Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 17, 2013

Ο όρκος των κομμουνιστών το 1953...Η "αιώνια πίστη" στον Στάλιν και τον Λένιν

Διαβάστε ανακοίνωση "ελληνικού" κόμματος που υποστήριζε την....πατρίδα!
ΦΡΙΚΗ

"Στην ιερή αυτή στιγμή, αυτόν τον όρκο δίνουν μπροστά στο Μεγάλο Νεκρό, οι κουκουέδες και οι αγωνιστές όλης της Ελλάδας: Να μείνουν πιστοί στην επιταγή αυτή του Στάλιν, πιστοί στη Μεγάλη Σοβιετική Ένωση και το κόμμα των κομμουνιστών της…

Δύσκολες στιγμές περνά η πατρίδα μας. Τα τσακάλια σ’ όλο τον κόσμο βγάζουν κιόλας άγρια ουρλιαχτά. Νομίζουν ότι ο Θάνατος του Μεγάλου Στάλιν Θα..... λυγίσει και θ” αδυνατίσει τους λαούς, την πόλη τους για τη νέα ζωή.

Θα βγουν χίλιες φορές γελασμένοι. Ο Στάλιν είναι εκείνος που μας έμαθε να γινόμαστε πιο δυνατοί και ατράνταχτοι στις δυσκολίες για να τις νικάμε και να τις συντρίψουμε…

Ο Στάλιν θα ζει αιώνια στην ψυχή του λαού μας. Σκύβοντας ευλαβικά τα κεφάλια μπροστά στο Μεγάλο Νεκρό και με πόνο αβάσταχτο στην καρδιά ας φωτιζόμαστε πάντα απ’ τη ζωή και το έργο του.

Ζήτω η Μεγάλη Σοβιετική Ένωση!
Ζήτω το ακατανίκητο Κόμμα του Λένιν και του Στάλιν"


ΚΚΕ, στις 6 Μαρτίου 1953

4 σχόλια:

  1. ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ;ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΝΤΟΥΣ.ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΠΡΟΠΟΤΖΙΔΙΚΑ,ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ.Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΣΑΚΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαζοί κουκουεδες ξυπνυστε επιτέλους ! Πέστε ήμαρτονκαι περι μητέρα Ελλάδα θα συνταχθουμαι με τις εθνικιστικές δυνάμεις της Χρυσής αυγής για σώσουμε τους εαυτούς μας , και όχι τους λαθρο. Πρώτα ποτίζει το κήπο σου που διψά και αν περισεψη. Το πουλάς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Ζητω το Lend Lease των Εβραιων Αμερικανών συντρόφων που χωρις αυτο δεν θα υπήρχε Σοβιετική Ένωση!"

    ΥΓ(Ετσι και αλλιως εχει ψοφησει εδω και δεκαετιες η ΕΣΣΔ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μεγάλος Νεκρός μπροστά στον οποίο έσκυψαν ευλαβικά τα κεφάλια τους οι ελληνόφωνοι κομμουνιστές Ελλάδος, είχε ένα εξαιρετικά πλούσιο παρελθόν στο να μετατρέπει τους ζωντανούς σε νεκρούς. Κατά εκατομμύρια. Δείτε για να μαθαίνετε οι μη γνωρίζοντες:

    Soviet Story (ελληνική αφήγηση)
    http://www.youtube.com/watch?v=nAQFxDJNCsM

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών