Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 21, 2013

ΜΑΧΗ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ – ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!

Κανένα κανάλι δε μετέδωσε την είδηση. Γιατί άραγε;

Ακόμα κι όταν εμείς οι Έλληνες περπατάμε αμέριμνοι στο δρόμο κινδυνεύουμε από τις αδέσποτες σφαίρες των μαφιών των «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών», που έχουν μετατρέψει την πατρίδα μας σε πεδίο αιματηρού ξεκαθαρίσματος των βρώμικων λογαριασμών τους.
Έτσι, τη νύχτα της Τρίτης προς την Τετάρτη, τρεις Αλβανοί αποφάσισαν να......
λύσουν τις διαφορές τους (για προϊόντα κλοπής-ληστείας, εμπόριο ναρκωτικών, ποιος ξέρει;) στη μέση του δρόμου, στη γωνία των οδών Ολυμπίου και Ανδρούτσου στον Νέο Κόσμο. Κάποια στιγμή ένας έβγαλε όπλο κι άρχισε να πυροβολεί με αποτέλεσμα μια από τις σφαίρες να βρει τον έναν ομοεθνή του στο πόδι. Μια δεύτερη σφαίρα όμως εξοστρακίστηκε και βρήκε στην πλάτη έναν 50χρονο Έλληνα περαστικό. Ο άτυχος άνδρας καθώς και ο τραυματισθείς Αλβανός διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, ενώ οι άλλοι δύο Αλβανοί εξαφανίστηκαν.
Ο… ρατσιστοφάγος Μιούζνιεκ τι λέει για όλα αυτά άραγε; Πότε θα πάρει το αεροπλάνο να ’ρθει στην Ελλάδα να βάλει μια τάξη;

ΠΗΓΗ

6 σχόλια:

  1. ΕΛΛΑΣ!!! ε! βεβαια οταν προκυτε για ΕΛΛΗΝΑ ουτε κουβεντα. τα θαβουμε. οταν προκυτε ομως για ανθελληνες κ αλοδαπους πρωτο θεμα στις ειδησεις κ ολος τυχαιως η αστυνομια πιανει τους δραστες κ βρισκουν στο σπιτι τους κατι το οποιο δηλωνει οτι ανηκουν στην χ.α. ε! μα ελεος δεν καταλαβαινουν οτι κοροιδευουν τους εαυτους τους κ οχι εμας. εχουν αυταπατες; καλο το παραμυθακι τους αλλα εγω προτιμω τα τρια μικρα γουρουνακια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου, αν βλέπεις τις ιστοσελίδες με firefox χρησιμοποίησε το παρακάτω plugin όπου κάνει αυτόματη διόρθωση... https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/greek-spellchecking-dictionary/

      Διαγραφή
  2. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΝΕΙ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ.ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΔΩ.ΠΟΛΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΙΛΟΥΝ ΑΛΒΑΝΙΚΑ.ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ.ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ.Η ΠΙΟ ΑΤΙΜΗ ΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΙΚΕΣ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου, στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υπάρχουν μόνο ΕΛΛΗΝΕΣ Βορειοηπειρώτες.

      Κάποιοι από αυτούς ίσως να "μοιάζουν" με αλβανούς, αλλά δεν είναι.

      Για να μπεις στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πρέπει να είσαι ΕΛΛΗΝ το γένος, και οι Βορειοηπειρώτες πρέπει να δείξουν το δελτίο ταυτότητας ομογενούς που χορηγούν τα βορειοηπειρωτικά σωματεία.

      Μου έχει τύχει κι εμένα να νομίζω κάποιους για αλβανούς, και τελικά να είναι Έλληνες - και μάλιστα φανατικοί.

      Διαγραφή
  3. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...21 Φεβρουαρίου 2013 στις 9:56 μ.μ.

    Ναί,άραγε γιατί δεν τα λεν αυτά στην τηλεόραση και λεν μόνο για τους αλλοδαπούς όταν κτυπάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΛΑΣ!!! Γιατι φιλε εθνικιστη ειναι ενα απο τα "ταχυδακτυλουργικα" τους κολπακια για να ξεγελασουν το κοσμο... Εγω παντως βρισκω πιο ενδιαφερον τα μαγικα του Χαρυ Ποτερ!!!!!!!

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών