Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 02, 2013

ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ (κατά τη λαϊκή ρήση ΓΥΦΤΟΙ) ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ

ΤΗΝ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΑΓΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ

Το... ράλι που έκανε ένα αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας στους δρόμους της Θήβας κινητοποίησε τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που προσπάθησαν να το σταματήσουν.
Ο 22χρονος αθίγγανος οδηγός προσπάθησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα και, με τους επικίνδυνους ελιγμούς του, προκάλεσε αλλεπάλληλες συγκρούσεις με σταθμευμένα οχήματα!
Παρ' όλα αυτά, συνέχισε την.......
πορεία του ως τη στιγμή που έπεσε σε μια κολώνα της Δ.Ε.Η. και ακινητοποιήθηκε! Όμως, ούτε τότε έδειξε διάθεση να παραδοθεί. Μαζί με μια 36χρονη συγγενή του που επέβαινε στο αυτοκίνητο αντιστάθηκαν σθεναρά στη σύλληψη και μάλιστα επιτέθηκαν σε μια 24χρονη αστυνομικό την οποία τραυμάτισαν χτυπώντας την με γροθιές, τόσο δυνατά που το αποτέλεσμα ήταν να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Αθήνας!
Οι δυο αθίγγανοι εξύβρισαν και απείλησαν τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αλλά τελικά βρέθηκαν με χειροπέδες και κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα Θηβών όπου ανακρίνονται και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με κατηγορίες για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απειλή, εξύβριση και αντίσταση κατά της αρχής και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.! Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν κατασχέθηκε.
πηγή

5 σχόλια:

  1. Επιτέλους να μπει ένα τέλος. Όσοι δεν σταματούν σε μπλόκο να εκτελούνται αμέσως από ελεύθερο σκοπευτή. Που είστε ρε όλοι εσείς που στην υπόθεση με το μηχανάκι βγάλατε χολή κατά των αστυνομικών;;; Τώρα τι λέτε;;;;;Στις χώρες που οι περισσότεροι αγαπάτε μετά το ,μπλόκο απλώνουν καρφιά. Επιτέλους να το καταλάβουν μερικοί ότι όποιος δεν σταματάει σε μπλόκο είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ. Και όχι δεν είμαι αστυνομικός περιπτεράς είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιπτερᾶ,
      διαφωνῶ μαζί σου. Καλά τήν ἔκανε!! Ἀπό πού ἀντλεῖ τό δικαίωμα μιά ἀστυνομικός νά καταδιώκει ἕνα μέλος εὐαίσθητης κοινωνικά ὀμάδας; Μέ πιό δικαίωμα τούς πέρασαν χειροπέδες; Νά έπιληφθεῖ ἀμέσως τό Γραφεῖο Ἀντιμετώπισης Ρατσιστικῆς Βίας. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΓΥΦΤΟΥΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΥΦΤΟΙ!

      Διαγραφή
  2. ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥ ΕΥΠΑΘΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑ ΓΙΑΥΤΟ ΟΛΛΑ ΤΑ ΡΟΖΟΥΛΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΚΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΡΑΝΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΙΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Τ ΑΡΧΗΔΙΑ ΜΕ ΠΑΧΥΜΕΤΡΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ - ΣΚΟΤΩΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΑΠΕΛΑΣΗ Η ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕ ΠΥΡ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών