Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 25, 2013

Μια ακόμη βόμβα κατά της Χρυσής Αυγής και η “σιωπή των αμνών” του παγκόσμιου αφέντη

Γράφει ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκος

Την εβδομάδα που πέρασε είχαμε μία ακόμη τρομοκρατική επίθεση κατά γραφείων μας. Τις πρώτες ώρες κάποια μέσα μίλησαν για έναν τραυματία και ύστερα το θέμα θάφτηκε. Πράγματι ήταν υπόθεση λίγων δευτερολέπτων να έχουμε όχι απλώς τραυματία, αλλά νεκρό! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ευρίσκεται στο στόχαστρο τόσο των εντοπίων δυνάμεων του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου, όσο και των ισχυρών ολόκληρου του λεγομένου "δημοκρατικού" κόσμου. Πλήθος οι αφορισμοί και τα αναθέματα. Θα έπρεπε ίσως αυτοί που παριστάνουν τους εκπροσώπους του πολιτικού κόσμου της χώρας να κρατούν τα προσχήματα. Όμως, είναι τόση πλέον η μανία τους εναντίον ενός......
νέου πολιτικού Κινήματος, το οποίο δεν αποτελεί μέρος του όλου αμαρτωλού τους συστήματος, που δεν κρατούν πλέον ούτε τα προσχήματα. Έτσι, κανένα κόμμα δεν καταδίκασε την βομβιστική επίθεση. Ένα μάλιστα από αυτά και πλήθος παπαγαλάκια, θλιβερά και ανώνυμα, είχαν το θράσος να μιλήσουν για προβοκάτσια... Δεν μας προκαλεί έκπληξη όλη αυτή η κατάσταση, αφού είναι προφανές ότι όλοι τους έχουν ενωθεί ενάντια στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όλοι τους μας πολεμούν με ό,τι τρόπο διαθέτουν και χρησιμοποιώντας κάθε είδους συκοφαντία εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Έτσι λοιπόν, γιατί να καταδικάσουν την βόμβα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Από μέσα τους (και μερικοί το λένε και απ' έξω τους) λένε καλά έκαναν «τα παιδιά» και κτύπησαν τους «φασίστες». Κατά τα άλλα πιστεύουν, μας λένε, σε ένα κράτος δικαίου και νόμου.
 Πριν πολλά, πολλά χρόνια
Τον Φεβρουάριο του 1936 ο τότε αρχηγός των φιλελευθέρων Σοφούλης συμφωνεί με τον ηγέτη της κοινοβουλευτικής ομάδας του αριστερού Παλλαϊκού Μετώπου, Σκλάβαινα, να στηρίξουν οι κομμουνιστές τον Σοφούλη στην εκλογή προέδρου της Βουλής και οι φιλελεύθεροι μεταξύ άλλων να διαλύσουν τις «φασιστικές οργανώσεις». Όταν τον Απρίλιο αποκαλύπτεται η μυστική συμφωνία του Σοφούλη με τους κομμουνιστές ξεσπά στη Βουλή θύελλα και κατατίθεται πρόταση μομφής. Στην συζήτηση, όμως, αποκαλύπτεται ότι και το Λαϊκό κόμμα συζητούσε την ίδια περίοδο με τους κομμουνιστές και συγκεκριμένα ο βουλευτής Κ. Αγγελόπουλος με τον γνωστό Δ. Γληνό. Αυτό σαν μία μικρή αναφορά στην Ιστορία και για το ότι δεν αποτελεί φαινόμενο νέο η συνεργασία κεντροδεξιών ή κεντροαριστερών με τους κομμουνιστές με κοινό τους στόχο αφ' ενός μεν την εξουσία, αφ' ετέρου δε την εξουδετέρωση του Εθνικιστικού Κινήματος, το οποίο αποτελεί και την μόνη δύναμη η οποία είναι ικανή να αντιμετωπίσει τους μαρξιστές. Μία τέτοια «υπερκομματική» συμφωνία, η οποία ξεπέρασε τα όρια της Ελλάδος έγινε πρόσφατα και στο ευρωκοινοβούλιο. Σας παραθέτω το σχετικό:
ΤΑ ΝΕΑ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ: «Στον τοίχο η Χρυσή Αυγή: ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ μόνο τα λεγόμενα κόμματα του συνταγματικού τόξου από τις μέρες δόξας που γνωρίζει η Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα. Προβληματίζονται και οι Βρυξέλλες, καθώς η κρίση προκαλεί την άνοδο του πολιτικού εξτρεμισμού σε ολόκληρη την Ευρώπη. Πολύ περισσότερο αφού, όπως μου εξηγούν, το 2014 είναι χρονιά ευρωεκλογών και ουδείς θα ήθελε να δει παρόμοια κόμματα να αποκτούν βήμα και λόγο στο Ευρωκοινοβούλιο. ΕΞΟΥ και δεν θεωρώ τυχαίο ότι σχετική ερώτηση για την άνοδο των εξτρεμιστικών, ρατσιστικών και βίαιων δυνάμεων στην Ευρώπη που υπέβαλαν στην Κομισιόν έξι Έλληνες ευρωβουλευτές όλων των χρωμάτων, συνυπογράφεται από 22 συναδέλφους τους από τις τέσσερις μεγάλες πολιτικές ομάδες».
Μαζί λοιπόν στην καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ και η αριστερά και ο ανεξάρτητος, προερχόμενος από την Ν.Δ., φιλελεύθερος Θεόδωρος Σκυλακάκης. Απλά για την Ιστορία αναφέρουμε ότι στο σύμφωνο για την διάλυση των φασιστικών οργανώσεων Σοφούλη-Σκλάβαινα του 1936 ανάμεσα στις "φασιστικές" οργανώσεις, που έπρεπε να διαλυθούν ήταν και η οργάνωση "Εθνικό Κυρίαρχο Κράτος", η οποία είχε ηγέτη της τον Στρατηγό Θεόδωρο Σκυλακάκη, υπουργό εσωτερικών στην συνέχεια της "4ης Αυγούστου". Σε μία σκοτεινή αίθουσα, λοιπόν, μιας ομιχλώδους πόλεως, στις Βρυξέλλες, κάποιοι μας καταδίκασαν και τα ΝΕΑ έβγαλαν το συμπέρασμα: «Στον τοίχο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» και ύστερα ξύπνησαν...
Κυνήγι μαγισσών και με τον «νόμο»
Προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας σταματήσουν και την υπόθεση έχει αναλάβει εργολαβικά ο εμπνευστής και του νόμου περί ευθύνης υπουργών (βλέπε ατιμωρησίας υπουργών) Ευάγγελος Βενιζέλος. Από τα δημοσιεύματα σχετικά με αυτόν τον νόμο, ο οποίος δεν έχει κανέναν άλλον σκοπό παρά αποκλειστικά και μόνον το να κτυπήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και το παρακάτω:
«Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, έχει ήδη συντάξει πρόταση αντιρατσιστικού νόμου, με τον οποίο επιδιώκει να θέσει εμμέσως εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή. Την πρόταση Βενιζέλου, στηρίζουν τα κόμματα της συγκυβέρνησης, Ν.Δ. και ΔΗΜΑΡ. Ο νόμος συνοψίζεται στις παρακάτω έξι εισηγήσεις:
1.Μετατρέπει κάθε ρατσιστικό έγκλημα σε ιδιώνυμο. 2. Θεσπίζει επιβαρυντικές διατάξεις ακόμα και για πλημμελήματα που έχουν ρατσιστικό υπόβαθρο. 3.Στερεί πολιτικά δικαιώματα και εξοστρακίζει από τον δημόσιο πολιτικό βίο κάθε ιδιώτη που τυχόν υποπέσει ακόμα και σε φραστική επίθεση εναντίον αλλοδαπών ή ομοφυλοφίλων κλπ. με σαφώς επιβαρυντικές διατάξεις για πολιτικά πρόσωπα και κατέχοντες δημόσια αξιώματα. 4. Θεσπίζεται επίσης για πρώτη φορά το έγκλημα του δημόσιου εγκωμιασμού, άρνησης εγκλημάτων γενοκτονίας και εγκλημάτων πολέμου. 5. Παρέχεται άσυλο και άδεια παραμονής ενώ απαλλάσσεται των παραβόλων δίκης, όποιος αλλοδαπός καταγγείλει στις Αρχές ρατσιστική επίθεση σε βάρος του ή παράσχει πληροφορίες στις Αρχές για εντοπισμό δραστών τελεσθέντων ρατσιστικών εγκλημάτων. 6. Η διάταξη του σχεδίου νόμου συμπληρώνεται με τις προβλέψεις: 1) συγκεκριμένου αυξημένου πλαισίου ποινής επί πλημμελημάτων (φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών), 2) υποχρεωτικής επιβολής της αποστέρησης πολιτικών δικαιωμάτων, 3) απαγόρευσης αναστολής και μετατροπής της ποινής, 4) αυτεπάγγελτης δίωξης και απαλλαγής από την υποχρέωση καταβολής παραβόλου πολιτικής αγωγής και 5) θέσπισης κωλύματος διορισμού στο δημόσιο.»
Πριν σχολιάσουμε τα όσα αναφέρει αυτός ο περίφημος δήθεν αντιρατσιστικός νόμος, να αναφέρουμε ότι εκτός αυτού, κάποιοι πονηροί σκέφθηκαν μία δικολαβίστικη αγυρτεία. Σκέφθηκαν να μη θέσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκτός νόμου, αλλά απλά να την εμποδίσουν τελευταία στιγμή με μία απλή απόφαση ενός δικαστή να συμμετάσχει στις προσεχείς εκλογές. Στο θέμα αυτό ασχοληθήκαμε εκτενώς στο προηγούμενο φύλλο μας.
«Είναι κυριολεκτικά απελπισμένοι!»
Ας επιστρέψουμε λοιπόν στον περίφημο αντιρατσιστικό νόμο Βενιζέλου, νόμο ο οποίος μετά από πολλές δεκαετίες θεσπίζει στην ελληνική πολιτική ζωή το ιδιώνυμο για αδικήματα γνώμης. Εκεί δε που δείχνει ολοκάθαρα την πρόθεσή του, είναι ότι προβλέπει στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων ακόμη και για όποιον απλά πραγματοποιήσει μία… φραστική επίθεση. Επίσης, θεσπίζει σαν έγκλημα την άρνηση εγκλημάτων γενοκτονίας χωρίς βεβαίως να αναφέρεται σε… όλες τις γενοκτονίες. Κανείς δεν θα έχει την οποιαδήποτε συνέπεια επί παραδείγματι εάν αρνηθεί την γενοκτονία των Ελλήνων και των Αρμενίων από τους Τούρκους. Αλήθεια αυτήν την δήλωση περί αποδοχής της γενοκτονίας Ελλήνων και Αρμενίων θα την κάνουν οι μουσουλμάνοι υποψήφιοι στη Θράκη;  Το ίδιο και για όσους αρνηθούν την γενοκτονία των ιθαγενών της αμερικανικής ηπείρου από αγγλοσάξονες και Ισπανούς. Καμμία συνέπεια και για όποιον αρνηθεί την γενοκτονία 8 εκατομμυρίων Ουκρανών από πείνα από τον πατερούλη Στάλιν! Όλα αυτά δεν θα είναι αξιόποινα! Επίσης, ο νόμος αυτός, δημιουργεί μια στρατιά ρουφιάνων, αφού σύμφωνα με αυτόν όποιος αλλοδαπός θα καταγγέλλει στις αρχές Έλληνες σαν… ρατσιστές, αυτομάτως θα παίρνει άδεια παραμονής!!!
Ο νόμος αυτός δείχνει την τραγική κατάσταση στην οποία ευρίσκεται όχι μόνον ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αλλά και οι συνεταίροι του στην συγκυβέρνηση του Μνημονίου Ν.Δ. και ΔΗΜΑΡ, αλλά και η αριστερά. Για όσα κακά συμβαίνουν στην χώρα επιτέλους ανακάλυψαν την αιτία: Για όλα φταίει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Πιστεύουν στ' αλήθεια ότι θα λύσουν τα τραγικά προβλήματα του τόπου, ότι θα σώσουν την κατάσταση και την χρεωκοπημένη πολιτική τους ύπαρξη με ένα κυνήγι μαγισσών; Πιστεύουν εάν δεν υπήρχε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα είχαν πρόβλημα; Ότι θα τους χειροκροτούσε και θα τους σήκωνε στα χέρια και πάλι ο λαός όπως τις περασμένες δεκαετίες που μοίραζαν ένα μικρό μέρος από τα κλεμμένα στους κομματικούς τους στρατούς; Εάν πιστεύουν κάτι τέτοιο είναι μάλλον ηλίθιοι αλλά το πλέον πιθανόν είναι ότι είναι κυριολεκτικά απελπισμένοι!
Το ερώτημα που τίθεται είναι εάν τελικά μπορούν να προχωρήσουν σε τέτοιου είδους μέτρα. Η απάντησή μου είναι ξεκάθαρη: Μπορούν, έχουν κάνει και χειρότερα... Και επίσης εις ό,τι μας αφορά είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε και αυτού του είδους την ανέντιμη και παράνομη πολεμική. Εμείς δεν αγωνιζόμαστε για θέσεις και αξιώματα. Αγωνιζόμαστε για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία. Για τα πεπρωμένα ενός μεγάλου Έθνους με αιματοβαμμένη Ιστορία χιλιάδων ετών και αυτό δεν μπορεί να το σταματήσει καμμία απόφαση του ευρωκοινοβουλίου και κανένας νόμος Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών