Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 20, 2013

Πακιστανοί επιτέθηκαν σε αλαβνούς στην Κρήτη...Τώρα ποιοί θα καταγγείλλουν ποιούς για "ρατσιστικές επιθέσεις";

Ανάστατη είναι η κοινότητα των Αλβανών, οι οποίοι μένουν εδώ και χρόνια στην περιοχή της Χερσονήσου - έχοντας αποκτήσει μάλιστα οικογένειες, αλλά και δικά τους καταστήματα - από τη δράση Πακιστανών.

Κάποιοι εκ των Πακιστανών μεταναστών, που διαμένουν παράνομα στη χώρα, προκαλούν μικροεπεισόδια και ......
προβλήματα στην περιοχή. Περιστατικά όμως, τα οποία - λόγω των συνθηκών που διαμορφώνονται στην κοινωνία - οδηγούν τους ντόπιους στο γενικό συμπέρασμα ότι οι αλλοδαποί είναι υπεύθυνοι για ό,τι κακό προκαλείται, τσουβαλοποιώντας τους ανθρώπους.

 "Εμείς μένουμε στην περιοχή της Χερσονήσου 15 και 20 χρονια. Έχουμε κάνει τις οικογένειες μας εδώ και έχουμε αποκτήσει επιχειρήσεις. Δεν δημιουργούμε προβλήματα και θεωρώ ότι είμαστε ενεργό κομμάτι της κοινωνίας. Όμως θεωρούμαστε εξίσου υπεύθυνοι για όποιο περιστατικό προκαλείται, άδικα, αφού τις περισσότερες φορές υπαίτιοι είναι οι Πακιστανοί που ζουν παράνομα εδώ", αναφέρει στο CretePlus.gr Αλβανός εργαζόμενος σε επιχείρηση της Χερσονήσου.

 Μάλιστα ο ίδιος επισημαίνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν δημιουργηθεί και ιδιότυπα γκέτο, καθώς υπάρχουν καταστήματα, στα οποία συχνάζουν μόνο κάποιες κατηγορίες ανθρώπων και αποκλείονται κάποιες άλλες.
creteplus

3 σχόλια:

  1. Α ΜΠΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ . ΤΟ ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ...ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ...ΦΤΙΑΞΕΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αστούς σφάζονται μέχρι τον τελευταίο χε χε χε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ.ΕΥΓΕ ΣΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΤΟ 2004.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών