Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 07, 2013

Οι "αριστεροί" αναπολούν τον.....Καρατζαφέρη!! Και πάλι η Χρυσή Αυγή είναι το πρόβλημα

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Που να δείτε "σύντροφοι" τι έχει να γίνει το προσεχές διάστημα...Μέχρι και ο Μεταξάς "light" θα φαντάζει!

Η "ακροδεξιά" του ΛΑ.Ο.Σ και η Χρυσή Αυγή
Κάποτε - όχι πολύ παλιά- στην ελληνική τηλεόραση γίνονταν μάχες , αφού τα αριστερά στελέχη δεν δέχονταν να μιλήσουν με τους "ακροδεξιούς" του ΛΑ.Ο.Σ. Οι μάχες μάλιστα ήταν καθημερινές καθώς όπου βρισκόταν εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ αντιδρούσαν όσοι ανήκαν στο "δημοκρατικό" τόξο και έλεγαν πως δεν συμμετέχουν σε κουβέντα με στελέχη του Καρατζαφέρη.
Σήμερα οι ίδιοι σε ουκ ολίγα πηγαδάκια, λένε πως....
ήδη έχουν νοσταλγήσει τον Γιώργο Καρατζαφέρη, καθώς δεν φαντάζονταν ότι ...ακόμα πιο δεξιά του θα ξεπηδήσει η Χρυσή Αυγή.
"Με τον Καρατζαφέρη, μπορούσες να μιλήσεις. Αυτοί δεν πιάνονται φίλοι" έλεγε χαρακτηριστικά σε πηγαδάκι ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς για την Χρυσή Αυγή, κάνοντας την αυτοκριτική του, καθώς θεωρεί πως ήταν λάθος που θεωρούσαν τον Καραταφέρη ακραίο.
"Αυτοί είναι πραγματικοί ακροδεξιοί" έλεγε για την Χρυσή Αυγή και αναρωτιόταν τώρα πως μαζεύονται...
πηγή


13 σχόλια:

  1. ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ !!!
    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ...ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ , ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ .................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να "χτυπήσει" την "Μεγαλη" αυτη προσωπικότητα, η να αποτελέσει μαντρί "ελαφροεθνικοφρονων".

    Προφανώς και αναπολούν οι εβραιομπολσεβικοι τους καρπαζοεισπράχτορες "εθνικοφρονες" με τα χιλια πρόσωπα , λογικότατο είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάιπερ χρόνια πολλά και καλή χρονιά γιατί εμείς δεν τα είπαμε απο ότι θυμάμαι..
      Περίμενα να μου κάνεις ένα πικρόχολο σχόλιο για τον Φράνκο στην ανάρτηση για τον Jose Antonio Primo De Rivera.
      (Καταλαβαινόμαστε και οι δύο για τι πράγμα μιλάμε)

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  3. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΛΑΣ ΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟ ΜΕ ΕΠΙΘΕΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ... ΜΗ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΟΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ"....ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ... ΟΤΑΝ ΜΑΖΕΥΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΔΕΞΙΟΥΣ,ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ,ΦΤΕΡΟΥΔΕΣ, ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΤΟ, ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΡΑΜΟΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έτσι είναι φίλε, βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο, έκανε χωρίς να το θέλει καλό σκαλί στην συνείδηση του Έλληνα να απενοχοποιηθεί η εθνική ψήφος...

      Διαγραφή
  4. Με τα light και τα ψώφια πράγματα, καταστράφηκε τούτος ο τόπος από αριστερόστροφα λαμόγια που το παίζουν συνδικαλιστές και έχουν στην άκρη χοντρά πακέτα.. Τον θέλουν τον Καρατζαφέρη για να κάνουν τις δικές τους "φιλίες" στη Βουλή και ΚΥΡΙΩΣ στις επιτροπές όπου "πέφτουν" χρόνια τώρα μεγάλες ΜΑΣΕΣ από τα αποβράσματα της κοινωνίας, τους νταβατζήδες - επί σειρά ετών - του Ελληνικού Κοινοβουλίου και τα συγγενικά τους πρόσωπα.. Τέτοιους φίλους θέλουν.. Να καταστρέψουν τον τόπο, να ρημάξουν ότι έμεινε όρθιο και στο φινάλε να γελανε με τον Καρατζαφέρη και τον χαλβά τον Αϊβαλιώτη.. Τα κοπρόσκυλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προφανώς και αναπολούν οι αριστεροί τον καρατζατούμπα, ο οποίος ζητούσε συγνώμες από την αριστερά και παρίστανε τον "κυνηγημένο" από την χούντα για να πάρει...δημοκρατικά πιστοποιητικά !

    Τώρα με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ άλλαξαν τα πράγματα, διότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν απολογείται για τίποτα.

    Τους ετοιμάζουμε κι άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις στο άμεσο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα πραγματα ειναι φρικτα ολοι μαζι δημοσιογραφοι προδοτες πολιτικοι καταστροφεις της Ελλαδας καρατζαφερης δεξια παπαρηγα αριστερα εχουν πιασει ολο το φασμα για ολους τους ανοητους.Η χρυση Αυγη κατα την γνωμη μου εχει πλεον ιστορικο βαρος να ελευθερωσει την Ελλαδα.Αυτη μονη,το χρεος και το βαρος ειναι τεραστια μακαρι να πανε ολα καλα για το κομμα μακαρι να ξυπνησουν οι Ελληνες απο τον ληθαργο.
    Ευχομαι σ΄ολους τους Ελληνες εθνικιστες Χρονια Πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρέ πέραση ό εβραιοπατριώτης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όταν διαβάζω κάτι τέτοια κλαψομούνικα αρθράκια απο τους αριστερούς ΚΑΒΛΩΝΩ!
    είναι κακό γιατρέ; να το κοιτάξω;
    χεχεχεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΡΑΤΖΑ ΜΠΙΝΕ....ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΥΙΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8 Ιανουαρίου 2013 12:50 π.μ.
    έτσι είναι φίλε, βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο, έκανε χωρίς να το θέλει καλό σκαλί στην συνείδηση του Έλληνα να απενοχοποιηθεί η εθνική ψήφος...


    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΝΟΥΒΡΕΣ 180 ΜΟΙΡΕΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ...ΓΙΑΙ ΜΕΤΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ,ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ,ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ....ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΛΥΚΟΦΙΛΙΕΣ, ΧΛΥΑΡΟΤΗΤΕΣ,ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΕΝΑ ΑΠΑΤΡΙΔΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ φθηνό, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ...ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ.
    ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΚΡΟΒΑΤΟΥΣΕ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΧΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ "ΔΥΝΑΜΕΙΣ",ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ!

    ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών