Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 24, 2013

"Αριστερό ήθος"...Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ σε εργαζόμενους στα Τρίκαλα: "Θα πάρετε τ' @ρχιδια μου"

Άφωνοι έμειναν όσοι ήταν παρόντες στην συνέλευση της ΔΕΚΑ Τρικάλων για τις Κοινωνικές Δομές την Παρασκευή, όταν άκουσαν τον Γιώργο Κυρίτση να λέει "θα πάρετε τα τέτοια μου".

Ο βουλευτή της ΔΗΜΑΡ ξεστόμισε αυτή την ατάκα όταν......
εκνευρίστηκε με όσα του έλεγε ένας από τους εργαζόμενους στις κοινωνικές δομές κι ενώ ήδη τα πνεύματα στην συνέλευση είχαν οξυνθεί.

"Τριπλασιάζουμε τους μισθούς και θα δεκαπλασιάσουμε τους ανθρώπους . Και τέλειωσε και θα πάρετε τα τέτοια μου", είπε ο κ. Κυρίτσης.

stoxos.gr

13 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΕ Χ.Α ΨΗΦΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.ΟΣΟ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΑΤΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΕΙΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑ ΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΧΑΜΝΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΦΙΛΙΚΑ. ΠΑΛΙΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κυρίτσης έχει γίνει γνωστός σαν ο μακροχρόνιος εραστής της Έλενας Άκρίτα, μαζί συγγράφουν ηλίθια σενάρια για βλακώδη σίριαλ.
    Ο Κυρίτσης ήταν συμμαθητἠς του Κουβέλη στα Τρίκαλα.Ο πατέρας του ήταν φανατικός κομμουνιστής, διέπραξε πολλούς φόνους Ελλήνων πατριωτών γι΄αυτό καταδικάστηκε σε θανατική μαζί με άλλους κομμουνιστές, πολλοί εξ αυτών ήσαν Εβραίοι.
    Οι Εβραίοι διέδοσαν τις διεθνιστικές κομμουνιστικές αντιλήψεις στην πόλη, ιδρύοντας το 1924 τον Κομμουνιστικό Όμιλο Τρικάλων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΙΜΙΑ,ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΑΣ.ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΓΚΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.ΑΚΟΥΤΕ ΤΣΙΡΙΚΙΑΠΙ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ;ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΛΑΣ!!! Σωπα ρε φιλε εμεις θα τρεχουμε να καθαριζουμε τις γειτονιες απο τις "βρωμιες" κ εσυ θα εισαι αρνταν στο καναπεδακι σου με την φραπεδια; παρ'το κωλ_ σου κ βοηθησε την χωρα σου, την γειτονια σου, το σπιτι σου. Αυτο που θελει η χ.α. ειναι να αποκτησει λιγο περισσοτερους αντρες γιατι οι ξενοι φιλε μου ειναι πολλοι περισσοτεροι απο μας. Κ συγκεκριμενα οι αλβανοι κ τουρκογυφτοι κτλ εχουν οπλα εμεις με τι θα παμε; με σφεντονες;

      Διαγραφή
  6. ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΜΠΑΤΖΑΡΙΑ ΤΟΥ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΑΚΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΑΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ.ΟΣΟ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΤΑΣΕΙΣ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ. ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΠΟΤΕ ΑΚΟΥΓΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΡΕΜΑΝΕ.ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΓΕΛΑΝΕ. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΜΟΙΟΥΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΔΩΣΑΝΕ ΜΑΧΕΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ.Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν καταλάβατε καλά στην ιστοσελίδα έχει εισέλθει ένα κάθαρμα και τρολάρει.Θα τον πάρει ο δίαολος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι θα τον πιάσουμε μέρα η βράδυ θανε δεν ηξεβρω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιος είναι αυτός ρε παιδιά δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών