Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 09, 2013

Θρασύτατη απειλή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τις καταλήψεις των αναρχοαριστερών..."Θα σας πάρει και θα σας σηκώσει"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Σιγά επαναστάτη του καναπέ και της πολυθρόνας μη σου φύγει κανένας πόοντος...

Δηλώσεις μετά την εκκένωση από την Ελληνική Αστυνομία των χώρων που είναι γνωστοί ως «βίλα Αμαλία» και «βίλα Μαρία Κάλλας» έκανε ο βουλευτής Καστοριάς Ευάγγελος Διαμαντόπουλος. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως η βίλα Αμαλία και η βίλα Κάλλας είναι πραγματικά πολιτιστικά κέντρα στα οποία γίνονται και μαθήματα. «Δεν το καταλαβαίνει όμως αυτό η φασίζουσα νοοτροπία του κ. Δένδια» υποστήριξε και πρόσθεσε: «Θα γίνουν τα εφαλτήρια που.....
θα σας πάρουν όλους και θα σας σηκώσουν».

Ο κ. Διαμαντόπουλος, που συμμετέχει στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων και στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Έρευνας και Τεχνολογίας του Ελληνικού Κοινοβουλίου, είχε πάρει μέρος στην αποστολή αλληλεγγύης του πλοίου Estelle, με προορισμό τη Γάζα. Επίσης, το καλοκαίρι του 2012 δεν είχε παρεβρεθεί στην επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, καθώς είχε επιλέξει να βρεθεί στις εργασίες της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ
πηγή

8 σχόλια:

  1. Ο μάγκας ο πολλά βαρύς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΟΡΓΙΩΝ, ΜΠΙΧΛΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από έναν βλάκα άπλυτο ΣΥΡΙΖΑΙΟ, τέτοιες βλακείες θα ακούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι εβραιοκαπιταλιστες και οι εβραιομπολσεβικοι αδελφοί τρέμουν τους εθνικιστες, οι εβραιοκαπιταλιστες προβαίνουν σε κινήσεις πανικού και επιδείξεως μετα απο δεκαετίες απραξίας και υποστήριξης του συμμοριτισμου , και εκ των πραγματων "θίγουν" για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που θα κρατήσει το show του Δενδια τις κατσαρίδες , και οι εβραιομπολσεβικοι με το θράσος και την αμέριστη βλακεία που τους διακατέχει εξ αιτιας της αναμονής της επίσημης εξουσίας (καθοτι την ανεπίσημη ετσι και αλλιώς την κατέχουν εδω και δεκαετίες) δεν κρατούν πλεον ουτε τα προσχήματα , υποστηρίζοντας δημοσίως της μιαρες καρκινικές συμμοριες των εξαρχειων του ανθελληνισμου και της υστερικής εθνοκτονιας.

    Και στην μέση η ελεεινό κοπρομαζα που δεν καταλαβαίνει ουτε το 20% των πεπραγμένων, τρέχει να ρίξει στο γελοιο-κουτι, Συριζα.
    Ενας μεγάλος άνδρας είχε πει,Δημοκρατία, το πολίτευμα των ΗΛΙΘΙΩΝ και των ΔΕΙΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας ψηφίσουν οι συριζαίοι τον τσιπρα για να δικαιωθεί επιτέλους ο «αγώνας» των παλαιστινίων. Άλλη σκοτούρα δέν είχαμε. Τί τους νοιάζει για τα εθνικά μας; Πάνω απ΄όλα οι μετανάστες(λάθρο) καί οι παλαιστίνιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Διαμαντόπουλος διορίσθηκε το 2006 στον, ακόμα τότε, ελληνικό ΟΤΕ.
    Μετά το λύκειο και τα δεκαπενταμελή, εντάχθηκε σε αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές οργανώσεις και φυσικά έγινε μέλος της Διεθνούς Αμνηστείας. Με τέτοια προσόντα προτιμήθηκε για υποψήφιος βουλευτής του αναρχοκομμουνιστικού ΣΥΡΙΖΑ αντικαθιστόντας τον Πετσάλνικο στο Κυνοβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Πολιτιστικά κέντρα". Αν δεις με τα μάτια σου αναρχικούς σε κατάληψη να φτιάχνουν πυρετωδώς μολότωφ, ποτέ δεν σου φεύγει από το μυαλό η εικόνα αυτή. Είναι εγκληματίες, αποφασιμένοι και κυρίως αμετανόητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ; ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΡΑΜΕΡΑ Η ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΛΛΩΝ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΘΙΓΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών