικού Αγώνα :

    ΠΟΤΕ δεν απολογείσαι, αλλά πάντα ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ !

    Εμείς πρέπει να τους τα λέμε ρε παιδιά ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελλην εθνικιστη, σου εχω πει και αλλη φορα οτι συμφωνούμε .
      Για αλλη μια φορα βλεπω να ταυτιζόμαστε απόλυτα στο συγκεκριμένο ζήτημα, και ναι πράγματι, μαλλον ο συμπαθέστατος κατα τα αλλα Αρβανίτης , κλίνει προς την ακροδεξιά περισσότερο απο την εθνοκοινωνικη κοσμοθεαση.

      Διαγραφή
  8. Μερικες φορές καταλαβαίνω οτι θεωρεί η Χρυση Αυγη η ορισμένα μελη της, οτι εαν "μετριάσει" καπως την φρασεολογία της ισως και να κοπάσει ο πόλεμος και ο οχετός του διεθνους καθεστώτος, μεγα λαθος, νομίζω οτι κατα αυτο τον τροπο υποτιμούν άλλωστε το ιδιο το διεθνές καρκινωμα που τοσο αποτελεσματικά εχει εξαπλωθεί σε ολον το δυτικο κοσμο.
    Οπως ελεγε ο Ντιτριχ εκαρτ , ο ΕΒΡΑΙΟΣ εχει αναπτύξει μια εξαιρετική ικανότητα να αναγνωρίζει οτιδηποτε ειναι γιαυτον βλαβερό, ακριβώς γιαυτον τον λογο λοιπον ειναι επίσης πολυ "νηπιακό" να θεωρούμε οτι το καθεστως σκοπεύει να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε εν δυνάμει θανάσιμη απειλή με την τακτική "βλέποντας και κάνοντας" λες και ειναι τιποτα τυχάρπαστοι τυχοδιώκτες.
    Στο βαθος των τελευταιων δυο αιώνων εχουν αποδείξει οτι καμια εκ των ενεργειών τους δεν ειναι τυχαία, ανοργάνωτη και εκτος μηχανοργανωμένων και προσχεδιασμένων πλαισίων, κατανοουν την απειλή που εκπροσωπεί γιαυτους η Χρυση Αυγη , κατανοούν οτι ο μετριασμός της φρασεολογίας της σε επιμέρους ζητήματα ειναι ισως προερχόμενος απο την επιθυμια να κοπάσουν οι επιθεσεις η να καταλαγιάσει η καθεστωτική πίεση εναντίον της, και προφανώς δεν πρόκειται να λυπηθούν ουτε να μετριάσουν τις επιθέσεις και τις συκοφαντίες εναντιον της εξ αιτιας μιας επιφανειακής προσαρμογής λοιπον, και μην ξεχνούν οι Χρυσαυγιτες οτι διεθνώς πλεον ο Σιωνισμος την εχει αναγνωρίσει ως εχθρο πρώτης τάξεως.
    Η επιθεση λοιπον το μονο που αποφέρει στην χρυση αυγη ,ειναι σεβασμός απο τα ατομα που θα αποτελέσουν εκ των πραγμάτων τον πιο σταθερό και αδιάβλητο υποστηρικτή της, και οχι μετριασμό των επιθέσεων εκ μέρους του διεθνούς κτήνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα συναγωνιστές,

    Ωραία συζήτηση και θέλω να πω και εγώ την γνώμη μου.
    Οι στόχοι του κόμματος επιτυγχάνονται σε σχέση με τα ποσοστά του σε ψηφοφόρους!

    Πιστεύω ότι ο πυρήνας του κόμματος πρέπει να είναι καθαρά Εθνικοσοσιαλιστές,
    αλλά γύρω από το κόμμα θα πρέπει να υπάρχουν και λιγότερο ιδεολόγοι
    και περισσότερο δεξιοί για να μεγαλώσουμε σε ποσοστά.

    Μεγαλώνοντας σε ποσοστά, όλα παίρνουν άλλες διαστάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Zaglos, αυτό που λες είναι σωστό και πράγματι αυτό προσπαθεί να κάνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

      Έχουμε ξαναπεί ότι, όταν ένα Κίνημα μεγαλώνει, είναι αναπόφευκτο να υπάρχουν και τάσεις στο εσωτερικό του.

      Οπωσδήποτε το νόημα και ο σκοπός του πολιτικού Αγώνα είναι η αύξηση των ποσοστών του κόμματος και - τελικώς - η ΕΞΟΥΣΙΑ, ώστε να κάνουμε αυτό που ΠΡΕΠΕΙ για το Ελληνικό Έθνος.

      Αλλιώς καταντάμε απλώς περιθωριακοί και "γραφικοί".

      Αναπόφευκτα λοιπόν θα έρθει μαζί μας και κόσμος από διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές διαδρομές, όπως και απολίτικοι άνθρωποι που απλά σιχάθηκαν τα παλαιά κόμματα.

      Πρόσεξε όμως :

      Υπάρχει ένα ΟΡΙΟ στην αφομοιωτική αυτή διαδικασία για ένα Εθνικιστικό Κίνημα.

      Δεν είναι δυνατόν να γίνουμε ΣΥΡΙΖΑ με 15 συνιστώσες και τα άλλα καραγκιοζιλίκια των "δημοκρατών", όπου βγαίνει ο καθένας και λέει τις παπάρες του.

      Πάνω απ'όλα είμαστε ΣΤΡΑΤΟΣ και πρέπει να υπάρχει μια κοινή συνισταμένη αντίληψης και δράσης.

      Με απλά λόγια, αυτοί που έρχονται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα πρέπει να προσαρμόζονται στις Ιδέες και τα Πιστέυω της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, και όχι το αντίθετο.

      Αλλιώς κινδυνεύουμε να καταλήξουμε σαν τον Καρατζαφέρη, που στο όνομα της γρήγορης εκλογικής ανόδου μάζεψε κάθε καρυδιάς καρύδι και τελικά ξεφούσκωσε, αφού δεν είχε κανένα Ιδεολογικό υπόβαθρο.

      Πρέπει λοιπόν να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στην αποδοχή ύπαρξης τάσεων και ρευμάτων μέσα στο Κίνημα - από την μια μεριά - και στην σαφή ιδεολογική ταυτότητα από την άλλη.

      Μπορώ να αποδεχτώ και να συνυπάρξω με έναν δεξιό - ή ακροδεξιό - που δεν είναι συνειδητός Εθνοφυλετιστής αλλά μας στηρίζει διότι μας βλέπει ως ελπίδα για την Πατρίδα.

      Δεν μπορώ όμως να δεχτώ κάποιον ο οποίος ζητάει συγνώμη ή απολογείται για τις ιδέες του στους προδότες, μόνο και μόνο για να μην χάσω την ψήφο του.

      Προς Θεού, δεν υπονοώ κάτι τέτοιο για τον Συναγωνιστή Αρβανίτη, τον οποίο - ξαναλέω - συμπαθώ και εκτιμώ.

      Απλά τονίζω ότι χρειάζεται ικανότητα διάκρισης και Ιδεολογική εγρήγορση.

      Διαγραφή
  10. Ακριβώς φίλε μου, είναι στρατηγικός ελιγμός.
    Ο πυρήνας και η ηγεσία του κινήματος παραμένη σε αναλλοίωτη ιδεολογική βάση.
    Κυκλικά και γύρω από τον πυρήνα συνυπάρχουν ψηφοφόροι για διάφορους λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άστοχη η αντίδρασή σας. Αυτοί οι άνθρωποι της ΧΑ εκεί μέσα στο μπουρδ. τη βουλή είναι ΗΡΩΕΣ! Τι ακριβώς να πρωτοκάνουν; Να αντιμετωπίσουν τους κάφρους βο(υ)λευτές που έχουν ΣΤΡΑΤΙΕΣ από συμβούλους και πολυετή ΕΜΠΕΙΡΙΑ; Να αντιμετωπίσουν τους αναρχικούς που τους ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ και τους σπάζουν το κεφάλι εκτός βουλής; Ή να αντιμετωπίσουν τους υπερφίαλους του διαδικτύου που επιδίδονται σε κριτική για ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ τρίχες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών