Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 27, 2013

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΕΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ

XA-VOUNO
Ο Εθνικιστής έχει συνταυτισμένη την ύπαρξή του με το Έθνος του και την Φυλή του. Αγωνίζεται κάθε στιγμή και λεπτό για την ευημερία τους και την διαφύλαξη τους από ξενόφερτα ήθη και τρόπων ζωής όπως το American life.Γιατί για να είναι ένα Έθνος βιώσιμο, πρέπει να είναι δυνατό, να φτιάξει μια δική του βάση από Αξίες και Ιδανικά τα οποία ανέδειξαν οι ένδοξοι πρόγονοί μας.
Βασικό στοιχείο στον τρόπο της ζωής του είναι η ΤΙΜΗ. Ο Εθνικιστής πρέπει να.....
τα θυσιάζει όλα για το Έθνος του και την Φυλή του: όπως την περιουσία, την καριέρα, οικογενειακή γαλήνη, προσωπικά αισθήματα και ότι άλλο χρειαστεί. Ένα πράγμα καλείται και έχει υποχρέωση να κρατήσει για τον εαυτό του. Την Τιμή του. Για κάθε Λευκό Εθνικιστή ο λόγος του πρέπει να είναι συμβόλαιο, γιατί σαν ενεργητικό όργανο του Έθνους και της Φυλής, μιας και έχει συνταυτίσει την ύπαρξή του με αυτά, κάθε πράξη του αντανακλά πάνω τους. Αυτό που τον συνδέει με την Φυλή του, δεν είναι το υλικό συμφέρον, είναι το Ιδανικό, το αιμάτινο ποτάμι αμέτρητων γενεών που κυλάει μέσα στις φλέβες του ανασταίνοντας όλους τους προγόνους του. Χωρίς τιμή δεν μπορεί να νοηθεί Εθνικιστής.
Επιπλέον, ο τρόπος της ζωής του πρέπει να διακατέχεται από αυτοθυσία. Έχοντας για σκοπό της ζωής του την Φυλή του και το Έθνος του δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να ακολουθεί το φυσικό του προορισμό: Την διαφύλαξή τους. Για να πετύχει όμως αυτός ο σκοπός χρειάζονται Αγώνες και Θυσίες, και αυτό τον διαφοροποιεί από τον «Εθνικιστή του καναπέ». Τα άτομα δεν έχουν τόση σημασία στον Αγώνα, όσο έχει ο σκοπός. Η Φυλή θα ζήσει Αιώνια, από αυτήν εξαρτιόμαστε και σε αυτήν θα ζήσουν οι απόγονοί μας. Στον ένα πεσόντα, θα ανασηκωθούν άλλοι 100 για να τον αντικαταστήσουν, πιστοί πάντα στο παράδειγμά του. Σημασία έχει η επίτευξη του Μεγάλου Σκοπού. Ποτέ το αίμα που χύθηκε δεν πάει χαμένο, είναι πάντα για τους συνεχιστές, οδηγός στον δρόμο της Νίκης. Σε έναν πραγματικό αγώνα, ένα σύνθημα ταιριάζει: ΝΙΚΗ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ. Για να επιτευχθεί όμως η Νίκη, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον Θάνατο.Ο Αγώνας για την Διαφύλαξη της Φυλής μας δεν γίνεται για ατομικά κέρδη, δεν έχουμε να περιμένουμε κανένα κέρδος Αγωνιζόμενοι, δεν πολεμάμε για εμάς αλλά για την Φυλή μας. Αν θέλαμε να βγάλουμε λεφτά θα γινόμασταν τσιράκια του συστήματος. Έχοντας συνταυτίσει τον εαυτό του με την Φυλή του, το κέρδος των κόπων του και των Θυσιών του είναι η ευημερία της Φυλής του. Η μόνη ανταμοιβή του, είναι η Δόξα γιατί αγωνίστηκε για αυτόν τον σκοπό, όπως και χιλιάδες ένδοξοι προγονοί μας.
Ο Εθνικιστής πρέπει πρώτα από όλα να είναι Άνδρας. Να,.......


συνέχεια στο ETHNIKISMOS.NET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών