Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 06, 2013

Συνεχίζονται οι εμετικές δηλώσεις των γονέων των τρομοκρατών..."Λιποθύμησα..Δεν αναγνωρίσα το παιδί μου από τις μελανιές...Είναι αγωνιστής"

Σειρά της μητέρας του ..."Τοξοβόλου" να ξεσπάσει για το δίκιο του παιδιού της...
Σε συνέντευξή της στον ALPHA μιλά για το...δράμα του γιού της και της ίδιας μόλις τον αντίκρυσε πρώτη φορά μετά τη ληστεία.
 "Δεν τον αναγνώρισα...Λιποθύμησα με τις μελανιές όταν τον είδα..Ήταν παραμορφωμένος και μου είπε ότι οι αστυνομικοί του έβριζαν τη μάνα." και συνεχίζει όλο υπερηφάνια για το...στολίδι της, "Είναι αγωνιστής..Ήταν μαζί με τους συντρόφους του 2 χρόνια..Δεν το έβλεπα, αλλά με έπαιρνε τηλέφωνο"


Τα ίδια λέει πάνω, κάτω και σε συνέντευξή της στις 6ημέρες του αριστεροκομμουνιστή Δελλατόλα (έλα, Ελένη..έχουμε θέμα) που από την πρώτη ημέρα της σύλληψης των αλητών - τρομοκρατών στάθηκε στο πλευρό τους με πρωτοσέλιδα - όνειδος που αβάνταραν τους αναρχοαριστερούς εγκληματίες...



Είναι θλιβερό το .....
φαινόμενο που ζούμε... ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ - ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΛΗΣΤΕΣ και ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ να "θεοποιούνται" από τους γονείς και να προβάλλονται συνεχώς από τα ΜΜΕ με υπέρτιτλους, τουλάχιστον ουδέτερους, για να μην πούμε αποθεωτικούς των πράξεων και των ενεργειών τους.

Πραγματική γάγγραινα τα ΜΜΕ στην προσπάθεια της πνευματικής αφύπνισης του Έθνους

8 σχόλια:

  1. Τετοια λαγνεία για τους συμμορίτες αναρχομπολσεβικσους του καθεστώτος απο Μίντια ιδιοκτησίας Μερντοχ(βλέπε Αλφα) ....ΣΑΦΩΣ και την περίμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε συμμοριτες κλαίγονται οι μάνες σας στα καθεστωτικά μιντια και μαζι τους και τα ιδια τα μιντια εαν "στραβώσει η επανάσταση"?
    Και ομως τον ζουμε αυτον τον τραγέλαφο η γελοιότητα και η κωμικότητα των "επαναστατών" των μιντια του Ασυλου του Κανάκη του Λαζοπουλου και των ΜΚΟ ειναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΦΑΙΔΡΗ.
    Και τα συγκεκριμένα γονεϊκά κόπρανα συνεχίζουν να προκαλούν απο κρατικοδίαιτες θέσεις,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ποιο ειναι το "ηθικο δίδαγμα" αυτης της ιστορίας, μια απο τις δεκάδες ανάλογες ιστορίες?
    Κανε και εσυ μια ένοπλη ληστεία δηλώνοντας αναρχοκομμουνιστης "επαναστάτης" της τηλεοράσεως, το καθεστώς και οι μιντιακες του απολήξεις θα είναι τα ΠΡΩΤΑ που θα προστρέξουν στο πλευρό σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σόρρυ αλλά τα παιδιά αυτά μπορείς να τα πεις τρομοκράτες ή επαναστάτες ανάλογα από την οπτική γωνία που θα το δεις . Θα τους αναλάβει η δικαιοσύνη και θα τους τιμωρήσει . Οι ζωές τους καταστράφηκαν ευτυχώς πριν καταφέρουν χτύπημα .
    Μπολσεβίκοι όμως και μάλιστα ενεργούν ως μπολσεβίκοι είναι ο Σαμαράς και ο Στουρνάρας . Αυτοί που απειλούν τις περιουσίες μας και τους κόπους πολλών γενεών, αυτοί που εξοντώνουν την ακίνητη περιουσία και αυτοί που ξεπουλούν τον εθνικό πλούτο για να μετατρέψουν τον Έλληνα σε μουζίκο . Άλλοι είναι ιδεολόγοι κομμουνιστές και αναρχικοί και άλλοι είναι στην πραγματικότητα μπολσεβίκοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ, αλλά μη νομίζεις οτι και οι ιδεολόγοι όπως τους λές δεν θέτουν τις δυνάμεις τους μετά χαράς υπό του συστήματος.
      Έχεις ακούσει την νεοελληνική έκφραση, αριστερό αφεντικό;
      Ή καλύτερα, αριστερό αφεντικό με δεξιές τσέπες;
      Τέτοιοι είναι και επειδή δεν έχουν και κοινωνικές αναστολές γιατί είναι αναίσθητοι επικρατούν συνήθως και στα επαγγελματικά.
      Για να μή πω το λόμπι που έχουν αναμεταξύ τους, ούτε οι εβραίοι τέτοιο λόμπι στα εργασιακά όπως οι αριστεροί.

      Διαγραφή
  5. Πρέπει να είναι άρρωστος με μία αισχρά εκφυλισμένη προσωπικότητα όποιος νιώθει "υπερήφανος" που το παιδί του είναι ένας ληστής κακοποιός και εν δυνάμει δολοφόνος αθώων ανθρώπων...
    Δυστυχώς στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης έχει ισοπεδωθεί κάθε έννοια λογικής...στη χώρα που γέννησε τη λογική το παράνομο βαπτίζεται νόμιμο και το παράλογο της αριστοτέλειας ανθρώπινης σκέψης λογικό...
    Ευτυχώς, διαπιστώνω, ως προσωπική εκτίμηση, ότι παρόλο την προσπάθεια των διεφθαρμένων ΜΜΕ να καταστήσουν ήρωες τους κακοποιούς, η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου (αυτό που αυθαίρετα ονομάζεται "κοινή γνώμη") τους καταδίκασε...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μέσα σε όλα καταλαβαίνω απο τις εικόνες με τι βλακώδη μπουμπούκια αποτελείται ο χώρος των αναρχικών, αντιφασιστών και λοιπών καμμένων ομάδων με σήμα το κόκκινο αστεράκι και το ακριβό παπουτσάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η εφημερίδα 6 μέρες , γιά ποιά ..Δημοκρατία μιλάει ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών