Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 09, 2013

Μπολσεβικισμός σημαίνει ανθελληνισμός

Όσοι νομίζουν ότι μόνον οι πολιτικοί ταγοί της Ελλάδος δρουν συστηματικώς κατά του Λαού και της Πατρίδος, πλανώνται οικτρά. Στην μαρτυρική μεγαλόνησο, στο νοτιότερο τμήμα της μεγάλης Ελληνικής Πατρίδος, η κομμουνιστική κυβέρνηση του Χριστόφια, κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να επιβληθεί διά της κρατικής βίας ο αφελληνισμός. Κύριος στόχος του ανθελληνικού ΑΚΕΛ, ο χώρος της εκπαίδευσης, τα σχολεία στα οποία φοιτούν τα ελληνόπουλα της Κύπρου.
Γονείς μαθητών, προφανώς.....
μαρξιστικών καταβολών, προσέφυγαν στην επιτροπή προστασίας των δικαιωμάτων του παιδιού, απαιτώντας το δικαίωμα να απαλλαχθούν τα παιδιά τους από το μάθημα των θρησκευτικών. Η επίτροπος για το παιδί, Λήδα Κουρσουμπά, καθώς και η επίτροπος διοικήσεως, παρενέβησαν δικαιώνοντας τους γονείς και αναγνωρίζοντας στους μαθητές το δικαίωμα να απαλλάσσονται από τα θρησκευτικά. Το ζήτημα το οποίο προέκυψε με το μάθημα των θρησκευτικών, έγινε η αφορμή για μια συνολικότερη επίθεση των ανθελληνικών δυνάμεων κατά της ελληνικής εθνικής συνείδησης.
Συγκεκριμένα, η επίτροπος για το παιδί ξεκίνησε μια εκστρατεία προπαγάνδας, ενάντια στην ιστορική μνήμη του κυπριακού Ελληνισμού, επιδιώκοντας την αποκοπή της νέας γενιάς από τους εθνικούς αγώνες των προγόνων τους. Ειδικότερα, η κυρία Κουρσουμπά εισηγήθηκε την απαγόρευση των επισκέψεων των μαθητών δημοτικού στον ιερό χώρο των Φυλακισμένων Μνημάτων, με την αιτιολογία πως η συγκεκριμένη σχολική επίσκεψη προκαλεί στους μαθητές ψυχολογικά τραύματα!
Η «ευαισθητοποιημένη» προστάτιδα της παιδικής ψυχής, Κουρσουμπά, ισχυρίζεται πως η θέα της αγχόνης και των τάφων των ηρώων αγωνιστών της ΕΟΚΑ, από τα παιδικά μάτια, προκαλεί δυσφορία εξαιτίας της σκληρότητάς της, ενώ δύναται να προξενήσει ψυχολογικά τραύματα, τα οποία φυσικά η επίτροπος επιθυμεί να αποτρέψει… Βεβαίως η ιδιαίτερη αυτή «επιστημονική»(πάνω απ’ όλα!) προσέγγιση, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την βομβαρδιστική προπαγάνδιση από κάθε κρατικό εκπαιδευτικό σύστημα, στο ζήτημα του εβραϊκού ολοκαυτώματος. Σε αυτή την περίπτωση, καθίσταται επιβεβλημένη η βίωση από τους μαθητές του δράματος του εβραϊκού λαού, ανεξαρτήτως των ψυχολογικών τραυμάτων που μπορεί να προκύψουν, από την παρουσίαση των εικόνων των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Δύο μετρά και δύο σταθμά λοιπόν, από τους δήθεν ανθρωπιστές οι οποίοι «κόπτονται» για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Στη προκειμένη περίπτωση, η παρέμβαση της επιτρόπου έγκειται στην απόπειρα επιβολής της ανθελληνικής τρομοκρατίας του καθεστώτος Χριστόφια. Τα Φυλακισμένα Μνήματα, δεν είναι παρά ο ιερός χώρος στον οποίο βασανίσθηκαν και ακολούθως ετάφησαν από τις απάνθρωπες βρετανικές δυνάμεις της αποικιοκρατίας, οι μαχητές του Εθνικού Απελευθερωτικού Αγώνος, ο οποίος απέβλεπε στην Ένωση της μεγαλονήσου με την Ελλάδα. Οι χρυσές σελίδες της Ιστορίας του κυπριακού Ελληνισμού συνδέονται άρρηκτα με το χώρο όπου ανεδείχθησαν ταυτοχρόνως, ο υπανθρωπισμός των Βρετανών και το μεγαλείο της ελληνικής ψυχής, η οποία δεν φείδεται των μεγαλύτερων θυσιών, προκειμένου να κατακτήσει τη λευτεριά της. Ο σκοπός λοιπόν εκείνων που χρησιμοποιούν τα δικαιώματα του παιδιού, για να καλύψουν το ανθελληνικό τους μίσος, δεν είναι άλλος από την επιχειρούμενη αποκοπή των ελληνοπαίδων της Κύπρου από τις ελληνικές τους ρίζες, τις οποίες ρίζες πότισαν με το αίμα της θυσίας τους, οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ.
πηγή

2 σχόλια:

  1. Η αλήθεια για την συνάντηση της Χρυσής Αυγής με τους Γερμανούς “νεοναζί”
    http://eleftheriskepsii.blogspot.se/2013/02/blog-post_7765.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποτε εμείς είχαμε για ινδάλματα αυτά τα παλικάρια, που η ιστορία τους έχει κατατάξει στο πάνθεον των ηρώων του Ελληνισμού. Φούσκωναν τα στήθη μας από υπερηφάνεια , όταν ακούγαμε τα κατορθώματά των Μακεδονομάχων μας, το έπος του 1940-41,την αντίσταση των παιδιών της ΕΟΚΑ. Δίναμε θεατρικές παραστάσεις μιμούμενοι τους ήρωες. Αλλά δυστυχώς ο Ελληνισμός έπεσε σε χειμερία νάρκη από το 1974 και μετά. Κατόπιν ήλθε η σειρά μας να τον υπερασπιστούμε,αλλά στου κουφού την πόρτα κτύπα όσο θέλεις. Ο ίδιος λαός αφιονισμένος,διχασμένος χωρίς να το πάρει είδηση, από το καλοσχεδιασμένο mind control,τις υπονομευτικές ενέργειες του διεθνούς Κουμουνισμού - σιωνισμού,που επέστρεψε πιό λυσσαλέος από το εξωτερικό, αφού του παρεδόθη η εξουσία αμαχητί από τον Εθνοπροδότη μπάρμπα του χεσμένου κηφήνα της Ραφήνας, αλώθηκε, ισοπεδώθηκε και ξεπουλήθηκε από τους Ταλιμπάν της "ανάπτυξης και της προόδου". Το ίδιο συνέβη και στην μαρτυρική Κύπρο. Αυτή όμως έδωσε, έναν τελευταίο ήρωα τον Τάσο Παπαδόπουλο,τον οποίο από το μίσος και από την λύσσα τους, σκύλευσαν ακόμη και την σωρό του. Τώρα ένας θηλυκός κηφήνας φτύνει και σκυλεύει τα μνήματα των νεκρών ηρώων. Ένα υποκείμενο υποχείριο του σιωνισμού,το όνομά της μαρτυρεί και την καταγωγή της,διορισμένη για δεύτερη θητεία (φαίνεται δεν υπήρχαν άλλοι υποψήφιοι),βάλθηκε να ξηλώσει μαζί με τον προδότη Κουμμουνιστή πρόεδρο Χριστόφια,ότι Ελληνικό απέμεινε στο μαρτυρικό νησί. Βίοι παράλληλοι. Δίναμε μάχες από τα δικά μας μετερίζια τότε, για τον διαφαινόμενο κίνδυνο της άλωσης,αφού τα μαύρα σύννεφα έρχονταν από παντού, αλλά δεν μας άκουγε κανείς γιατί είχαμε χαρακτηρισθεί σταγονίδια. Μάλιστα κύριοι,αυτήν την ταμπέλα μας κόλλησε ο "Εθνάρχης" της C.I.A. Τώρα,ο ίδιος λαός καλείται να κλάψει πάνω στα αποκαϊδια της Χώρας,ενώ οι σατανάδες της καταστροφής,χοροπηδούν πλουτίζοντας,ρημάζοντας και γελώντας ξεδιάντροπα, πάνω από το σκυμμένο κεφάλι του άλλοτε υπερήφανου Έλληνα. Δεν μετάνιωσα ποτέ μου,για ότι πρόσφερα(όσο πρόσφερα) στην πατρίδα μου,θλίβομαι μόνο για την κατάντια του λαού που δεν εννοεί να υψώσει το ανάστημά του στους δολοφόνους του,στους αλήτες πάσης φύσεως και καταγωγής,που δεν ξεσηκώνεται να τους πνίξει στο Αιγαίο ή να τους κρεμάσει κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών ως τα Δίκαια του Έβρου. Δεν υπάρχει ένας ηγέτης μωρέ Έλληνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών