Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 13, 2013

Μαρξιστική-Αντεθνική λαίλαπα στα σχολεία..:"Ελληνόφωνη" καθηγήτρια στη Λέσβο προκαλεί: "Είστε απόγονοι Τούρκων και Αράβων"!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Σύμφωνα με πληροφορίες μας η εν λόγω "κυρία" είναι στέλεχος της Αριστεράς και συγκεκριμένα του ΚΚΕ, ενώ ήδη σφάζονται ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ για το ποιός θα την εντάξει στα ψηφοδέλτιά του στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Ελληνίδα (;) καθηγήτρια, που διδάσκει γεωγραφία στην Β' τάξη του Γυμνασίου της Λέσβου, εξέφρασε πρωτοφανείς θέσεις και απόψεις σε ότι αφορά την εθνική καταγωγή των κατοίκων της Λέσβου. Συγκεκριμένα τους έβαλε αρχικά τεστ με το ερώτημα:

«Με βάση ιστορικά στοιχεία να αποδείξετε εάν υπάρχουν αμιγείς λαοί στην Ευρώπη. Να δώσετε την απάντηση σας σε δυο παραγράφους»

Αυτό τέθηκε ως εργασία για το σπίτι και οι μαθητές κάνοντας έρευνα στο διαδίκτυο ετοίμασαν και παρουσίασαν τις εργασίες τους την 8 Φεβρουαρίου 2013, στην εν λόγο καθηγήτρια. Μόλις λοιπόν οι ....
πρώτοι μαθητές υποστήριξαν την απευθείας καταγωγή τους από τους αρχαίους Έλληνες και μάλιστα βάση αναλύσεων DNA που έχουν γίνει από τον Έλληνα καθηγητή Γενετικής, κ. Τριανταφυλλίδη, του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, η καθηγήτρια άστραψε και βρόντηξε.
«Αυτά είναι σαχλαμάρες και κανένας δεν έχει αποδείξει τίποτα. Οι συγκεκριμένες θεωρίες είναι ανεπίσημες και ως εκ τούτου μη αποδεκτές από εμένα». «Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι δεν είστε αυθεντικοί Έλληνες παρά απόγονοι λαών που έχουν περάσει κατά καιρούς από τούτο των τόπο. Απόγονοι δηλαδή Τούρκων ,Ρωμαίων ,Σαρακηνών, Σουμέριων, Αράβων κ.α.»

Έφτασε δε μέχρι του σημείου να πει στα παιδιά ότι «Φυσικά και δεν είστε απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου». 
 (lesvospost.gr)

12 σχόλια:

  1. Συγνώμη ρε παιδιά, οι...Σουμέριοι πότε ακριβώς πέρασαν από τη Λέσβο ;;

    ΦΤΟΥ ΣΟΥ, ξεφτιλισμένη μπολσεβίκα καριόλα !

    Εσύ μπορεί να αισθάνεσαι ό,τι θέλεις μωρή άπλυτη.

    ΕΜΕΙΣ όμως είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ, απόγονοι ΕΛΛΗΝΩΝ !

    Βάλτε το καλά στο μυαλό σας ελληνόφωνοι αλήτες :

    Δεν θα ξεμπερδέψετε εύκολα με τους ΕΛΛΗΝΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γραψτε το ονομα της ξεφτιλισμενης... ΟΝΟΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέτοια ανθελληνικά μιάσματα ειδικά όταν είναι και κρατικοδίαιτα πρέπει να στοχοποιούνται απο το πρώτο δευτερόλεπτο.Το όνομά της έπρεπε ήδη να είναι γνωστό και να έχει βγεί στη σέντρα.Κάτι αντίστοιχο όπως είχε συμβεί με την μπολσεβίκα νηπιαγωγό της Λευκάδας κατά την διάρκεια των εορτασμών της 28ης Οκτωβρίου όπου ο συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης είχε δράσει ακαριαία και η συγκεκριμένη μπολσεβίκα είχε διαπομπευτεί από την τοπική κοινωνία.Δυστυχώς αντί να ασχολούμαστε με τέτοια κρίσιμα θέματα που έχουν την συντριπτική αποδοχή του ελληνικού λαού,καθόμαστε και ασχολούμαστε με τον μπουμπούκο.

    Αρχηγέ πάρε τα καμπανάκια και χτύπα τα γιατί διακρίνω μία ύπνωση τον τελευταίο καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ερώτηση...
    Πως γίνεται συνέχεια οι κάτοικοι της περιοχής αυτής του πλανήτη να είναι μονίμως ο,τιδήποτε άλλο πλην απόγονοι των Ελλήνων;
    Το ότι η μπολσεβίκα αυτή δασκάλα (;) είναι εντελώς ανιστόρητη τεκμαίρεται από το γεγονός της αναφοράς των λαών που υποτίθεται ότι οι νεοέλληνες είναι απόγονοι..εμπλέκει διαφορετικούς λαούς που έζησαν σε διαφορετικούς τόπους και σε διαφορετικούς χρόνους απλώς και μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων...
    Είμαι απολύτως βέβαιος ότι άμα της αναφέρεις ποιος λαός ήταν οι...Σουμέριοι μπορεί και να σου πει ότι είναι ένας λαός που ήρθε από τη...Σουμάτρα στην Ελλάδα...
    Και βέβαια φαντάζομαι το πόσο γελοία θα φάνηκε στα μάτια των μαθητών της λέγοντας ότι δεν είναι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου...
    Εντούτοις δεν επιβάλλεται εφησυχασμός...οι μπολσεβίκοι είναι επικίνδυνοι ανθέλληνες και δεν πρέπει αυτό το γεγονός όπως και άλλα που θα ακολουθήσουν να περάσουν έτσι...

    Αντιγνώμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΛΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΣ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδω ρε παιδια καταργησανε την Ελληνορωμαικη παλη τα καθαρματα για να βαλουν στην θεση της κατι αγωνισματα του τυπου αθλητική αναρρίχηση, και γουέικμπορντ.
    Η αποκαθηλωση των Ελληνικων ιστορικων συμβολων συνεχιζεται.
    Θεωρω το θεμα ακρως συμαντικο και πρεπει να ασχοληθει καποιος απο το κομμα με επερωτηση στη Βουλη για ανατροπη της επαισχυντης αποφασης.

    Θυσευς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεγάλος τρόμος έχει πιάσει τους αριστερούς με την αφύπνιση των Ελλήνων... εμ να σου πώ, τους καταλαβαίνω... 80 χρόνια πριόνιζαν την καρέκλα και τώρα μάλλον έπεσε πάνω στο κεφάλι τους και εβγαλε ως διά μαγείας νέο πόδι, κεντρικό και παχύ... ίσα να τους πατάει στο κεφάλι και να σκούζουν σαν αρουραίοι που είναι.
    Αχ και νά ξεραν, πόσο πορώνουν τα παιδιά με κάτι τέτοιες μαλακίες που τους λένε...

    Τελικά είναι τεράστια βλακόμουτρα... δεν εξηγείται αλλιώς!

    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας φανταστούμε σε περίπτωση πολέμου με την τουρκία, πιά θέση θα λάβουν άτομα σαν αυτή, μην είναι ήδη πράκτορας δεν ξέρω...
    απύθμενο μίσος.
    αριστεροί, οι πιό συμπλεγματικοί (κομπλεξικοί) άνθρωποι του πλανήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πνευματική ψώρα... Συνεπικουρούνται όμως και από την ΚΝΕ και άλλα ψοφίμια. Πχ., στην είσοδο Γυμνασίου της Πεύκης μοιράζει φυλλάδια η Μαθητική Οργάνωση Βάσης Πεύκης της ΚΝΕ, με τίτλο "Δίνουμε ζωή στο σχολείο! Κάνουμε τη ζωή σχολείο". Τα φυλλάδια ευθέως καλούν τα παιδιά για μαθητικό ξεσηκωμό στις 20 Φεβρουαρίου ("Φλεβάρη" για την ακρίβεια). Ευτυχώς πολλά παιδιά εκεί μέσα είναι ήδη μιλημένα από τους γονείς τους, απ' όσο γνωρίζω.

      Διαγραφή
    2. Τι να κλάσει μωρέ το ΚΚΕ, απολιθώματα, πήγαν σε σχετικά καλό προάστιο για να μοιράσουν φυλλάδια γιατί μάθανε οτι στις λαϊκές γειτονιές όπως το Πέραμα και η Δραπετσώνα θα μαζεύανε φαπίδια.

      Διαγραφή
  9. ΑΥΤΗ Η ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ(?) ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΚΟ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ 14 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.ΟΜΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΥΘΗΣΜΟ.ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάζομαι οτι κάποιο παιδάκι θα είπε κάτι καλό για την Ελλάδα, της γύρισε το μάτι της κουμουνίστριας και σου λέει έτσι είστε, αύριο εργασία με αυτό το θέμα.
      Επειδή είναι και λίγο καθυστερημένοι οι κουκουέδες δεν της πήγε στο μυαλό οτι θα φέρναν τα παιδιά τόσο καλή ανάλυση των Ελληνικών θέσεων..
      Εκεί ήταν που τα πήρε γιατί δεν της βγήκε... και φυσικά μετά άρχισε να ξερνάει τον γνωστό κομπλεξικό ανθελληνισμό που κουβαλάνε όλοι τους.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών