Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 22, 2013

Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

SYRIZA3
Τις τελευταίες 5 εβδομάδες, ο «Αντίοχος»… ξεβράκωσε τον ΣΥΡΙΖΑ από τη στήλη του στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή». Το αφιέρωμα- ξεβράκωμα ολοκληρώθηκε, και με την άδειά του το μαζέψαμε και το δημοσιεύουμε ολόκληρο.

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Ένα… ποτ-πουρί από την «κόκκινη ορχήστρα» του ΣΥΡΙΖΑ.
Να μιλήσουμε για τον ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν. Δύσκολο! Δύσκολο, γιατί πρέπει να γεμίσουμε όλες τις σελίδες αυτής την εφημερίδας, της επόμενης, της μεθεπόμενης και πάει λέγοντας. Θα κάνουμε, λοιπόν, μια πρώτη επιλογή των πιο τρανταχτών ντοκουμέντων, ένα «ποτ-πουρί» σ’ αυτά που… τραγουδάνε οι συνιστώσες του συνονθυλεύματος, που δείχνουν τι καπνό φουμάρουν αυτοί που θέλουν και να μας κυβερνήσουν.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1ο – ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

ΑΟΖ, γιόκ για τα αμερικανάκια του ΣΥΡΙΖΑ!  
Όταν λέγαμε πριν από χρόνια ότι η Ελλάς είναι «μαγαζί γωνία», έχει πετρέλαιο, φυσικό αέριο κ.τ.λ., χαρακτηριζόμαστε «φαντασιόπληκτοι», «βλαμμένοι», «παραμυθατζήδες» κ.α. Και να που ήρθε ο καιρός να υποστηρίζουν το ίδιο επιστήμονες διεθνούς κύρους και να έχει γίνει η χώρα μας πεδίο ανταγωνισμού διεθνών δυνάμεων για το ποιος θα αναλάβει την εξόρυξη. Και ο ΣΥΡΙΖΑ μούγκα! Δε βλέπει, δεν ακούει, δε μιλάει! Κουβέντα για την ΑΟΖ, ούτε καν στα λόγια, για πολιτική εκμετάλλευση! Κι όταν ακούγεται κάτι, αυτό είναι εναντίον της ΑΟΖ («Δεν θα πολεμήσουμε για τις ΑΟΖ» – Το πολιτικό μας σχέδιο για τις οργανωτικές αρχές του ΣΥΡΙΖΑ – Συνιστώσα «Κόκκινο») Γιατί άραγε; Διότι είναι αμερικανάκια! Και τι θέλουν οι Αμερικάνοι; Προς Θεού, όχι εκμετάλλευση τώρα! Να φτάσει σε σημείο η Ελλάς να δηλώσει αδυναμία αποπληρωμής των δανείων της, ώστε σε αντάλλαγμα για να μην πτωχεύσει να παραχωρήσει τα δικαιώματα της εκμετάλλευσης του υπογείου πλούτου της στους διεθνείς τοκογλύφους και να… πατσίσει. Μετά, μπορεί να μας δώσουν κάποια ψίχουλα ελεημοσύνης και απαραιτήτως θα βάλουν στο παιχνίδι και τους Τούρκους. Αυτό το παιχνίδι παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ!
(ΥΓ): Και για να μην ξεχνιόμαστε, επειδή εμείς μιλάμε με αποδείξεις: ποιο ήταν το μόνο κόμμα της  βουλής που ψήφισε «ΟΧΙ» στον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, για λόγους… προστασίας του περιβάλλοντος; Ο ΣΥΡΙΖΑ! Τυχαίο; Δε νομίζω!
TSIPRAS3D
Θέσεις για τα Εθνικά Θέματα… δεν υπάρχουν!
Ψάχνω, ψάχνω και ξαναψάχνω στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ τις.....................

η εκπληκτική συνέχεια στο ETHNIKISMOS.NET

1 σχόλιο:

  1. Μερικές από τις «εξυπνάδες» των αριστερών «προοδευτικών δημοκρατικών» κ.λ.π δυνάμεων "με τους τούρκους θα το ρισκάρουμε" και "το αιγαίο ανήκει στα ψάρια του" δηλαδή σε ενδεχόμενη καταπάτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο αιγαίο από του τούρκους, θα το υπερασπιστούν τα ψάρια του! Στην ουσία με αριστερή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα το παραχωρήσουν αμαχητί στους «γείτονες» και «συμμάχους» τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών